• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Ale jestli to mel byt april, tak se docela povedl ;D
    AIM_FREEMAN
    AIM_FREEMAN --- ---
    Chlapi, posuzovat pres net jaky kdo je, je imho nesmysl, to uz radsi ten sraz, ne? JASONEKK:
    Imho je daleko vic veci co nas spojuje, nez tech druhych..
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Mě se omlouvat nemusíš. Jen jsem ti rozměnil, jak říká můj kolega ;-)
    Soud je soudem ať soudí cokoliv ;-)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: pokud je soudem pocit ze postradas lasku, tak tedy ano a omlouvam se za to :)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Zdar vespolek. Když tu byla zmínka o kolektivních aktivitách. Pořádá se /pořádá někdo nějaké šamanské aktivity? Myslím tady s váma na tomhle foru. Před časem jsem měl zájem na tom se potkávat i jednou za rok. POtkávat se na silných energetických místech. Předávat si informace osobně, vyjiskřit energie osobně, dojít k harmonii. Učit se od sebe. Tvořit a pokračovat v šamanských základech této krajiny.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: a navic..jednou jsem takhle sel do lesa...sedl si na misto kde rostou houbicky a dal jim pekne reiki. prisel jsem tam za tejden. v celym lese houbicky nerostly a na tom miste jsem stravil asi 2 hodiny sbiranim. takze pro me reiki a psychedelika souvisej. oboji jsou nastroje :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    DRAGEL: ok. jinak rostliny nemusi byt primo temi ucitely - mohou byt jen prostredniky, kteri zajisti rozsireni vedomi (v dobe, kdy to clovek jeste neumi sam), aby mohl clovek komunikovat s jinymi entitami, ktere nemusi mit s kytkama nic spolecneho. je to jen otazka sebeovladani a spravneho zamereni pozornosti (aby clovek prekonal "gravitaci" Zeme).
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: to je omyl. reiki je vseprostupujici. a pokud neni tak si to pletu a pracuju s vsudypritomnou zivotodarnou energii ktera neni reiki a z ty reiki skupiny se vymazu dobrovolne :D
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KUATO: Máš pravdu, že reiki je svým způsobem newage, které tak jak vzešlo, tak beze stopy zmizí, zatímco učení rostlin tu bude stále.
    Jen jsem z reiki, dost nevybíravým způsobem vyhnal pochybnou diskusi o psychedelii, která tam nepatřila.

    Kámen ke kameni.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: tahle doba je tomu naklonena..bud se odstrcis do proudu a nebo te to rozemele o brehy. na jedny samansky ceste jsem vylezl v budoucnosti kde mi lidi rikali ze nekdy v dobe ze ktery pochazim nastalo velke zrychleni ktere prineslo fyzickou zkazu mnoha lidem. porad premejslim jak si to vylozit :D
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Někteří lidé raději umřou, než by sami sebe změnili a sami sebe vyléčili. Takhle je to ve všech ezoterních oblastech.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Každý jsme nějaká lidská bytost a nejsme si stejní. Vždy budou lidé se kterými jsem v harmonii a ti, kteří se mi nelíbí. Pak je to o tom do jaké míry umím tyto bytosti tolerovat. Rozhodně nebudu milovat všechny, protože to není harmonické. Na téhle planetě se potkalo mnoho různých entit z různých vesmírů a proto to tady takhle vypadá. Všichni se pak učíme ovládat hmotu, abychom tohle učení předali "svým".
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: no ja se vlastne setkal s tim ze lidi nechteli pouzivat psychedelika pro jejich prinos duchovniho rozvoje. ja vlastne kdyz rikal lidem ze je jen nan nich jaky si to udelaj a ze se potom co se cloveku rozpadne ego da delat vsechno co clovek chce tak odpoved byla ze to zerou aby se smali...a tak se smali no. jenom jedinej kamos rikal ze si na tom rozebral to proc kouri a prestal kourit. to byla jedina vlastovka kdo kdy to k necemu uzitecnymu pouzil. ale ten se toho boji si to dat znovu :D
    KUATO
    KUATO --- ---
    DRAGEL: prisne vzato jsou techniky spojene s uzivanim ruznych latek pro dosazeni zmeny vedomi mnohem starsi a uctyhodnejsi nez nejake moderni newage skoly jako je reiki ;o). a mas fuk, jestli to bude indicky asketa, ktery sedici na mrtvole, kourici durmanovy kvet, invokujice Kali, nebo alchymista zapadni tradice, ucice se vnimat hudbu sfer pote co extrahoval ze sedmi zakladnich kovu jejich Siru pomoci nejakeho vyssiho alkahestu, aby mohl drzet ve svych rukach pravou esenci planetarnich kvalit manifestovanou ve hmote nebo mistni cesky Franta, ktery uposlechnuv impulz Predku, kteremu nemohl porozumet, neodolal a sezral hrst houbicek, ktera mu prevratila svet naruby a mozna znamenala zasadni prevrat v jeho zivote a zacatek mnohosetlete pouti za poznanim. je to fuk z toho duvodu, ze ty techniky jsou "povolene" pro mnoho lidi pouzivat a cena, ktera se za to plati, se da snadno zaplatit ze zasluh ziskanych tim, ze rozvijis ziskane poznani a aplikujes ho na svuj zivot a proste ze sebe cinis vedomejsi bytost (umyslne jsem nerekl lepsi ve smyslu krestanske tradice). pokud je nekdo natolik hloupy, aby byliny zral jen tak a nedelal na sobe zadnou praci? no tak chuj s nim, v tomto bych nasledoval uceni prirody, ktera uplne bezne z tel padlych bere ziviny pro zive. co je na tom spatneho padnout? v kazdem stadu jsou kusy slabe a nemocne. btw. nemysli si, ze lide na "svetlych" cestach neprofanujou uceni, ktere prijali, kdyz pro nej nedelaji nic vic, nez ze treba chodi do kostela "aby byli videt" nebo prijimaji budhisticke sveceni a sliby jako na bezicim pasu, aniz by je naplnili.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Je to tak, protože tomu lidé nerozumí a protože se setkali jen s tím, co je únik z reality a ne s tím, co je chozením za věděním.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Soudíš mě tedy? :-D
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Máš pravdu, že v některých věcech jsem trochu ostřejší.

    OGMIOS: Jo, bylo to hodně provokativní. Nereagoval jsem ale na tebe, ale to co jsem si tam četl. Připadalo mi to dost zmatený a mimo mísu. Proto jsem do toho hrábnul takhle :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Já vím, rostliny mají v sobě moudrost, dá se skrze ně najít to co lidé zapomněli.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OGMIOS: je pravda ze tohle mi nesedi protoze tohle je pohled jakej tady v cechach lidi bezne maj na kohokoliv kdo do vod spojencu zavita. leda bych musel bejt saman z druhy pulky sveta jinak jsem proste jen fetka.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: omlouvas soud nad druhym clovekem? to je mi tedy lito, ale tohle omlouvat nebudu protoze to postrada lasku :) tobe tedy preji vic otevrit srdce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam