• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    Prosím pěkně o info a doporučení -
    Změnil jsem účel existence jedné 5 let mrtvé diskuze, kde jsem správce. [OPRAVDOVÁ PRAVDA ! deskovka Kolaps]

Až dneska jsem si trochu profiltroval tenhle nováčkovský klub a došlo mi -
    1) Je vůbec něco takového OK s ohledem na to, že ta původní diskuze může být zařazena do nějakých kategorií které jsou teď úplně irelevantní? (původně to byl takový vtípek klub, teď z toho dělám diskuzi o vznikající deskové hře)
    Pokud ne, tak je mi jasný že holt musím založit novou. Pokud ano - mohl bych poprosit o odstranění zavádějícího výrazu "OPRAVDOVÁ PRAVDA ! " z názvu?

A bez ohledu na odpověď na první dotaz -
    2) předpokládám prosím správně, že pokud si pořídím prémiovou verzi, budu moci do záhlaví vkládat "obrázky"?

Moc děkuju!
    K.
    NYX
    NYX --- ---
    PLAGUEDIL:
    1) PayPalem - proste zadas nick
    2) Zeptas se dotycneho na jeho ID
    3) Koupis to sobe a pak mu premiovku prevedes (ale musi ti zbyt mesic tusim)
    PLAGUEDIL
    PLAGUEDIL --- ---
    Da se premium koupit i pro jine id?
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NYX: Aha! Díky. Chyba byla v tom, že jsem nepočkal. Napsal jsem, co chci hledat, a dal enter, a už nikde nebyla možnost říct, že chci hledat diskuze. Kdybych býval počkal o půl sekundy dýl, našel bych to. :-D
    NYX
    NYX --- ---
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    NYX: Nahoře v hlavičce mám políčko na hledání příspěvků, nikoliv diskuzí/témat. I když jsem zrovna na stránce "témata", pořád to hledá jen v příspěvcích. Odkaz na více výsledků nevidím, jen jsou dole šipky << < > >>. Potřebuju na hledání diskuzí/témat premium, nebo jsem jen debil, nebo to tu fakt není? :-(
    NYX
    NYX --- ---
    LISKNI_SI: Nahore v hlavicce. A je tam pak odkaz na vice vysledku.
    LISKNI_SI
    LISKNI_SI --- ---
    Nevíte, kam se ztratilo hledání diskuzí/témat? Ve starém Nyxu to někde bylo, ale teď hledání hledá jen v příspěvcích, a v sekci "témata" žádné zvlášť hledání není, a nevím kam už se jinam dívat. :-(
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NYX: Aha, díky. Nechápu, jak jsem to mohl předtím nevidět, koukal jsem tam snad desetkrát. Vypadá to podle mě dobře, přikládám screenshot.

NYX
    NYX --- ---
    MICKEY_MOUSE: Osobni / nastaveni / vzhled systemu
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    NYX: Já to právě v nastavení nemohu najít (mám na mysli stránku Osobní - Nastavení). Tam nic jako změnu skinu nevidím. A jelikož jsem ani nenašel jinou stránku s nastaveními, tak jsem se ptal. Kde přesně to najdu? Díky.
    NYX
    NYX --- ---
    MICKEY_MOUSE: Ano, v nastaveni. Ale dej screenshot prosim co ti to udela v tvamem rezimu.
    MICKEY_MOUSE
    MICKEY_MOUSE --- ---
    Zdravím, chci se zeptat, jestli jde nějak změnit skin NYXu. Když si nastavím na počítači webový prohlížeč na režim "tmavý", je to tu nečitelné. Díky.
    RAB1T
    RAB1T --- ---
    ELVIENTO: Promaž si cache. Projeví se to ihned my už to vidíme.
    NYX
    NYX --- ---
    ELVIENTO: Muzes nahrat i velkou fotku a nyx ti ji nabidne oriznout a zmensit
    ALAGAESIE
    ALAGAESIE --- ---
    SIMMSI: Dle žádosti uděleno. (-1)
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    SIMMSI: Dobrý nápad - nejsi zdaleka jediná koho by zajímaly mínusy u Tvých fotek :)
    (i když se obávám že jich s Tvou prémiovkou rázem ubude :P
    HARALD
    HARALD --- ---
    SIMMSI: V okamžiku, kdy si to zaškrtneš, tak se mínusy začnou ukládat. Dřívější mínusy neuvidíš ani s prémiovou.
    SIMMSI
    SIMMSI --- ---
    AMANT: Můžeš mi prosímtě na tuhle odpověď dát mínus ? :D at to vyzkouším
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam