NIKOPOL: Pár lidí z nyxu jako třeba Cuchu... mě zná osobně. Nemám s tím problém, nebojím se posměchu, to jsem já a já jsem já. Je mi jedno, zda mě někdo vidí nějak emocionálně :-D
Ono těžko říci v co věřím, poslední dobou si myslím, že v harmonii. Nejsem upsán žádné církvi. Duchovními směry si plynu a zkouším je poznat a pochopit. Posledních pár měsíců stopuji šamanismus, mám svého lišáka, který mě doprovází, občas potkám jiné zvíře, třeba jako u Holašovických kamenů
https://picasaweb.google.com/113550347002894837298/KamennyKruhHolasovice medvěda.
Křesťanství je pro mě španělská vesnice a nerozumíme si. Tedy určitě ne s tím, které je v čechách a je jedno, že to jsou či nejsou katolíci. Prostě mi nejedou. Před mnoha lety jsem potkal nějaké křesťany z nějaké divné sekty. Při povídání ve vlaku mě jeden z nich označil slovy: "ten esoterik". Vyprávěl jsem jim o bohu, že ho mají v srdci a ne v bibli. Když jim někdo bibli ukradne tak jim přeci neukradli boha ... no vyrazil jsem jim dech a kdybych měl na krku křížek, tak mohu přednášet davům ... ale proč, nehledám slávu ani moc ... hledám harmonii.
Snad je to napsáno lingvisticky správně ;-)