• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PYROTáborové hry pro děti a vše kolem nich
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    sou důslední.To je pravda. :) No nás se akorát zeptali kde to je a hned to típli.
    PYRO
    PYRO --- ---
    ale ja nerikam ze to od nich byla blbost, mne spis prekvapilo ze okamzite aniz by se ptali co ji zhruba je nas prepojili a zacali zajistovat vrtulnik, je teda pravda ze pak to vsechno zvladli hasici, i dovist do nemocnice, ale na druhou stranu se tam najednou obevil doktor, a vypadalo to ze vrtulnik nekde pristal vylozil doktara a ten si stopl octavku a prijel tam za nama.

jako komlet ta oranizace se mi vcelku libila a ze opravdu toho moc neponechavaj nahode
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    GWIST: to je fakt.
    GWIST
    GWIST --- ---
    //omlouvam se za OT - myslim si ze je f poradku kdyz ten vrtulnik poshlou, kdyz je byt mala sance ze nekde v okoli coveka s podezrenim na poraneni patere muzou pristat. Kdyby se penize "zbytecne" placaly timhle zpusobem byl bych celkem spokojenej (rozhodne spokojenejsi nez kdyz covek zjistuje na co se ve statnim rozpoctu placzaj tedka;)
    JAYB
    JAYB --- ---
    Pyro - uff, jsem se lekl, ze jste ani nevolali ani ji nevzali k doktorovi....
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    :))))) A se jich chceš zastávat? :))))
    Jasně,je to od nich hezký že zbytečně vyplácali x tísíc za béňo.

My jsme zavolali sanitku z Kutný hory a byli tam během 10minut.Docela jsem čuměl.
    PYRO
    PYRO --- ---
    no u nas snad zadny nasledky mit nebude

Ale co musim rict, tak asi se musim zastat ceskych zachranaru
    po te o sme se rozhodli ze zavolame pomoc (tu holku brnela noha a boleli ji zada tak sme meli strach jestli neco nema s pateri) tak nas okamzite prepojili do hradce ze oamzite posilaj vrtulnik, az na to ze jim nedoslo ze v lesich asi nepristanou, tak se jenom proletel a zase odletel :)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    to se nám stalo taky. :) Ten kluk měl v noze zapíchlej klacek a teď tam má 8cm jizvu. :(
    PYRO
    PYRO --- ---
    Hmm tak ted sem zazil vykendovku kterou uz si fakt nechci zvopaknout :(
    hrali sme hru a dite nam spadlo ze skali cca 4 m
    Nastesti ji nic vaznyho neni jen je cela modra ale zadna zlomenina
    ufffffff
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    Tak to jo. Je to ouplne to same... ;)
    JAYB
    JAYB --- ---
    Tak tedy stručná pravidla:
    No, jsou tři týmy (modří, červení a zelení)
    Hraje se na územím přesně vymezeném konkrétními ulecemi a náměstími.
    Každy tým ovládá jedno území. V něm si najdou nějaké volně přístupné místo kde si schovají obálku se životy - základnu.

Organizátoři mají u sebe úkolové obálky pro každý tým. V každé obálce je cca 40 otázek, týkajících se nějaké věci v některém z nepřátelských území (např. Zjisti jaký obchod se nachází v kozí ulici č.p. 27). Hráči si vylosují úkol a jdou zjistit správnou odpověď. Tomuto se snaží zabránit hráči "domácího území", kteří jej žárlivě střeží. Koho chytí na území ztrácí život(každý má jeden) a následně je eskortován na hranice území. Pokud chce jít znovu zjišťovat odpověď musí si dojít na základnu pro nový život. Jinak doma se může pohybovat i bez životu ale do cizích území bez něj nesmí.

Za každou správnou odpověď získá družstvo většinou bod. A za odhalení cizí základny je jich víc. Krom toho jsem ještě dělali, že jsme jim dávali písmenka ze zprávy, která jim měla říci kde je schovaný poklad.

Cílem je tedy buď vyluštit zprávu a získat poklad nebo mít co nejvíc bodů, čehož se dá dosáhnout buď urputným bráněním, což se většinou vzhledem k počtu našich dětí v týmech a velikosti území a přístupových cest nedá úplně zvládnout. Nebo urptuným bráněním a aktivní špionáží.

určitě jsem na něco zapomněl, ale to je fuk
    CHONGX
    CHONGX --- ---
    A jakpak vypadají Vaši vyzvědači??,že sem tak zvědavej ;)
    by mě zajímalo...asi to budem mít dosti podobný...
    JAYB
    JAYB --- ---
    CHONGX:
    hm to mi zní vcelku zajímavě, děáme pro naše děti ze střediska hru se stejným názvem (a asi pravděpodobně velice podobnou náplní) každý rok už někdy od roku 1998. Vždycky jsme to hráli na Starém městě, jen poslední 3 roky to bylo pokaždé v jiném městě (02-Tábor, 03-Olomouc, 04-Třeboň).
    CHONGX
    CHONGX --- ---

Kdo by mel zájem, nechť sleduje
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    kucka měli zas objevovat ostrovy na slepý mapě. bylo asi tak 30 menších a asi 15 velkejch a na velkejch muslei plnit úkoly,aby ho dostali.
    REZZI
    REZZI --- ---
    no my sme to měli že jedem fšichni na jedný lodi a vždycky cca po 3 dnech se děcka probudili na nějakym jinym světadíle (= pobíhali tam najednou indiáni, nebo japonci ap. :O))
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    my sme hráli mořeplavce před 2 roky. Místo bodů dostávali kartičky,kde měli množství mil,které mohli ujet. .......
    REZZI
    REZZI --- ---
    Nebo třeba námořníci?(každé dva dny jiný světadíl) Nebo mexičani, či skotové? :O)
    THE_DARKNESS
    THE_DARKNESS --- ---
    snipp: co treba Egypt, vesmirna mise, lovci orchideji ? jestli si jeste vzpomenu na nejake tema, co jsme mely, tak ti to sem treba napisu :) Jako letos jsme mely vesmirnou misi a bylo to fakt dobre, rikaly decka, ale i nam, vedoucim, se to fakt libilo :)
    RBIKER
    RBIKER --- ---
    no my jsme teď azčali celoroční hru. Je to z prostředí Mechvarriorů. Vzhledem k tomu že máme samý kluky,tak je to v cajku. tohle je baví,takže neni o čem :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam