• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: tema se vzdy najde. mohu te ubezpecit, ze kdyz uz nekde trolluji, tak vetsinou na tema, co mne skutecne zajima, a stojim skutecne na strane nazoru, ktere prezentuji.

to by musela vyhrat kscm, a soucasni zmrdi se prekabatit a zacit svinit pod jejim praporem, abych prehodil vexly.
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    VON_GILOTINE: dovolui si upozornit, ze jde temer o synonymum slova "hruzny", jen v temnejsim podtextu. takze pacicku z tvaricky zase dolu, a hajdy studovat taje prejatych termitu.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    TLUSTEC: makabrozni rozhodne ne, najdi si znovu co to slovo znamena. (facepalm)
    BONGI
    BONGI --- ---
    TIGRE:
    KEMAL: Jen blbnete!! Jeste trochu drbani za usima a prestane ho to bavit a zdrhne treba prudit s opacnym znamenkem! :) Do klubu ve stylu antikapitalismus! :D
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    gratuluji, prave jste nasli anti-troll serum.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    Když jsme tady u těch cukrbliků, tak já taky priznávám, že mě Tlustec baví a svým způsobem ho mám dost rád :)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    KEMAL: to te stavi hnedle na vyssi level, kemale :).
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    TLUSTEC: no, v té části před "ale" máš alespoň ohledně mne naprostou pravdu, nicméně k tomu jsem se už veřejně a dokonce několikrát přiznal :-)
    TLUSTEC
    TLUSTEC --- ---
    BONGI: otazka je proc. mam za to, ze vas to bavi, ale je to prilis makabrozni kratochvile, abyste to byt jen sami sobe priznali.
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: huch?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: Ja bych je moc rad a zcela uprimne poslal do prdele. :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TIGRE: ale jako, už i mně dělá občas problém najít rozdíl mezi konceptem a realitou..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    TIGRE: nene, tyhle svazáci to myslej upřímně:-)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---

Puvodne vyslo v roce 1934. Od te doby se demokrati nezmenili.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    At zije čacká pomocná stráž VB!

Bez pravomocí budou čelit kriminalitě. Nový projekt vnitra startuje – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/272224-bez-pravomoci-budou-celit-kriminalite-novy-projekt-vnitra-startuje.html
    NJAL
    NJAL --- ---
    TIGRE: Jo, randiste ala komsomol :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: S tim by mohli na Sokolov!
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    to je nějaká parodie, že ano? :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Svobodu nebo smrt - Oldřich Florian mladší & Oldřich Florian starší - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=j7KLm0Uioq4
    VIR_KENNY
    VIR_KENNY --- ---
    PATISLAV: nikam jsem se neposunul, jen se stahli pomlouvaci a interpretovaci.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam