AIM_FREEMAN: .. no já se spíš ptám, jestli to někoho nastartuje nebo spíš rozjede další závislost, zneužívání, víceméně povrchní rekerační užívání další silový rostliny ... což mi tak jako docela přijde
LODBROG: můžu se zeptat, kde si vyčet, že stím nemám zkušenost ? ... "já měl ještě to štěstí, že jsem to zkoušel s nějakou šamansko křesťanskou synkretickou sektou, ..." jsi asi přehlédl ;-) .. jako netvrdim, že stím umím kdovíjak pracovat .. .ale minimálně, tak jako sám se svojí vlastní silou v koniunkci s jinou přítomnou silou ... a nechtěl bych se rouhat vůči ajahuasce (píšu to spíš na její obranu proti neznabohům) ale tu práci nebo její výsledky jako úplně rozdílnou nevidim .. spíš mi přijde, že je dost bláhový si myslet, že tam nějaký zásadní rozdíly jsou případně rovnou hlásat jak je ajahuaska super a já nevim co ještě ...
ono ti to subjektivně určitě pročistí hlavu a nakope prdel pokaždý, když to do sebe naleješ, ale pochybuju, že když to budeš dělat frekventovaně, že to zároveň bude znamenat i posun na tvojí cestě ...
to je celý