• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    REVAN: mimo tý Alicie Monguš ze sibiře a takovýho toho taky sibiřana je to určitě nejhustčí bytost, čaarodějka, učitelka, šamanka, co jsem kdy potkal
    jak píše OGMIOS, měla asi štěstí na zajímavý učitele, protože hlubokých učení zná nespočet .. a je úplně free říct a ukázat ti cokoliv si přeješ vědět
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    REVAN: ja bych rekl ze ac Alicie se ucila u indianu, tak v jeji praxi je i spousta new age veci. nicmene je dobra. pokud se zajimas o indianske tradice a zeptas se ji, tak ti rekne co je z indianske tradice a z ktere a co je new age. co ja wim tak se ucila vice smeru. krom treba Hopi se ucila i Hoʻoponopono. myslim ze co rikala tak mela stesti se ucit u dost zajimavejch lidi. ja byl s ni na kurzu par let nazpatek a dobry :)
    ZIVA
    ZIVA --- ---
    revan: v geertzovo monografii o hopiech o podobnych praktikach nepada rec
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    Kdo se přidá? :-)
    akce Šamanské bubnování úplňkové « Tančící Orel
    http://tanciciorel.wordpress.com/2012/04/03/akce-samanske-bubnovani-uplnkove/
    REVAN
    REVAN --- ---
    Víte někdo něco více o indiánské tradici kmene Hopi? Co má toto znamenat? Kde se vzalo, že indiáni kmene Hopi praktikují "čištění aury", "otevření čaker", a jiné zjevně new age špeky inspirované indií? Není to nějaká blbost?

    Na svých seminářích pracuje s lakotským šamanským léčivým kruhem (Medicine wheel), lakotskou školou snů (the Dream school). Na seminářích používá a pracujes kyvadlem, krystaly, učí čištění aury – vykuřováním posvátnou šalvějí a pérama z ptáků, otevření čaker, lokalizaci duše, meditace. Přes tyto metody učí lidi transformovat a rozpouštět naše bloky. Pracuje tradičním způsobem, k poctě duchů, k léčení a k poctě Matky Země. Její přístup vychází z principu, že ona je pouhým nástrojem – Mostem, semináře řídí formou chanellingu.

    výtah z tohoto: http://www.ukamenneryby.cz/stone_fish/Alicie_Hamm.html
    F0N
    F0N --- ---
    Indiánské inspirace: 13. 3. 2012 — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani/10318067268-indianske-inspirace/211562210300026/
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Pro ty co chtěli jít na ten Keltský telegraf: http://www.regenerace.cz/kelti2012.htm
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    KALIPH: To je ale super nápad :) Můj osobně prověřený máš...Co takhle něco jako google maps a přidávat tam body? To se dá i sdílet.... (nápad) hm?
    KALIPH
    KALIPH --- ---
    Myslím, že seznam takových "významných" "silných míst by byl inspirativní pro všechny, tak se podělte, jsem připraven je házet na nástěnku:)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    CUCHULAIN: Osobně jsem měl silnej zážitek na kopci Babka u Řevnic ;) Noc tam byla lucidní a měl jsem co dělat se z toho lucidu probrat :)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Jinka jak se popisuje třeba v seriálu Okem boha Hóra, tak jde o tzv. "neuralgické body Země" zde je výrazně rozdílná energie země (proudění čehosi, co se netroufnu definovat). Pak místa, kde je zajímavé podloží a také významná místa, kde se odehravalo v minulosti něco výrazného. Skalní útvary, minerálová naleziště, bojiště, popraviště, nebo prastará okultní místa, místa "nasáklá sexem" a asi mnoho dalších typů. Pokud jde jen o to "sladit se" vypadnout z domu, je každej les a i zahrada a park vítaná;)
    VEON
    VEON --- ---
    Blaník, Říp, Závist..těch je...
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    NIKOPOL: mne tak napadá... jsou nějaká místa "významná", nebo je to zbytečně vynaložená energie?
    podle mne se dá se zemí sladit kdekoli.
    pokud bude nějaká akce s cílem setkat se s dalšími šamany, tak fajn :-)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    JASONEKK: Mohlo by to být zajímavý... Jinak jedu na Holotropní dýchání na Skřidla. Je to ten prodlouženej víkend o Velikonocích ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    NIKOPOL: Nazdárek. Né já jsem chtěl uspořádat tu akci/setkání, ale chtěli jste jít na ten Keltskej telegraf, takže co třeba ten? :)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    bzz .. hoj všichni .. rovnodennost se nám blíží :-) venku už taky docela hezky je ... já skoro celou zimu nic nedělal, tm mi přijde jako vhodné se trošku sladit s okolím.

    napadlo mě udělat takle na jaře pár výletů po čechách a sladit se s krajinou ....

    kupříkldu by se dalo vyjet na vyznamný místa, v určitym směru (na určitou světovou stranu) u kterých se dá předpokládat, že nesou tu určující kvalitu pro celou, třeba, českou kotlinu (těm přítomným z moravského předpolí se omlouvám a na slovensko to už je úplně daleko)

    další nápad, podívt se trošku po těch kopcích, co hrají roli v ketském telegrafu, případně se nějakým nechat oslovit ... a popřípadě se ůčastnit telegrafu s místní skupinou na onom kopci osobního zájmu.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    WHITE_EAGLE: to je dost dobre i mozne :)
    WHITE_EAGLE
    WHITE_EAGLE --- ---
    OGMIOS: tak asi aj hej, ale pri tom aky ma vek a co ma uz odbubnovane je uz asi viac na druhej strane jak tu :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    WHITE_EAGLE: jen mi chvilema pripada ze se trochu ztraci
    WHITE_EAGLE
    WHITE_EAGLE --- ---
    Michael Harner : Time Transcendence in Shamanism - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=Fg13A3nHTPk&
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam