• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    he .. vypline .. no to ne :-))
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    jj. je dobré vědět co a proč a pak se dá snadno určit jak na to...
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    vono většinou u v průběhu vypline čim by bylo vhodný to ladit
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    JASONEKK: jako dá se dělat sopusta věcí, ale nejdřív je potřeba to změřit
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    CUCHULAIN: šlo mi o to, jestli je to místem nebo mojí hlavou(tělěm). Než začnu konat tak se ptám. App máte někdo zkušenosti s odstraněním, nebo odstíněním geopatgenních zon pomocí krystalů, nebo pyramidami ? Něco jsem o tom četl a asi si umím představit jak to funguje. Jen nemám k dispozici křištál, nebo kamenou pyramidu :) (pokud je toto hodně mimo téma, tak napište ;) )
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    CUCHULAIN: ... tak když jsme u toho, to je celkem častý, že tu onu zónu tam, kde někdo špatně spí, je tim kdo tam spí a né tim místem, kde spí
    .. směrodatný imho je, že stim chce pracovat, což jako je asi dobře, ne ?
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JASONEKK: no.. "fakt" je ten, že se Ti tam blbě spí. co spát jinde?
    nebo když Ti změřím zóny a řeknu, že je to v pohodě, budeš tam spát dál? :-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: no ja hlavne podle ty teorie nahlizim celej svet jako jeden velkej medicine wheel vid :)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    OGMIOS: asi je dobrý si projít nějakym seminářem, aby si člověk na tý seminární skupině nakoukal, jaký jsou tam dejme tomu možný modely postupu nebo vývoje nazírání a uvědomění si, priznání si, těch obsahů, který ti přijdou při průchodu tim kruhem. ale samozřejmě znalost teorie je při tom užitku, alespoň má člověk nějaý záchytný body (minimálně muži to mají rádi)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: no ac jsem u jednoho byl tak jsem si dovnitr nevlezl :D ja znam akorat trochu teorie aspon teda v zakladu co je pod kterou stranou a jak jdou vztahy atd.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    o virguli se toho dá najít hafec, ale víc než pokusnictví a praxe nakonec nezbývá.. znám dva geology, z toho jeden co se zabývá vodou, kteří virguli docela běžně používají na hledání pramenů.. nebo míst pro čerpací vrty.. ale nic exkatnějšího kolem toho není, je to pořád v rovině empiricko-inuitivní nebo co
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    ISATAG: je to ústní tradice ... prý nemá ráda být zapisována ...
    nicméně ten jejich kruh je hodně zajímavá věc ... když jsi v něm je to jaksi mimo čas, jen přítomnost, mimo toho že super zážitek, dá se ta konstrukce používat jako taková hvězdná brána, kosmckej portál (to je asi tak nejlepší definice na kterou jsem zatim přišel)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    JASONEKK: metoda kočka pes je docela dobrá náhodou :-) teď už mám kontakty na lidi se štemlpama, víc ale stýkám lidi bez nich ...

    a jestli chceš někoho fundovanýho ... existuje minimálně jedna, ale spíš několik proutkřskejch asociací, na ty se dá obrátit, a osoba asi maximálně povolaná je Pavel Kozák .. i stím je možno se domluvit
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    OGMIOS: To uz je podruhe co tu o tomhle lakotskem medicinskem kruhu slysim. Muzes tu o nem neco napsat nebo dat odkaz? Na google mi to nic nevyjelo..
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    DRAGEL: já ai tak nemluvil o nábožrnství .. ale to je jedno
    se toho lišáka někdy přeptej, jak je to se slovama, lišák je kůže podšitá, určitě bude vtipnej ...
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    OGMIOS: já tu hovořim o geopatogenních zonách :) né o směru hlavy ve vztahu k pólům země, nebo světovým stranám;)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    OGMIOS: a jakej je argument pro to mit hlavu na východ ?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    JASONEKK: no to je tkay tema..na kterou stranu mit hlavu pri spani...nekdo rika na vychod, nekdo rika na sever..kazdy ma argumenty tak i tak. asi nejlepsi zduvodneni jsem slysel ke vztahu k lakotskemu medicinskemu kruhu...na kterou stranu hlavu mas, tak si potom prochazis ty veci ktere k te prislusne strane pripadaj a nejlepsi je pry mit hlavu na sever. tak spim s hlavou na sever. takze to nemusi byt zadna zona co tam mas ale mozna jsi jen otoceny na tu kterou svetovou stranu a prochazis si tim co tam lezi ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    CUCHULAIN: s certifikátem a na konci pěkný razítko :) Potřebuju srovnat co si myslim a co je "fakt". Například mám podle mého postel na místě, kde je fakt silná geopat. zona. Tam kde mám hlavu normálně, tak tam lehnu a jen přemýšlím... vetšinou a dopadá to tak, že jdu do jiné místnosti. Nedávno jsem provedl pokus a otočil se (hlava-nohy). Skoro mne brněla hlava a moje sny/v tom polospánku byli jako při začínajícím lucidním snění... Asi to chce prostě tu lopatu a krumpáč a utahat se totálně co? :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JASONEKK: s oficiálním úředním osvědčením? :-)
    kdysi jsem virgule používal. i na měření zón. teď používám intuici. prostě se tam postavím a vnímám :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam