• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    JANITA
    JANITA --- ---
    ahoj. nemate nejake tipy na atrakce na taborovou pout? Vzdycky si to vymyslely samy deti a my vedouci jsme jim za to platili, ale tentokrat mame hodne malych deti. Dik :]
    CIBL
    CIBL --- ---
    SILENTBOB: Pokud najdes takovou barvu, ktera bude videt, dej mi prosim take vedet. jinak dopoducuji reseni takove hry hrat v plavkach a bilem tricku, ktere holt padne za vlast. Pokud budes balonky plnit obarvenou vodou, rad bych znal fintu na jejich plneni. Nam to slo jedine vodou z kohoutku ( muselo to jit rychle - dellali jsme jich 3000).
    Doporucuji kombinaci vodni balonky s obycejnou vodou + podlepene tricko leukoplasti s praskem potravinarskeho barviva.
    SILRIEN
    SILRIEN --- ---
    Začínám být zoufalá, nemám vychovatele na školu v přírodě (na poslední chvíli vypadl). Jede se od pátku 27. května do 3. června, nabízím přes 2.500Kč, samostatný pokoj s televizí, koupelnou a záchodem, možnost zahrát si na profesora z Bradavic. Očekávám aspoň trochu zodpovědný přístup k dětem. Prosím, sdílejte i s kamarády, je to velice nutné. Raději bych chlapa, ale beru cokoliv
    SILRIEN
    SILRIEN --- ---
    Prosba o návrh, mám ve škole projekt na téma příroda s dětmi, který by měl být přípravou na rozhodování, co s penězi po vánočních trzích, tudíž potřebuji nějakou organizaci, která nějak zachraňuje-ochraňuje přírodu, potřebuje penízky a bude mít na nás v pátek 22.10. čas. Mám třeťáčky a jsme z Prahy. Nějaké nápady mám, ale spíše na útulky, tak jestli někdo nemá odkaz na něco jiného.
    KOC256
    KOC256 --- ---
    DLOUHA_POTVORA:
    no my to teda takto vubec neresime...
    mame nastenku kde to jde videt + pochvaly (pokarani) na vecernim rozkaze a rano za odmenu vztycovani vlajek...

mozna to je trochu mimo moznosti vaseho tabora ale nikdy jsme neresili neco ze by nekdo materianiho mel ziskavat. A pokud tak treba dukazy odvahy, diplomy atp.
    TEDDY
    TEDDY --- ---
    DLOUHA_POTVORA:
    Slysel jsem treba o:
    - moznost byt prvni ve fronte na jidlo
    - moznost mit delsi vecerku
    - sladkosti z taboroveho obchudku
    - mlsani neceho uplne extra, kamaradi davali detem tekutou cokoladu
    - pro mensi deti treba cteni pohadky
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DLOUHA_POTVORA: no já ti nevím, pak rozcvička vypadá jako trest a pokud mě někdo porazí a pak mu budu muset nést batoh. No - při troše smůly se tím zadělává na šikanu toho vítěze.

To mi teda nějaý ty fidorky přijdou jako lepší varianta. A nebo prostě pořádná šou okolo vyhlašování vítěze a uznání že se něco povedlo, třeba nějaká čestné vlaječky/placky/trička a tak.
    DLOUHA_POTVORA
    DLOUHA_POTVORA --- ---
    tak zitra uz vyjizdime do akce, vsechny hry mam pripraveny a ted premyslim o odmenach (jenom co se tyce vnitrooddilovych her, celotaborovky jsou jasny:). nechci deckam davat zadny materialni motivace, pac mi to na letni tabor prijde jako moc velky rozmazlovani, spis neco typu ze kdo nasbira nejvic bodu nemusi zitra delat rozcvicku, ostatni mu ponesou batoh na vylet apod. jenomze me prave nenapada moc veci tohohle typu. co byste radili vy?
    RADICETA
    RADICETA --- ---
    No, a my když se patlali slizem obarveným potravinářským modrým, jsme pak celý zbytek tábora vypadali jako šmoulové - což cílem vlastně ani tak nebylo :)
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    SILENTBOB: my jsme hráli na táboře hru, při který na sebe děti v řece stříkali stříkačkama naplněnýma obarvenou vodou a měli jsme naopak problém vyrobit takovou, která by byla na tělě aspoň trochu vidět. vodovky nedoporučuju, pokud nechcete stříkat hlavně po oblečení.
    SILENTBOB
    SILENTBOB --- ---
    potreboval bych radu ohledne barev :)

planuji na tabore zaradit hru podobnou paintballu - nafukovaci balonek naplneny obarvou - obarvenou vodou - mate zkusenosti s barvou, ktera jde dostat z tela i z obleceni - nejlepe vodou?

zatim co uvazujeme o vodovkach, pripadne mi nekdo radil potravinarske barvivo - u toho je pry jen problem dostat to z obleceni
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    MICHAEL_UFON: to je skvělý, děkuju moc!
    MICHAEL_UFON
    MICHAEL_UFON --- ---
    KLAARKA: Nejlevnější jsou křídy - kompletní podrobný návod viz třeba tady:
    www.b5a.cz/navdat/makeup.pdf
    KLAARKA
    KLAARKA --- ---
    můžete mi někdo poradit nějaký dobrý a laciný barvy na tělo? ráda bych ale opravdu "na tělo", nejen malinkaté balení, které stačí sotva na obličej...líbilo by se mi, kdyby se děti mohly pomalovat celé a tím pádem bych potřebovala větší množství...
    SEVERINE
    SEVERINE --- ---
    KENNY: v zoo maj taky něco .. jinak: chodit po polích a hledat mrtvý ptáky (aspoň tak je to u nás ,-) )
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    Shánim na letošek nějaký program k táborákům. Nejlíp nějaký pitominy ve stylu čundcountryshow. Už se toho sešlo docela dost, ale jestli mátě něco, zaručeně funkčního, pište. Ani to snad nemusej bejt hry, spíš nějaká legrace.
    KENNY
    KENNY --- ---
    Díky všem za rady, bodly :)
    BOHDALKA
    BOHDALKA --- ---
    KENNY: zkus farmy v okoli, myslivce, nebo projed vesnice a zeptej se u lidi, ktery maji kohouty, perlicky, husy a proste ruznou drubez...ja takhle sehnala na minuly tabor velky mnozstvi brk od ruznych druhu zvirat.....padly na to dve flasky cervenyho a jeden balicek kafe.
    ZKAZA
    ZKAZA --- ---
    KENNY: To je naprd to kupovat v normální síti - nejlíp by ti možná vycházely peroutky (taková kuchyňská potřeba - mamka to na něco měla, ale vůbec nevim, jestli to už nedělaj jinak).

Ofiko asi fakt ne - nějakýho kamaráda z vesnice zaangažovat - tam maj ještě lidi slepice a podobné tvorstvo. I husy se škubou a peřiny už asi dělá málokdo.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam