• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    CICO
    CICO --- ---
    VIR_KENNY: ...to vlastní sebezařazení dle testu, řekl bych, odpovídá, byť fakt netuším, co měli měřit některé otázky, v něm položené...)

...jinak asi úplně přesně nechápu, co mám komentovat, nicméně v určitém ohledu jsi možná uhodil hřebík na hlavičku, když říkáš, že: "jsem tradiční normál, který se v rámci aktuálního společenského chápání posunul někam mezi ultras"

...a to je ono, k radikálně-populistické stranické opci (rozuměj ultrapravici) mám IMHO mnohem, mnohem dále, než se domnívají mnozí diskutující zde a mám za to, že pokud si mě takhle někdo zařadil, tak mnohem pravděpodobněji v důsledku vlastního subjektivního chápání těchto kategorií než na základě mé argumentace ke kterémukoliv diskutovanému tématu (pokud jsem se vůbec vyjádřil či vyjádřit dokázal...))...koneckonců, Njal to ve svých posledních dvou postech vyjádřil velice trefně a já k tomu momentálně asi nedokážu nic kloudného dodat...)
    NJAL
    NJAL --- ---
    VIR_KENNY: Vsimas si ze vetsina lidi jsou vlastne mimo a ty patris (ackoliv clovek ma u tebe dojem ze patris k ultrapravici) mezi tradicni normal - kterej se jinak dnes posunul v ramci spolecenskeho chapani mezi radikalni az extremni pravici? - to ale fakt neni moje chyba, kdyz uz me zminujes :-) To je chyba tech, co pouzivaji slovo "nacek" jako sproste slovo na jakehokoliv sveho oponenta, pokud nejde o heretika z jeho vlastniho stada :-) Trosku prehanim, ale ne zas tak moc.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    CICO: z toho mi vychazi zes klasicky mestan nestarajici se toliko o idealitiscke radikaly, ale soucasne si nechavas viru v urcitou nemnenost, podobne jako Njal. Co tomu rikas jako politolog? Vsimas si ze vetsina lidi jsou vlastne mimo a ty patris (ackoliv clovek ma u tebe dojem ze patris k ultrapravici) mezi tradicni normal - kterej se jinak dnes posunul v ramci spolecenskeho chapani mezi radikalni az extremni pravici?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    VIR_KENNY: "lidovec je komunista, který chodí do kostela" - takže to docela sedí :D
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    pac to komunistic tam mam jen proto, ze jsem toho nazoru ze HDP neni znakem spokojenosti a uspechu obyvatel, jsem presvedcen ze vsichni lide jsou ze zakladu bratri (verim evangeliim), a ze spolecnost lidska je vice nez ekonomicky zajem.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    takze jsem v cechach anarchista a levicak, ale jinak trapny protestant. V prve republice klasicky republikan (tedy republikan - ale ne agrararista). Boze muj, jsem temer trapny lidovec.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    15 percent of the test participators are in the same category and 51 percent are more extremist than you.
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    aha
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    LONESTAR: Říká se pokrokovější.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    SI_WANG: holt seš komunističtější než komouš, Chajime...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    You are a capitalist. 1 percent of the test participators are in the same category and 32 percent are more extremist than you.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    (jako 102% communistic, wtf, to je ruskej test?)
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    Máš to nějaký rozbitý zkrátka.
    SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    Political test - The great site for testing and comparing your political alignments - free of charge and independent!
    http://www.politicaltest.net/test/result/76288/

SI_WANG
    SI_WANG --- ---
    KEMAL: cywe, jak mám jako odpovědět na takovýhle idiotský otázky?

It is of no one's concern what adults do in their bedroom by mutual agreement.

Jak mám vědět, že je to s jejich vzájemným souhlasem, co v posteli dělaj, když se nemám zajímat o to, co tam dělaj...nezodpověditelná otázka prostě.
    ENKIE
    ENKIE --- ---
    You are a democratic mercantilist. 1 percent of the test participators are in the same category and 16 percent are more extremist than you.

CICO
    CICO --- ---
    You are a neoliberal Democrat. 6 percent of the test participators are in the same category and 74 percent are more extremist than you.
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    slusny test, oproti jinym co jsem videl...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    OMFG...! Podrobny test:
    You are an authoritarian Solidarist. 1 percent of the test participators are in the same category and 98 percent are more extremist than you.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    :)

VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    no, me to reklo ze jsem multikulturni silne verici anarchisticky solidarni pacifista co ma ohledy na prirodu.
    Takovej slozitej test abych zjistil ze jsem asi nejspis krestan....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam