• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    Jo a este jedna vec ktora hovori sama za seba, ze vsetky jej seminare a aktivity udajne prebiehaju vsade inde len nie v amerike, asi ma strach ze ju jej kmen ktory ju od malicka vychovaval ako znovuzrodenu supersamanku zlyncuje :))
    SAGUS
    SAGUS --- ---
    Ja som kedisy patral po informaciach o nej, vraj opustila manzela a 3 rocne dieta aby mohla chodit po svete a hlasat svoje evangelium.. nasiel som aj oficialne vyhlasenie nejakej Elders organizacie toho kmena ku ktoremu sa hlasi ze sa od nej distancuju, nic o nej nevedia a ze sa citia urazeni za to ze sa prizivuje na ich kulture a tradicii. Nakoniec som jej poslal spravu cez facebook, velmi uctivo a milo ladenu, v ktorej som jej napisal ze na mna jej videa velmi silne posobia, ze sa mi paci jej posolstvo ale ze sa ku mne dostali informacie o nej ktore su viac nez prekvapujuce a ze dufam ze to nie je pravda, pretoze by ma velmi mrzelo keby za jej posolstvom lasky boli same lzi. A ze ju ziadam o proste vjadrenie typu "snazia sa ma zdiskreditovat, ale nic z toho nie je pravda", ze jej budem verit a ze budem vdacny. Odpoved som nikdy nedostal a beriem ju uz ako dalsiu samozvanu charizmaticku.. akozeucitelku.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Vlastě jsem tam neviděl ani oltář a to ani její.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    SCHWEPZ: Je to její prohlášení. Třeba něco doopravdy má, nebo taky ne. Třeba chce jen od lidí sílu, podobně jako papež.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    SCHWEPZ: asi toho hodne vi
    SCHWEPZ
    SCHWEPZ --- ---
    Hned ze začátku říkají, že Keisha (ke které se skutečně indiánské kmeny, na které se odkazuje, neznají, protože si to vymyslela) je STRÁŽKYNĚ MOUDROSTI NA PLANETĚ ZEMI. Co si pod tím představujete?
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: krypty krypty..ale vysvecenej kostel to asi nebyl. jinak by to museli presvetit po takovyhle pohansky akci :D
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    GOTOX: Zajímavé. Asi tak před rokem jsem byl před touhle "malou babičkou" varován, jako před samozvanou šamankou, kterou nikdo z opravdových indiánů nezná. Většina jejich informací je správně. Nad čím se ale pozastavuji je prezentace vymírání živočišných druhů a lepší spojení člověka se zemí, než to mají zvířata. V minulosti jsem ještě viděl videa na kterých paranoidně prezentovala jakési mega spiknutí na jižním pólu a rychlejší otáčky planety, což by mělo vliv na zemskou gravitaci. Asi se na ní někdy půjdu podívat, abych ji viděl. Na setkání v kostele bych byl opatrný, většina těchto staveb má krypty.
    GOTOX
    GOTOX --- ---
    Na rovnodenost jsme poslali do světa toto video - myslím, že to je velmi k tématu a proto sdílím.
    Co mi řekl břečťan ? / What Did the Ivy Tell Me ? - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=k0-nME4Sswo
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Pokud se někdo z Prahy odváží do zahraničí, tak na vysočině je Šamanský festival :-)
    Všichni jste zváni



    https://www.facebook.com/events/616723151705361/
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    za kazdym radkem se skryva jedna existence, jedno zrozeni. prochazim casem a manifestuji se ve vsech aspektech univerza :D

    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DARJEEL: nekoho takovyho prave ze mam..rika se mu Ja Sam :D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    OGMIOS: tak pokud máš někoho kdo skočí pro vodu a naštípe dříví tak jasně .-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DARJEEL: lol, vystaci potom tedy tancovat ;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    OGMIOS: to jo, ale dokud si můžu vybrat, tak preferuju kruhový pohyb :)))

    NIKOPOL: proč utíkání? Tak to je o svobodné volbě, čemu chci věnovat pozornost a čemu ne, čím se chci obklopit a čím ne... samozřejmě je ta volba limitovaná okolnostma, holt máme český les a ne neprostupnou džungli, máme vesnice a malá sídla nikoliv megalopole :)))
    Do společný kasičky přihazuju, o tom žádná, jen vím, že můžu využívat vlastní svobody a udělat si některé věci po svým... lahváč a nadávání večer co večer u telky X koukání na západ slunce a večery u kamen :))
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    NIKOPOL: to jsem tim ja rict treba nechtel. to ze je milujes neznamena ze musis byt soucati jejich pletich. a to ze jsi soucasti jejich pletich neznamena ze ti musej ovlivnovat zivot. je to o uhlech pohledu. nastolis si vlastni klid a mir a pak jen konas.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    mno já na to koukám asi trochu jinak ...
    někdo onehdá někde psal ... něco o přítomnosti, že ta nejvíc ktuální je teď, paj je ale i přítomnost tohodle měsíce, tohodle života .. nebo životní fáze
    teď zrovna se rodim tady v tom světě .. už několikrát se mi to povedlo :-| .. no a v tomhle světě jsou nějak i ty pleticháři a mám dojem, že je třeba je milovat stejně jako krabice

    víš jak, dá se utýct na konec světa a tam si bejt po svym a kochat se krásama a mohutností vlasní duše ... ale od tady tý naší společný kašičky asi nikdy dost daleko neutečeš ... vždycky nakonec přijdou až k tvýmu plotu
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DARJEEL: tak na to leda ze bys zacal milovat i ty krabice a napisy....to je potom to pravy kung-fu..jsi pritomen v kazdem okamziku sveho konani ;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DARJEEL: a pak teda o to víc poklesnu na mysli, když se v pondělí ráno vracím do světa krabic a nápisů, ale ono to není napořád, takže v pohodě :o)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    OGMIOS: jj, však my víme, že víme, že láska ke všemu stvořenému, svět je magické místo permanentní permutace a jsme opice s mimozemským mozkem co letí na obří kouli někam do neznáma obrovským prostorem a přitom děláme neustálé otočky kolem 3 os :)))

    To co jsem napsal, je "jen" potrava pro hladovou mysl pana NIKOPOLa... a kdybych si měl tipnout (nevím jak to máš Nikopole), tak je to dost tím, v jakém prostředí člověk žije a čím se obklopuje... Pro mě třeba pomyslnou misku vah převážilo to, když jsem koupil zahradu s chajdou u lesa a začal tam trávit v podstatě veškerý volný čas... od té doby spodní čelistí dřu po trávě a jehličí, když v tichu mysli koukám na tu nádheru a její pomalé proměny napříč dny a týdny :)

    A hrozně mě potěšilo, když jsem si nedávno přečetl v jedné knize od Jiřího Kuchaře, že šaman mu tam povídá něco o tom, že nejdůležitější silou ve vesmíru je právě láska ke všemu stvořenému... tak mě to zahřálo na srdci, že jsem teda asi na tý správný polňačce směr stanice slunce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam