• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Je to tak, protože tomu lidé nerozumí a protože se setkali jen s tím, co je únik z reality a ne s tím, co je chozením za věděním.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Soudíš mě tedy? :-D
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Máš pravdu, že v některých věcech jsem trochu ostřejší.

    OGMIOS: Jo, bylo to hodně provokativní. Nereagoval jsem ale na tebe, ale to co jsem si tam četl. Připadalo mi to dost zmatený a mimo mísu. Proto jsem do toho hrábnul takhle :-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Já vím, rostliny mají v sobě moudrost, dá se skrze ně najít to co lidé zapomněli.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    OGMIOS: je pravda ze tohle mi nesedi protoze tohle je pohled jakej tady v cechach lidi bezne maj na kohokoliv kdo do vod spojencu zavita. leda bych musel bejt saman z druhy pulky sveta jinak jsem proste jen fetka.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: omlouvas soud nad druhym clovekem? to je mi tedy lito, ale tohle omlouvat nebudu protoze to postrada lasku :) tobe tedy preji vic otevrit srdce :)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: no puvodne se me dotklo "Pokud si myslíte, že jste fetky, co to mají zmáknutý..."
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Můžeš soudit i sám sebe, neříkej, že to neznáš. Lidské bytosti k tomu nepotřebují přísedící ;-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    OGMIOS: Z toho celku, co jsem napsal jsi vytrhl to, co tě zranilo a v tom se teď dloubeš.

    Učení rostlin má svůj význam, mám k tomu hlubokou úctu (to jen opakuji).

    Psal jsem o tom co jsi psal zde: OGMIOS, že je plno lidí, kteří rostliny užívají "pro srandu" a podobně. Tedy bez "práce". To jsem nazval "fetkou".
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: holt z tebe citim prilisnou povysenost, mam to jinak, verim v to ze i ten co si vybral delsi a trnitejsi cestu jednou dojde poradnych dalek a zkusenosti a tudiz vzdavam hold vsem :)
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    OGMIOS: yes! me hodne pomohlo zavitat do raw veganstvi, neni to jen o tech oblibenych ale o vsech :)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: To je Tvá vlastní interpretace. Rozhodně budu věci psát ze svého vlastního já a ne kvůli tomu, aby si to někdo vyložil tak či onak. To je teď důvod, proč tu spolu píšeme ;-)
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: uceni rostlin neni jen o psychedelickych rostlinach. kazda rostlina ti ma co rict. kazda rostlina ma svoji esenci a da se primichavat do zivota.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    OGMIOS: k tomu jsem se jiz vyjadril v te diskuzi Reiki, kterou timto dal spinit nebudu, ale myslim ze je zcela zretelny muj nazor na toto tema.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    KALICOR: je zase pravda ze u nas vetsi cast tyhle skupiny hleda cestu vychodiska z nudy zivota. proste chtej zazit prdel.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: kdo ti dal pravo takhle oznackovat lidi ktere neznas? pracuju take s tim co vidim a dle tveho "Já lidi nesoudím, já je vidím. Jsem svědkem." je tam na me az prilis durazu na ja, a to nepovazuji za dobre znameni ;)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    KALICOR: Cítíš to tak? Zasáhlo tě to?
    Pracuj s tím.
    Tohle je základni ezoterická práce se svým vlastním egem.
    OGMIOS
    OGMIOS --- ---
    DRAGEL: kde neni svedka, neni zalobce. kde neni zalobce, neni soudce...nebo tak nejak. je pravda ze si to beru osobne. ja mam dost zkusenosti s psychedelikama a jejich svety a mrzi me ze to je redukovany na fetku. zvlast tyhle veci jak fungujou z podstaty tak nejsou vhodny pro vytvoreni zavislosti/fetkovitosti.
    on je to totiz hlavne nastroj poznani. dovoli udelat narazove to co clovek jinak musi delat dlouhou dobu a to je rozpousteni zivotnich zalezitosti, zivotnich balastu a nadvlady ega. tohle vsechno se misto v dlouhem casovem horizontu deje behem +- prvnich 2 hodin. potom jsi za egem a muzes pracovat. nicmene je to jen pomucka a jak efekt odezniva tak se musis poskladat zpatky.
    KALICOR
    KALICOR --- ---
    DRAGEL: nezlob se na me, ale rict o velke skupine lidi, kteri hledaji cesty z pomoci psychedelik fetaci je podle me soud.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    HONZAL: To je každého věc. Učení rostlin a další jakékoliv psychedelické diskuse do reiki rozhodne nepatří. Můžete si s tím hrát či na to hrát, je mi to jedno. Jsem co jsem nestydím se za to a jdu svou cestou. Pár let "stopuji šamanismus", před tím to byly síly přírodních elementů, před tím reiki a před tím ....

    Až přijde čas na učení rostlin, tak to přijmu, zatím jdu jinými cestami, tuhle vnímám a poznávám, protože k tomu mám velký respekt. Tedy práci s rostlinami, to co vidím okolo sebe rozhodně práce není a proto na to ukazuji.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam