• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SIMMSI: Dobrý nápad - nejsi zdaleka jediná koho by zajímaly mínusy u Tvých fotek :)
    (i když se obávám že jich s Tvou prémiovkou rázem ubude :P
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIMMSI: V okamžiku, kdy si to zaškrtneš, tak se mínusy začnou ukládat. Dřívější mínusy neuvidíš ani s prémiovou.
    SIMMSI
    SIMMSI --- ---
    AMANT: Můžeš mi prosímtě na tuhle odpověď dát mínus ? :D at to vyzkouším
    SIMMSI
    SIMMSI --- ---
    AMANT: Tak tam to mám pravě všechno zaškrtlé jako ty a stejně nic nevidím, je možné, že pokud mám premiovku ode dneška, že nevidím minusové hlasy které jsem dostala před prémiovkou ?
    AMANT
    AMANT --- ---
    AMANT
    AMANT --- ---
    SIMMSI: osobni/nastaveni/ a zaskrtnes "zobrazit negativni ohlasy", defaultne to zaply neni.
    SIMMSI
    SIMMSI --- ---
    Ráda bych se zeptala kde v prémiové verzi najdu kdo mi dává mínusy u příspěvků ? Když kliknu na nějaký svůj příspěvek tak vidím že má například 20 liků ale hodnotilo 30 lidí a 10 dalo mínus, ale nikde se mi nezobrazí kdo to byl. Díky
    NYX
    NYX --- ---
    __PEAT: Si ppznamenam, ze to je chtene.
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    NYX: a bude zase ?
    NYX
    NYX --- ---
    __PEAT: Neni ted.
    __PEAT
    __PEAT --- ---
    Ahoj, jsem slepej, nebo v trzisti u vlozenyho inzeratu uz neni videt pocet shlednuti ?
    NYX
    NYX --- ---
    MAUGLI7: Jo, ted tohle neni dodelane. Pokud je sledujes sam, at ti mrkne v profilu do bookmarku.
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    prosím prosím,pozval jsem na nyx nového uživatele a chtěl bych mu poslat seznam diskuzí co by mohl sledovat. Jak to udělám aniž bych mu nemusel posílat jednotlivé odkazy na diskuze? myslím že to dřív nějak šlo,ale teď to nemohu najít,díky.
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    NYX: díky, zkusím ;)
    NYX
    NYX --- ---
    ARMADA: Pro prilohy nahrane na disk by melo stacit filtrovat "attachments". Pro odkazy / obrazky linkovane odjinud asi leda pres "img src" nebo "href"
    ARMADA
    ARMADA --- ---
    ahoj, umožňuje prosím říchozí pošta filtrování zpráv s přílohou a jen to nevidím nebo nene? :)
    TETH
    TETH --- ---
    THESTOUPA: díky
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    TETH: gate/uvod - https://nyx.cz (vpravo nahore)
    TETH
    TETH --- ---
    Kde se dozvim kolik mi zbyva premiovky pls? Dik
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    Slo by sem do helpu dat info jak vlozit spravne tag video ?
    https://nyx.cz/help
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam