• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    TORInyx :: klub pro novacky a novackyne na NYXu (nebojte se zeptat, my nekousem (ale nejdriv precist help, jinak kousem!))
    MATHES
    MATHES --- ---
    B3DA: afaik to je porad podle poctu palcu, ale jak presne to funguje bude muset objasnit NYX, protoze to fakt netusim. v tomhle klubu, kde je max asi 7 palcu to nefunguje uplne spravne. v Ustavu mas na prvnim + prisevky se 100 a vic na ++ je to 200+ na +++ je to 300+
    B3DA
    B3DA --- ---
    MATHES: je to filtrovani podle nejake vahy tech palcu vztazene k nejakym pomerne zahadnym hodnotam. podle poctu palcu uz to neni alespon par mesicu.
    MATHES
    MATHES --- ---
    B3DA: nevyfiltrujes. neni to na konkretni pocty, ale to je to filtrovani podle poctu palcu o kterym je rec.
    B3DA
    B3DA --- ---
    MATHES: jak pres tohle vyfiltrujes treba konkretne +5?
    :)
    MATHES
    MATHES --- ---
    OODOOW: respektive pres ty pluska a minuska vedle tech palcu
    MATHES
    MATHES --- ---
    OODOOW: tady pres ty palce (jsou pod zahlavim - tj vpravo od pole pro psani prispevku)
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    NYX: aha a jak se to tedy udělá? v nápovědě jsem nic nenašel :)
    NYX
    NYX --- ---
    OODOOW: To uz ted jde
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    NYX: Btw, je v plánu to časem naimplementovat aspoň jako možnost filtru v diskusi? By to nemělo být moc práce, když už se dá filtrovat podle hashtagu třeba. Hlavně v diskusích, kam píše hodně lidí, by to byla dost užitečný featura.
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    NYX: dík, škoda :)
    NYX
    NYX --- ---
    OODOOW: Neda
    OODOOW
    OODOOW --- ---
    dá se nějak nastavit default filter na určitou diskusi, že chci vidět jenom příspěvky, které mají hodnocení třeba jenom +5 a vyšší? dost by to pomohlo vyfiltrovat balast
    3DSOUND
    3DSOUND --- ---
    Zdravím všechny mám takový problém mám virus c pořád nevím jak uložit multymode
    NYX
    NYX --- ---
    XARGH: Zkus vypnout rozsireni jestli to pomuze nebo ne
    XARGH
    XARGH --- ---
    ahoj, jak se hlasej na nyxu bugy?

ten muj je tento: win10, posledni vivaldi browser, po pouziti posty se nekdy zblazni tab s nyxem a zacne preblikavat strasne rychle text v nazvu tabu a nezbyde nez zavrit browser.
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    CPT_PLESARD: ajaj, takze po jednom?

no nic, tak si te pridam z testovacich duvodu :D

P.S. nakonec to nebylo tak hrozny, zbyly jen ty generátorky
    HRAFNAIN
    HRAFNAIN --- ---
    lama dotaz - mam spoustu lidi v jednostrannym ignore, premiovku nemam, sry :)

to je vpoho, cist je nechci, nicmene maila mi poslat muzou, zvlast kvuli hadacimu klubu
    ale spoustu jsem jich tam nahazel se zaskrtavatkama obema, ignore in discussion, i v mailu

jak vubec najdu ten hrozivy seznam, a muzu to nejak hromadne zmenit?

kýžený stav je ignore v diskuzích, ale maily v klidu :)
    SALVATOR
    SALVATOR --- ---
    MYS068: Hele, jako nováčkovi bych ti doporučil začít s nyxem v prohlížeči a ideálně na kompu, to je asi nejvíc user friendly zkušenost. Mobilní webová verze je taky dost dobře použitelná i když některý funkce může bejt těžší najít. Různý appky jsou vhodnější podle mě spíš na konzumaci obsahu na základě už sledovanejch auditek, než jejich vyhledávání.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam