• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    OGMIOS: To uz je podruhe co tu o tomhle lakotskem medicinskem kruhu slysim. Muzes tu o nem neco napsat nebo dat odkaz? Na google mi to nic nevyjelo..
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    DRAGEL: já ai tak nemluvil o nábožrnství .. ale to je jedno
    se toho lišáka někdy přeptej, jak je to se slovama, lišák je kůže podšitá, určitě bude vtipnej ...
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    OGMIOS: já tu hovořim o geopatogenních zonách :) né o směru hlavy ve vztahu k pólům země, nebo světovým stranám;)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    OGMIOS: a jakej je argument pro to mit hlavu na východ ?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    JASONEKK: no to je tkay tema..na kterou stranu mit hlavu pri spani...nekdo rika na vychod, nekdo rika na sever..kazdy ma argumenty tak i tak. asi nejlepsi zduvodneni jsem slysel ke vztahu k lakotskemu medicinskemu kruhu...na kterou stranu hlavu mas, tak si potom prochazis ty veci ktere k te prislusne strane pripadaj a nejlepsi je pry mit hlavu na sever. tak spim s hlavou na sever. takze to nemusi byt zadna zona co tam mas ale mozna jsi jen otoceny na tu kterou svetovou stranu a prochazis si tim co tam lezi ;)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    CUCHULAIN: s certifikátem a na konci pěkný razítko :) Potřebuju srovnat co si myslim a co je "fakt". Například mám podle mého postel na místě, kde je fakt silná geopat. zona. Tam kde mám hlavu normálně, tak tam lehnu a jen přemýšlím... vetšinou a dopadá to tak, že jdu do jiné místnosti. Nedávno jsem provedl pokus a otočil se (hlava-nohy). Skoro mne brněla hlava a moje sny/v tom polospánku byli jako při začínajícím lucidním snění... Asi to chce prostě tu lopatu a krumpáč a utahat se totálně co? :)
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    JASONEKK: s oficiálním úředním osvědčením? :-)
    kdysi jsem virgule používal. i na měření zón. teď používám intuici. prostě se tam postavím a vnímám :-)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    jinak znáte někoho, kdo umí "změřit" geopatogenní zony? metodu kočka a pes neberu ;) seriozního virgulistu či podobného bych bral. díky
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    DRAGEL: ahoj. sice asi offtopic, ale... jaké je to místo co jsi zde uvedl? Má to perfektní reference...
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    NIKOPOL: Pár lidí z nyxu jako třeba Cuchu... mě zná osobně. Nemám s tím problém, nebojím se posměchu, to jsem já a já jsem já. Je mi jedno, zda mě někdo vidí nějak emocionálně :-D
    Ono těžko říci v co věřím, poslední dobou si myslím, že v harmonii. Nejsem upsán žádné církvi. Duchovními směry si plynu a zkouším je poznat a pochopit. Posledních pár měsíců stopuji šamanismus, mám svého lišáka, který mě doprovází, občas potkám jiné zvíře, třeba jako u Holašovických kamenů https://picasaweb.google.com/113550347002894837298/KamennyKruhHolasovice medvěda.
    Křesťanství je pro mě španělská vesnice a nerozumíme si. Tedy určitě ne s tím, které je v čechách a je jedno, že to jsou či nejsou katolíci. Prostě mi nejedou. Před mnoha lety jsem potkal nějaké křesťany z nějaké divné sekty. Při povídání ve vlaku mě jeden z nich označil slovy: "ten esoterik". Vyprávěl jsem jim o bohu, že ho mají v srdci a ne v bibli. Když jim někdo bibli ukradne tak jim přeci neukradli boha ... no vyrazil jsem jim dech a kdybych měl na krku křížek, tak mohu přednášet davům ... ale proč, nehledám slávu ani moc ... hledám harmonii.

    Snad je to napsáno lingvisticky správně ;-)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    hele DRAGEL :-) ...
    chceš mi říct v co věříš ?

    iq jestli možno, do toho nepleť .. tak nějak upřímě, ze srdce .. tady jsme možná anonymní :-) tak neni třeba se bát veřejného posměchu
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    CUCHULAIN: Jo, tady je to hrozně důležitá a odborná diskuse, tak sem I/0 nepleť! ;-)
    Teď mě napadl děsně směšněj příměr bibli otevřít / bibli zavřít ... sorry :-D
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    CUCHULAIN: ok .. rozumim, jak to myslíš, ale je to asi trošku jiná rovina, ne jakože špatná .. tady se bavíme, co je teda slovo a jestli to něco znamená .. imho -ale to je tak základní informace, že to jsem si musel někde přečíst už dávno před tim, než jsem o tom začal přemejšlet- a to sice že slovo je předevšim tvořivá síla (slova můžou být různá) jakože v potenci (ještě to není konkrétní slovo), na další úrovni je pak slovo zvuk a jako taková je to vibrace, frekvence, energie (letí světem a vyvolává odezvu ve smyslu změny nebo nového počátku věcí a stejně jako ono slovo boží je tak tvůrčím aktem, tvořením) ... a timhle způsobem je asi trošku i před bajtama :-)
    konc konců je mnoho zpráv o tom, že život ve vesmíru a jeho tvůrčí procesy zaopatřují jakýsi věrní onoho tvořitele, kdož jsou jakými si pěvci kosmických harmonií, ód o světech.
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    NIKOPOL: slovo má dva bajty, takže na počátku rozhodně byly bajty :-)
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    OGMIOS: trošku .. :-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: aha :D tak sorry ja uz si rikam ze co za iniciaci do medicine wheelu. jinak pracujes s medicine wheelem?
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    OGMIOS: promiň, asi jsem to málo oddělil ... v tomhle příspěvku (tázání) to souvisí ... ale iniciace s medicine wheelem nesouvisí
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: prosimte co myslis pod pojmem "osoba iniciovana do lakotskeho medicinskeho kruhu"? copak do toho te musi nekdo iniciovat?
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    NIKOPOL: Naše poznání a pochopení světa se viditelně neshodují, takže nemá smysl to dál řešit. Nehodlám Tě přesvědčovat o své pravdě, věci byly už jednou řečeny.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    DRAGEL: :-) promiň ... . za a) jsme myslím dostatečně naznačil, že se o tom dál nehodlám bavit
    za b) mnohem víc než cokoliv ze zmíněného tam stojí, že tvůj způsob chápaní pravdy je poněkud zavádějící (pro začátek bych doporučil poučit se o významu slova "definice" a dál pak o významu slova pravda -- dá se nad tim i docela dlouho meditovat, ale povrchnějším znás stačí wikipedie)


    mimo jíné se dá taky meditovat nad smyslem a významem slova "slovo", což je možná zdaleka nejpodstatnější ...
    tvoje chápání slova pocházející z používání latinky k jejich záznamu je pak až tristní
    pa

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam