• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RYBOSHŠaManYsMuS
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NIKOPOL: pro tyhle lidi existuje skatulka: euroindiani. nejpostizenejsi lidi evropy.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Co jsem byl na posledním Šamanském festivalu, tak jsem se musel smát a Markétě jsem to pak řekl. Když se na konci přednášky loučili, tak Markéta řekla: "... a najdete nás v háji." Čestina je bohatý a květnatý jazyk :-D
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    NIKOPOL: Pohle všeho je tohle video z Háje .... u Liberce ;-)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    Dostal jsem se k videu Jana RedShirt, který roky provozoval ve středních čechách "Mezon". Dnes už je v důchodu a v Praze, takže už nebydlí v teepee :-D Dělal a podle všeho ještě dělá potní chýše. Kdyby jste o potní chýši potřebovali nějaké základní informace nejdete je zde.
    POTNÍ CHÝŠE
    http://www.youtube.com/watch?v=RzDkSycXjsY

    Je to v celku slušně popsané i když ten spirit tam samozžejmě popsaný není.
    NIKOPOL
    NIKOPOL --- ---
    oni asi myslejou autentickej z emerickeho pralesa, ne ?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    tak hlavně reklama jak z tv... prej autentický... a jaký šamanismus není autentický?:)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    TRANSFORMACE: Švarcovi jsou zajímavým párem. On nadrtí ty hustý energie a pracuje s nima, takže ho žádnej feťák nepoloží a ona dělá jemnou práci na pohodu :-)

    Video jsem už asi viděl, nic o tom co dělají neříká, je to video pro mudly "o něčem zajímavém" ;-)
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    TRANSFORMACE: Tenhle par je hodne zvlastni. Zijou tim a zijou za to. Ty ciga mi tam desne nesedi :) a primery jsou takove rozmazane. Zase je videt, ze ver svemu konani, dej do toho maximum a pritahne to lidi podobneho razeni. Takze uspesni podnikatele...:)))
    TRANSFORMACE
    TRANSFORMACE --- ---
    Hezké video o českých šamanech. Krásně tajuplné a pěkná hudba.
    Šamanismus: Pavel a Markéta Švarcovi: autentické šamanské setkání
    http://www.youtube.com/watch?v=x5_mToFf1Wg

    RAHANUR
    RAHANUR --- ---
    jasonekk....díky za reakci...byla jsem na tom podobně
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    ALIQUPISO: Podle potřeby a jak přijde síla.
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    ALIQUPISO: Jsi si jistá, že tím pomocníkem má být člověk?

    Zažil jsem mnoho silových záležitostí ve více lidech, někdy je dobré si za někoho stoupnout a dělat mu záda, aby mohl naplno projevit sílu, která skrze něj přichází a nemusel se starat o další "věci". Podobný "záda" jsem viděl i u jednoho z rituálů s novorozencem, kdy matka polykama své slzy ...

    Silný šaman má mnoho písní jak říká Carlos. A podle mého taky "někam patří" společenství, které je podle mého multidimenzionální se pak o něj stará, tak jako on se stará o ně, je to velmi propletené a docela dost složité, záleží na tom, komu se šaman "upsal" ;-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DRAGEL: v nás samotných je ta reaktivita na určité lidi a na jejich energii... když jsme čistí jako zrcadlo (když si půjčím zenový příměr), tak se na nás nechytá prach druhých a všechno věrně odrážíme :)
    DRAGEL
    DRAGEL --- ---
    JASONEKK: Mnoho věcí je vlastně jen v nás samotných. Jde o to to pochopit a vybrat si sám v sobě tu svou cestu.
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    RAHANUR: První reakce byl vztek, hněv a takovej ten pud tu osobu zničit:) Pak jsem zapnul mozek a ptal se kolem a na konec jsem si vybral cestu. Posílat lásku. Pozvednout tu negativnní vibraci z 3.č. do 4.č. a funguje to :) Tyhle lidi budeme potkávat celý život. Jako připomenutí toho, že není jen to dobré:) Jako je v dobru i kus zla, tak ve zlu je i kus dobra :)
    RAHANUR
    RAHANUR --- ---
    jasonekk díky za info. Já už se s nimi taky moc nesetkávám, ale občas se to stane a tak mě zajímaly zkušenosti a postupy díky
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    RAHANUR: Zdá se že je vše zažehnáno :) Po zjištění toho vlivu a vysvětlení té dotčené osobě a moje vnitřní a i vnější zásahy (posílání lásky a negativní vibrace z 3. čakry posílát a prodýchat ve 4.čakře) se najednou vše zlepšilo :) Ještě jsem se předtim setkal sem tam s někým, ale slabší odvárek. Od té doby jsem naopak potkal "výše vibrující" jedince, kteří mě krásně utvrdili v mých pocitech a mé pozorování. Ona tantrická guru a jedna známá s dotekem, který uzdravuje instantně a naplňuje :) Fajn časy :)))
    RAHANUR
    RAHANUR --- ---
    jasonekk..ano zajímá mě tvé potkávání se s temnou energií a jestil už je to ok
    JASONEKK
    JASONEKK --- ---
    Jinak zážitek s Mayou z Global chilloutu (Cz tantricko-šamanistická guru) opravdu jsem si dovolil jí tak pojmenovat. Jde o člověka, který vznikl v našich podmínkách, prošel dost míst na světě a potkal se s mnoha šamany. Spíše si jí našli oni:) Někdo s kým se posunete výše jen sdílením prostoru. Osobní zážitky: párová tantra meditace (jen lehce kontaktní) a hledání vnitřní síly se stejným pohlavím. Během tohoto semináře si madam řídila i mimosmyslové prožitky jednotlivců a to jsem zažil na vlastní kůži. V momentě, kdy mi borec něco vnášel ze sebe mi přišlo "co mi tu čaruješ panáčku" a hned na to Maya "nevnášejte do toho nic vlastního, nechte jen proudit energii". Pak jsem to s ní rozebíral a ona to tak má :) A pak že nerostou!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam