OGMIOS: no jako ... já už poznával lakotskej a černonožskej ... nejde mi ani o to jestli mám jít na seminář nebo ne (protože teď nemám práci ani prachy a kdybych měl na rozhazování tak klidně půjdu pozdravit musila a poslecnout si co bájí o učení pepy z horní lhoty)
z těch učení co jsem potkal: se ty dvě nepopírali, spíš doplňovali .. nicméně jejich struktura byla nesouměrná .. podle mě se nedali navzájem křížit
s čim já osobně prožívám docela dilema je jak je to se světovejma stranama a) vůbec b) v med. wheelu c) na nšem území
co vim tak třeba aztékové maj úplně jinej medicine wheel než lakotové už tim, že na každou straa ctěji jinej element
řiká vám tahle problematika něco ? přemýšleli jste o tom ?
co si myslí "magie západního typu" ?
JASONEKK: hele mě v podstatě jen zajímá jak ten kruh byl byrevnej .. na kerý straně bylo co .. případně kolik kamenů, středisek, stran ten "kruh" má
proč se to jmenuje "spletený chlupy" na to by přišel snad i můj pes :-) ale díky za objasnění
a už vůbec mě nezajímá jestli si přišli slabý a jakože něco teda zkusej zhustit a zachovat .. protože jak to snima dopadlo se dozvídáme akorát tak z antropologickejch pojednání