• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    NYX: Hele a tam je WYSIWYG editor? Jako pamatuju, že byl, minimálně pro nástěnku, asi i pro záhlaví, ale od přechodu na novej nyx to jde formátovat jen pomocí HTML, ne? Nebo to je něco, co chystáš? A proč vlastně nebyl nikdy WYSIWYG pro psaní postů?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    NYX: ok, díky za fér vysvětlení. Není asi potřeba tě dál zaměstnávat, skupinu založím novou
    NYX
    NYX --- ---
    KEMAL: Tak mi dej pristup a rekni na co to mam predelat. Zverejneni diskuze bych resil zalozenim nove. Bud ji nikdo nesleduje (pak ti zalozeni klasicke udela na chvili reklamu na uvodni strance) nebo ji ted lide sleduji a pak prave nechci moc resit ze lide se budou ptat jak se jim v bookmarcich objevila diskuze, kterou si tam oni urcite nedavali.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    NYX: Moc děkuju za info! Jako, jestli mi ten projekt vyjde, tak si prémiovku předplatím do 100 let svýho věku :)
    Změnit název opravdu nejde, ten původní název je totiž úplně mimo editační pole a měnit tak můžu jen přídomek.
    Jde kdyžtak prosím změnit i typ klubu z privátního na veřejný?
    NYX
    NYX --- ---
    KEMAL:
    1) Je to privat, tam by melo byt mozne menit nazev volne. Pokud nejde, je to chyba a opravim :)
    2) Premiovka s nahravanim obrazku nesouvisi. Ty muzes nalinkovat odjinud pres html - viz https://nyx.cz/help

Samozrejme muzes nahrat soubory pres osobni / soubory na nyx a linkovat je odtud, ale tam je vyhoda premiovky jen ve velikosti prostoru - pokud se ti tam obrazky vejdou, jde to i bez toho.

Ale mozna bych mohl do toho wysiwyg editoru doplnit moznost uploadu obrazku, ktery tohle cele udela za cloveka sam.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Prosím pěkně o info a doporučení -
    Změnil jsem účel existence jedné 5 let mrtvé diskuze, kde jsem správce. [OPRAVDOVÁ PRAVDA ! deskovka Kolaps]

Až dneska jsem si trochu profiltroval tenhle nováčkovský klub a došlo mi -
    1) Je vůbec něco takového OK s ohledem na to, že ta původní diskuze může být zařazena do nějakých kategorií které jsou teď úplně irelevantní? (původně to byl takový vtípek klub, teď z toho dělám diskuzi o vznikající deskové hře)
    Pokud ne, tak je mi jasný že holt musím založit novou. Pokud ano - mohl bych poprosit o odstranění zavádějícího výrazu "OPRAVDOVÁ PRAVDA ! " z názvu?

A bez ohledu na odpověď na první dotaz -
    2) předpokládám prosím správně, že pokud si pořídím prémiovou verzi, budu moci do záhlaví vkládat "obrázky"?

Moc děkuju!
    K.
    NYX
    NYX --- ---
    PLAGUEDIL:
    1) PayPalem - proste zadas nick
    2) Zeptas se dotycneho na jeho ID
    3) Koupis to sobe a pak mu premiovku prevedes (ale musi ti zbyt mesic tusim)
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    Da se premium koupit i pro jine id?
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NYX: Aha! Díky. Chyba byla v tom, že jsem nepočkal. Napsal jsem, co chci hledat, a dal enter, a už nikde nebyla možnost říct, že chci hledat diskuze. Kdybych býval počkal o půl sekundy dýl, našel bych to. :-D
    NYX
    NYX --- ---
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NYX: Nahoře v hlavičce mám políčko na hledání příspěvků, nikoliv diskuzí/témat. I když jsem zrovna na stránce "témata", pořád to hledá jen v příspěvcích. Odkaz na více výsledků nevidím, jen jsou dole šipky << < > >>. Potřebuju na hledání diskuzí/témat premium, nebo jsem jen debil, nebo to tu fakt není? :-(
    NYX
    NYX --- ---
    LISKNI_SI: Nahore v hlavicce. A je tam pak odkaz na vice vysledku.
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    Nevíte, kam se ztratilo hledání diskuzí/témat? Ve starém Nyxu to někde bylo, ale teď hledání hledá jen v příspěvcích, a v sekci "témata" žádné zvlášť hledání není, a nevím kam už se jinam dívat. :-(
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NYX: Aha, díky. Nechápu, jak jsem to mohl předtím nevidět, koukal jsem tam snad desetkrát. Vypadá to podle mě dobře, přikládám screenshot.

NYX
    NYX --- ---
    MICKEY_MOUSE: Osobni / nastaveni / vzhled systemu
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NYX: Já to právě v nastavení nemohu najít (mám na mysli stránku Osobní - Nastavení). Tam nic jako změnu skinu nevidím. A jelikož jsem ani nenašel jinou stránku s nastaveními, tak jsem se ptal. Kde přesně to najdu? Díky.
    NYX
    NYX --- ---
    MICKEY_MOUSE: Ano, v nastaveni. Ale dej screenshot prosim co ti to udela v tvamem rezimu.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, chci se zeptat, jestli jde nějak změnit skin NYXu. Když si nastavím na počítači webový prohlížeč na režim "tmavý", je to tu nečitelné. Díky.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ELVIENTO: Promaž si cache. Projeví se to ihned my už to vidíme.
    NYX
    NYX --- ---
    ELVIENTO: Muzes nahrat i velkou fotku a nyx ti ji nabidne oriznout a zmensit
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam