• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    WOWFREEMAN
    WOWFREEMAN --- ---
    PISKVOR: Diky, uz jsem to rozchodil:-)
    PISKVOR
    PISKVOR --- ---
    WOWFREEMAN: Zkus se zeptat VIRTUALVOIDa v klubu nyxdroidu: [ VIRTUALVOID @ nyxdroid - android klient pro nyx ]
    WOWFREEMAN
    WOWFREEMAN --- ---
    ADITU: ANO, aplikace s android marketu.
    ADITU
    ADITU --- ---
    WOWFREEMAN: tablet s androidem, tzn. aplikace nyxdroid?
    WOWFREEMAN
    WOWFREEMAN --- ---
    zdravím, jsem zde nový. Pokoušel jsem se aktivovat aplikaci na svém android tabletu, ale napsalo to neocekavana chyba. Je to tím,že jsem čerstvé registrován a nebo opravdu mám kontaktovat tvůrce, což je prosím kdo? Dekuji
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    NYX: Nene, jsem na standardním. Tak netuším.
    NYX
    NYX --- ---
    SLUPKA: pouzivas betu? tam jsem ted neco pred par dny menil. na normalnim nyxu ne.
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    NYX: Díky. Bylo to zablokovaným portem ve firewallu. Mimochodem, neměnilo se to nějak v poslední době (v horizontu 14 dní)? Protože do fw jsem nezasahoval a předtím to fungovalo.
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    NYX: diky! uz to jde smazat ;)
    NYX
    NYX --- ---
    SLUPKA: otevri nejaky ten dragonfly nebo jaka je to obdoba inspectora a sleduj kam se snazi pripojit

mel by tam byt request na www.nyx.cz/activity/NECO (na nejaky 443-454 port), ktery zustane "pending" - pokud tam neni / je cancelled apod., tak tam zhruba hledat problem. mozna to blokuje nejaky firewall / proxy apod.
    SLUPKA
    SLUPKA --- ---
    Zdravím,
    přestal mi fungovat nyx chat ve staré opeře (12.16), přešel jsem na poslední verzi, kde mám stále stejný problém, ačkoliv to podle jiných v Opeře normálně funguje. Jak je chat cca dělaný, aneb jak si mohu ozkoušet v čem by mohl být problém?

To, že nefunguje znamená, že vlevo dole mám ikonku busy a nefunguje chat ani žádné jiné notifikace.

Díky
    NYX
    NYX --- ---
    QWERTZ: osobni / nastaveni
    QWERTZ
    QWERTZ --- ---
    prosim jak si zmenim heslo ?
    NYX
    NYX --- ---
    BLAMI: aha, pri delani validace jsem zapomnel na prazdnou hodnotu. behem dneska nahraju na betu opravenou verzi.
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    NYX: bude to chtit nejakej ifik na prazdny policko ve validaci. Kdyz zkusim smazat jmeno napise to: 'Invalid characters in screenname. Use the one starting with @'
    NYX
    NYX --- ---
    BLAMI: melo by stacit smazat jmeno a ulozit. to tu nemas nick a dal se importuji tweety?
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    BLAMI: podle toho, jak to má fungovat, by měl toribot unfolownout Tebe ... nevim jak
    BLAMI
    BLAMI --- ---
    ahoj, jak rozpojim nyx a twitter? Zkousel jsem vymazat jmeno tady na nyxu, ale to nejde. Staci unfollownout toribot?
    NYX
    NYX --- ---
    GOTZILAMISA: rozdavam ted jednou za ctvrt roku. Pak jsou v lide / pozvanky.
    GOTZILAMISA
    GOTZILAMISA --- ---
    Ahoj, chtěla jsem se zeptat na pozvánky, dočetla jsem se, že ji dostanu po měsíci, ale nikde nic nevidím. Můžete mi říct prosím kde to najdu?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam