• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    PATISLAV:
    RAGNAROK:
    Ne pak nebudes ani komunista ani antikomunista. A stejne jsou to jen nalepky.

„Nějaká privilegia mají skoro všechny zájmové skupiny (třeba myslivci, rybáři, sportovci, umělci...).“
    To je dobra pripominka. Nevim ale ktera privilegia by cirkev mela mit. Snad me napada jen ze si sami mohou volit svoje cinovniky.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    RAGNAROK: Myslíš, že přestanu být antikomunista jen proto, že si myslím, že přírodní bohatství a nerostné suroviny by neměly být předmětem volného obchodu? Žádné další antikapitalistické odpovědi jsem v testu nevyplnil. A k té církvi - nevidím důvod, proč by neměly mít církve určitá privilegia. Nějaká privilegia mají skoro všechny zájmové skupiny (třeba myslivci, rybáři, sportovci, umělci...).
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    RUDOLF:
    Pardon, pardon cirkve pro sireni viry v neco, co neexistuje mohou mit jiny termin (misije?). Taky nerikam, ze veskery majetek cirkve byl nabyt neeticky.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    RUDOLF:
    Proc? Tak mi napis prosim svuj nazor at to vidim jako ty.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RAGNAROK: já už bleju, když někdo vytahuje vymývání mozků církví a či neetické nabytí církevního majetku..
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    BONGI:
    Nemela by se cirkev taky vyrovnat za obdobi, kdy nebylo mozne byt verejne ateista a jeste jim musel clovek za jejich „sluzby“ platit? Ach ty generace predku, kterym byl vymyvan mozek. Jak vlastne ten majetek cirkev nabyla ze? Neze by mi na tom vyrovnani nejak zalezlo, jen ciste z principu. Holt spravedlnost neni absolutni ale smluvni. (prosim zadnej bulshit o bozi spravedlnosti, jinka bych si asi poblil klavesnici)

HAROLD:
    Ktera privilegia by to mely podle tebe byt?
    BONGI
    BONGI --- ---
    BONGI:
    HAROLD: Nemely a nimi :) abych ti usetril psani. :)
    BONGI
    BONGI --- ---
    RAGNAROK: Cirkve by rozhodne zadna privilegie (statem garantovana) nemela mit. Ovsem az potom, co se s nima stat majetkove vyrovna, jak mu kaze ustava.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Já bych jim přiznal ta privilegie už jenom pro to "měli"...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    PATISLAV:
    No vidiz to je celkem zasadni otazka jestli by meli cirkve mit nejake privilegia. Ja nevidm absolutne zadny duvod proc by meli mit nejake privilegia, naopak by meli nest odpovednost za sireni potencialne nebezpecne ideologie. Co se tyce toho komunismu tak pravdepodobne nejsi antikomunista ale spise antistalinista a spise zastavas takovy nazor pod vlivem soucasne antikomunisticke propagandy.

Podle toho testu ale nelze usoudit jak by se v konkretnich pripadech clovek rozhodoval.
    Ja treba si myslim ze clovek by mel prihlednout k vlastni ideologii az teprve tehdy kdy vycerpal vsechny moznosti jak se rozhodnout.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    You are a Liberal. 4 percent of the test participators are in the same category and 54 percent are more extremist than you.

To jsem si myslel, ze mam ekologicke smysleni.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    You are a social democratic Cosmopolitan. 13 percent of the test participators are in the same category and 54 percent are more extremist than you.

Political test - The great site for testing and comparing your political alignments - free of charge and independent!
    http://www.politicaltest.net/test/result/77730/
    OLDASADLO
    OLDASADLO --- ---
    You are a liberal Cosmopolitan. 4 percent of the test participators are in the same category and 7 percent are more extremist than you.

to souhlasí, teda kromě té míry extremismu, ta mne překvapila.

MAIMONIDES
    MAIMONIDES --- ---
    You are a liberal Cosmopolitan. 4 percent of the test participators are in the same category and 86 percent are more extremist than you.

NJAL
    NJAL --- ---
    PATISLAV: Nejsi, ja mel 4% vychyleny stejne :-)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Myslím, že to ovlivnily mé názory na vlastnictví nerostného bohatství...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Přijde mi zajímavý, že mně to hodilo tak málo procent k "secular" a přitom jsem odpovídal na všechno s církevní či náboženskou tematikou zcela opozičně s výjimkou jediné otázky - zda by měly mít církve nějaká privilegia. A jsem tu asi jediný z "antikomunistické" kliky, komu se kyvadlo vychýlilo doleva v kategorii communistic vs. capitalistic :).

GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    CLAVEN
    CLAVEN --- ---
    You are a neoliberal Democrat. 6 percent of the test participators are in the same category and 44 percent are more extremist than you.

BONGI
    BONGI --- ---
    You are a liberal Cosmopolitan. 4 percent of the test participators are in the same category and 61 percent are more extremist than you.

PREVIT
    PREVIT --- ---
    NJAL: Presne tak.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam