• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Nevím, zda to vidíš taky, ale na Macu jsem normálně vložil znak srdíčka - žádné html a normálně se mi zobrazil.
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    ❤️
    FEDAJKIN
    FEDAJKIN --- ---
    Ahoj má nyx nějaké emo ikony/smajlíky? Nebo prostě jak udělám srdíčko? :-) Kvůli omezení čehokoli co vypadá jak začátek html tagu mi nejde
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    MADIETTA: Dotyčné ID v rámci své diskuse afaik uvidíš.
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    Nejakej journal double ignoru by ale asi byl dobrej...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    AETHER: no já se právě bála, že dotyčné ID neuvidím a nebudu ho tak moct moderovat. Ale tak jsem ho zakázala rovnou, to je taky řešení. :)
    AETHER
    AETHER --- ---
    MADIETTA: Jo tak. Ano, muzes mu zakazat pristup do diskuze, to jo. Myslela jsem, ze mu chces pristup nechat, jen ho “nevidet”. To nejde.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    AETHER: fakt ne? zkusila jsem to a normálně to šlo, přidala jsem ho do seznamu a vyškrtala mu všechna práva.
    AETHER
    AETHER --- ---
    MADIETTA: Nemuzes ho zakazat.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Když mám někoho v double ignore, jak to ovlivňuje jeho přístup do mnou vlastněné diskuse? Musím ho zakázat zvlášť?
    GIOMIKY
    GIOMIKY --- ---
    BETTYBATHORY: Vyšší úroveň existence v kyber prostoru. Zabraňuje šmírování, umožňuje absolutní ignorování. Nejlépe zainvestované peníze. A to ani nemluvím o delší historii vlastních klubů a možnosti dávat ankety.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    A k čemu je hod kostkou?
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    BETTYBATHORY:
    K nicemu podpora.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    BETTYBATHORY: víc sledovaných, aktivní ignorace, větší prostor na soubory, ankety, hody kostkou, ale to jsou jen takový drobnosti nepotřebný k životu.
    Já to vnímám tak, že podpořím diskuzaák, kam chodím skoro půlku svého života. A neserou mě tu reklamy.
    BETTYBATHORY
    BETTYBATHORY --- ---
    K čemu je premiova verze
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    NELLAS: dík.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    HEJSEK23: Vidím jen nastavení "skrývat odpovědi ignorovaným lidem", takže myslím, že to jde jen z druhé strany... (a zrovna tohle je v obecných nastaveních)
    HEJSEK23
    HEJSEK23 --- ---
    Kde se dá prosím nastavit skrytí reakcí na někoho kdo me má v ignoru?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ahoj, deje se pls neco s odkazy na YT? Nedari se mi vlozit nahled. Pokus:

http://www.youtube.com/watch?v=zcuAVdJohXo
    NEVADA_
    NEVADA_ --- ---
    HONCKA: na úvodní straně vpravo v horní části
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam