OGMIOS: jj, však my víme, že víme, že láska ke všemu stvořenému, svět je magické místo permanentní permutace a jsme opice s mimozemským mozkem co letí na obří kouli někam do neznáma obrovským prostorem a přitom děláme neustálé otočky kolem 3 os :)))
To co jsem napsal, je "jen" potrava pro hladovou mysl pana NIKOPOLa... a kdybych si měl tipnout (nevím jak to máš Nikopole), tak je to dost tím, v jakém prostředí člověk žije a čím se obklopuje... Pro mě třeba pomyslnou misku vah převážilo to, když jsem koupil zahradu s chajdou u lesa a začal tam trávit v podstatě veškerý volný čas... od té doby spodní čelistí dřu po trávě a jehličí, když v tichu mysli koukám na tu nádheru a její pomalé proměny napříč dny a týdny :)
A hrozně mě potěšilo, když jsem si nedávno přečetl v jedné knize od Jiřího Kuchaře, že šaman mu tam povídá něco o tom, že nejdůležitější silou ve vesmíru je právě láska ke všemu stvořenému... tak mě to zahřálo na srdci, že jsem teda asi na tý správný polňačce směr stanice slunce :)