• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DARJEEL: tohle musim vymyslet jak na to. na urcity urovni existuje dokonalej clovek a na to se nabalujou balasty ktery se projevej pozdeji jako nemoci. takze bych chtel vymyslet jak se to dela aby se ten vrchni obraz ktery se manifestuje jako nemoci vratil zase k dokonalemu jadru. ale zatim to neumim.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    OGMIOS: ok, dobře, tudy tedy cesta nevede...

    ... je ale ještě druhá věc, která je typická pro některé alergie a chronický obtíže obecně... a to je to, že některý věci jsou nevratný, prostě se staly, enviromentální zplodiny narušili fungování organismu v nějaké kritické růstové fázi a už to nejde "opravit". Neříkám, že je to tenhle případ, ale nesouhlasím s paušálem "alergie jde vždy vyléčit (vyléčením ducha)"
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DARJEEL: ano, je to jakymi vecmi se obklopujes, to kde bydlis, to jake mas vztahy. vsechno je stavem/odrazem tveho ducha. ja pouzivam vnejsek jako zrcadlo meho vnitrku. neb nitro a vnejsek nejsou oddelene, jen je tak nahlizime. proto vse co se deje venku tak ja hledam ten proces v sobe. vse kolem me je pripomenutim ze je tam uvnitr me neco co potrebuje pozornost.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    OGMIOS: jistě, takže kohoutková voda je o stavu ducha? :-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    MICHAL_R: prostredi tez odpovida stavu ducha, neco na ten zpusob ze to jak to vypada v tvem obydli vypovida o stavu tveho nitra.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    NIKOPOL: To slovo "odstranit" bylo myšleno jako "odstranit ayahuascou", nikoliv jako "odstranění alergie" jako takové. Já tím svým předchozím příspěvkem měl na mysli, že alergie někdy nemusí souviset se stavem ducha (a že tedy terapie zde nepomůže), nýbrž s věčím "venku": vliv prostředí apod.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    MICHAL_R: a co to prosím je, prostě alergie, která nejde odstranit ?
    MIRIS
    MIRIS --- ---
    bohužel ovoce nemůže. nevím co na to lékaři...díky za odpovědi
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    MIRIS: Anebo ma ta kolegyne proste alergii. Takovou, kterou nejde odstranit zadnou ayahuaskou ani jinou spiritualni technologii. Ostatne alergie na laktozu je, podle mne, spis "normalni"; evropske populace jsou evolucni vyjimkou v tom, ze si schopnost travit laktozu casto, byt ne vzdy (sic!) zachovavame do dospelosti.

    S tou fruktozou to je ale blby (to nemuze jist ani ovoce?)... Co na to lekari, resp.alergologove?
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    MIRIS: rostliny moc nevim
    asi bych ten stav zkoušel ladit nějakou regresní metodou (regresní terapií, ruš metodou) nebo ayahuaskou
    případně bych se ptal, jak moc rodiče věřili na očkování a co to pro mě znamená
    alergie bývají často vzpomínky na minulé (někdy i dost dávno minulé) neuměřenosti (nadužívání, zahlcení, otravy, závislosti)
    FILAS666
    FILAS666 --- ---
    Terence McKenna - Reclaim your mind - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=-eu9GfHCpVo
    CUCHULAIN
    CUCHULAIN --- ---
    DRAGEL: Carlos je fajn. Na jeho meditaci jsem byl v Liberci a je to síla :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Myslím, že docela zajímavá zpráva k Šamanskému festivalu na chatě Doubravka:

    Přátelé, dnes jsem se dozvěděl, že na naše setkání dorazí s velkou pravděpodobností indiánský šaman z peru Juan Carlos Pacaya Gomez, který byl již na květnovém šamanském setkání a rád by zde opět provedl šamanskou, indiánskou meditaci spojenou s léčením... Velice se na něj těším

    https://www.facebook.com/events/616723151705361/?source=1
    ARTYSH
    ARTYSH --- ---
    Nahko Bear (Medicine for the People) ღ Aloha Ke Akua - YouTube
    https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YsgP8LkEopM
    EVA_
    EVA_ --- ---
    GOTOX: Ahoj, já se na to taky podívala, mluví celkem hezky, ráda bych k tomu řekla svůj názor (osobní názor, nic, co bych považovala za pravdu):
    Tohle jsou tak samozřejmé a naprosto zjevné věci, obsažené ve všech přírodních náboženstvích, přičemž ale ani jedno z nich nenadřazuje člověka nad zvířata.
    V učebnici estetiky z roku 1965 se píše, že by člověk onu jednotu s přírodou, jednotu se vším, měl umět naplno prožít, a tím ji překonat, aby ji mohl vyhodnotit rozumově a poznávat přírodní zákonitosti z nadhledu; osobně to považuji za zásadní. Jak se může dítě chovat k Matce jako dospělý, tj. s vědomím plné zodpovědnosti za své chování vůči ní, pokud nepřestřihne pupeční šňůru? Dokud se to nepodaří, je dítě zmítáno v matčině vleku, kterému se nutně musí bránit.
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    Jo a este jedna vec ktora hovori sama za seba, ze vsetky jej seminare a aktivity udajne prebiehaju vsade inde len nie v amerike, asi ma strach ze ju jej kmen ktory ju od malicka vychovaval ako znovuzrodenu supersamanku zlyncuje :))
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    Ja som kedisy patral po informaciach o nej, vraj opustila manzela a 3 rocne dieta aby mohla chodit po svete a hlasat svoje evangelium.. nasiel som aj oficialne vyhlasenie nejakej Elders organizacie toho kmena ku ktoremu sa hlasi ze sa od nej distancuju, nic o nej nevedia a ze sa citia urazeni za to ze sa prizivuje na ich kulture a tradicii. Nakoniec som jej poslal spravu cez facebook, velmi uctivo a milo ladenu, v ktorej som jej napisal ze na mna jej videa velmi silne posobia, ze sa mi paci jej posolstvo ale ze sa ku mne dostali informacie o nej ktore su viac nez prekvapujuce a ze dufam ze to nie je pravda, pretoze by ma velmi mrzelo keby za jej posolstvom lasky boli same lzi. A ze ju ziadam o proste vjadrenie typu "snazia sa ma zdiskreditovat, ale nic z toho nie je pravda", ze jej budem verit a ze budem vdacny. Odpoved som nikdy nedostal a beriem ju uz ako dalsiu samozvanu charizmaticku.. akozeucitelku.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Vlastě jsem tam neviděl ani oltář a to ani její.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SCHWEPZ: Je to její prohlášení. Třeba něco doopravdy má, nebo taky ne. Třeba chce jen od lidí sílu, podobně jako papež.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    SCHWEPZ: asi toho hodne vi
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam