• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    Základní nápovědu najdete pod odkazem v menu.
    rozbalit záhlaví
    NYX
    NYX --- ---
    RUTHAN: to by vedlo jen k hadkam
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    NYX: A nechces to implementovat? Prece jen jak funguje to zakladni klubu, tak dava spravci absolutni moc. Ja jsem nikdy ve svych diskuzicich necenzuroval, prijde mi to spatne, nedokraticke etc. Stejne tak by se hodilo, aspon muset uvest duvod a nebo dokonce moznost se odvolat k nejakym spravci kategorie, nejaky autorite, ala ombusman.

Me tohle primela resit az ta situace na Ukrajine.. protoze jedno z negativ cele situace je proste zvestup "diktatu zelenych mozku", ktery proste dle myho nazoru cenzuruji i podle me naprosto validni prispevky. Stalo se mi to 2x vnitrne me to fakt nastvalo, nedostal jsem zadny ban, read only etc.. ale proste 2 posty zmizely bez vysvetleni, protoze se nekomu nehodila do kramu kritika pristupu Nata, OSN protoze nebyla dost "zelena", nacionalni.
    MATHES
    MATHES --- ---
    MONCHO: afaik zmenit heslo na retezec nahodnych znaku a odhlasit se
    LESLESLES
    LESLESLES --- ---
    MONCHO: napsat Jandovi
    MONCHO
    MONCHO --- ---
    Dotaz jak zrušit profil na nyxu?
    NYX
    NYX --- ---
    RUTHAN: Neda
    RUTHAN
    RUTHAN --- ---
    Ahoj,
    po 15+ letech, asi nejsem novacek, ale nikdy jsem to nepotreboval, da se nekde nastavit notifikace, kdyz nejaky spravce smaze vas post?
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Jak si prosim udelat bookmark na board vcetne filtr options?

Use case: Uzasny board [3. světová válka aneb kam náš svět směřuje? Status: Winter War 2.0] , chci mit par zalozek kde bude:

1) Bookmark rovnou na filtr ++ .
    2) Dalsi bookmarks s filtry na konkretni IDs, abych od nich neco neprehledl.

Pokud je to v napovede tak se omlouvam, nenasel jsem. Pokud je, tak bych navrhoval pridat do napovedy.
    NYX
    NYX --- ---
    FRDK: Nalinkovat to z hostingu, ktery ma https - to dal funguije bez problemu. Nebo nauploadovat primo na nyx pokud mas dost mista.
    FRDK
    FRDK --- ---
    NYX: Oukej, existuje jiný způsob, jak se se spolunyxáky podělit o své fotky..?
    NYX
    NYX --- ---
    FRDK: Jestli jde o to, ze musis linkovat z https://, tak to je tim, ze modelni prohlizece obrazky z nezabezpeceneho http:// odmitnou zobrazit, tj. nedava smysl povolit je sem takhle vkladat.
    FRDK
    FRDK --- ---
    FRDK: Používám nyx (nyní už sporadicky) pouze přes mobil...
    FRDK
    FRDK --- ---
    Jo, zaspal jsem a nemám teď energii hledat odpověď, můžete mi, prosím pěkně, někdo objasnit, proč už nelze do auditek hostovat fotografie jako postaru, skrze

???
    Když už si dám tu poměrně časově náročnou práci a tu galerii z vlastního hostingu do diskuse napastuju, hlásí mi to, že jedině pomocí odkazů.
    Což je pro ostatní uživatele, prohližitele, nepohodlné; přece nebudou rozklikávat např. dvacet odkazů...
    Vysvětlete mi to, prosím.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    NYX: Vyjasněno že vadí mobilní verze linku :) díky..
    NYX
    NYX --- ---
    XEHUTL: Zkus z te diskuze vylezt a pak zas zpet. Tohle se dotahuje asynchronne a doplni se az po chvili. Na webu to nyx posle cloveku do prohlizece a updatne se to, do appky to neposilam.

Pokud tam ani tak neni, tak 🤷🏻‍♂️
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    NYX: A když vloží jenom link bez náhledu?
    NYX
    NYX --- ---
    XEHUTL: Proste posles link jako na webu.
    XEHUTL
    XEHUTL --- ---
    Jak na mobilní aplikaci dostanu do příspěvku rovnou i náhled na odkazované stránky? Je k tomu třeba něco víc než jen link, a nebo se to řídí až tou destinací?
    STEVKO
    STEVKO --- ---
    TUILE: Skutočne to bolo RO. Netuším, prečo som to čítal ako OR.
    HNILOB
    HNILOB --- ---
    NYX: uf tak na nojem mobilu se o rozliseni neda mluvit :) diky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam