• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KLEMPERA: už mi chyběj.. doufám že brzo dojde toaleťák, zkusmo jsem zkušel nahradit složenkama..
    KLEMPERA
    KLEMPERA --- ---
    Už jsou ty fronty na banány?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a za mně.. ksčm se socanama budou pokračovat ve stejně debilní politice, jak je u nás zvykem..
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    chajim
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    "Co mě na pravici vždycky odpuzovalo, je ta její cry-baby mentalita."

btw.. takže nám teď vládne chajin? hurónské chachá
    BONGI
    BONGI --- ---
    FIN: hele Fine, Tve vyvody jsou obdivuhodne a fakt me fascinuje, ze jsi dokazal dojit az k tomu, ze tu nekdo tvrdi, ze novi komuniste jsou fajn a ze tenhle klub se muze zrusit.
    Jenze ja reagoval pouze na to ( a nic vic), zda se stavajicimi vysledky krajskych a senatnich voleb da argumentovat tvrzeni, ze Cesi jsou narod kretenu. Podle me neda a k tomu jsem se vyjadril. Jak uz tu nekdo poznamenal, jedine, co se z toho da usoudit, ze lide reagovali na dlouho se opakujici kreteny ve vysoke politice. Pravicove orientovani vetsinou absenci u voleb, protoze na krajske urovni nenasli alternativu, nebo volbou nezavislych. Levicovi pak proste projevili vetsi disciplinu a volili podle podle sveho presvedceni ... no koneckoncu dusledky uvidi a ponesou oni take. A o tom demokracie je.
    To, ze nase "pravicove strany" potrebuji dostat poradne na prdel asi nikdo nepochybuje, jinak totiz budou bohurovne a neschopne dal.
    Pokud ty vidis nejake katastroficke scenare, je to tva vize.

Rozhodne nevidim zadny duvod k tomu, abys z nesouhlasu se zarazenim cechu do kretenu na zaklade vysledku voleb soudil tve dalsi zavery.

No nicmene je to tve demokraticke pravo, ale pro dalsi diskuzi to nema smysl. Ty mas Cechy za kreteny, ja ne... na tom se shodnem, protoze vime, ze to stejne zadna dalsi argumentace nezmeni.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Já už se těšim, až uvidim ty lágry na Tachovsku a v Horním Jelení. (Panika!!!)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    Za to kam to komouši dotáhli, děkujme mistrům z vládních stran - je to naprosto logická volba pro spoustu lidí a jestli se nedají do kupy, tak bude hůř..
    Jestli jsou nějaký kreténi tak to jsou tyhle, ne nějakej českej národ (ten se dá možná spíš charakterizovat jak národ milovníků sraní si do vlastního hnízda).
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    ah jo.
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    BINARY_PARANOIC: Přímo k věci: S čím konkrétně souhlasíš a s čím ne? ;-)
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    Rád bych zdůraznil, že si vážím všech, kteří zde napíšou své názory - i když mi třeba oponují či důrazně se mnou nesouhlasí.

O tom skutečná demokracie je, o věcné diskuzi a hledání cest a řešení.

Jak kdosi moudrý jednou prohlásil: Demokracie je nejhorší systém na světě, ale jediný systém, který skutečně funguje.

Hovořím zde o skutečné demokracii, ne o systému, který se tak pouze tváří či dokonce o koruptokracii...
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    FIN: Protože teď je podle některých přispěvovatelů tohoto auditka český národ národem kreténů kvůli vítězství levice.

Takže pro jednoduchost dle té samé logiky: Až zase bude vítězit pravice, budeme opět národem vskutku inteligentním. ;-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Psano pred sesti lety:
    Kde jsi byl, když padli komunisti? » La Trine
    http://latrine.dgx.cz/kde-jsi-byl-kdyz-padli-komunisti

Mrzí mě, že zlo zůstalo nepotrestáno. Ba co víc. Štve mě, že se zapomnělo, že komunismus je zločinný a vražedný režim. Že kurvy jako Paroubek :-°( jej přivádějí zpět a legalizují. Že je jen otázka času, kdy se estébáci a udavači Filip & Grebeníček dostanou opět do vlády.

Zabij komunistu, posílíš mír.
    FIN
    FIN --- ---
    FIN: tohle, co jsem právě řekl, to přesně se stalo a jako že bůh je nade mnou, v nejbližší době to uvidíte. ale zlepšení nebude žádné - staré páky jsou taky profíci. až to konečně uvidíš a začneš mi věřit, tak už jen bude moc pozdě.
    FIN
    FIN --- ---
    ve skutečnosti celé, co tyto "protestní volby" právě přinesly, je, že konečně zlegalizovaly původní staré komouše coby (konečně) očištěné a přijatelné koaliční partnery. nevytrestalo to nic. ani nečase, ani další. ale soudruzi si konečně mohou zamnout ruce.

tenhle klub taky můžeme zrušit - jsou teď noví, minulost odpuštěna, lék na "palčivé ožehavé problémy současnosti". hergot, kde já už to jenom....
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: "Rika to jen, ze ostatni problemy jsou pro tu cast, ktera sla k volbam, mozna dulezitejsi, nez historicka pamet a obava z komunistickeho prevratu" - aha. takže když mě sere nemorálnost "nové garnitury", která se sestává z nových amorálních hajzlů a "starých pák", kde lze vytrasovat odkazy na rudou minulost a prognosťák, tak půjdu a zvolím jiné komunisty? to má být vrchol rozumu? to je u mě vrchol slabomyslnosti a nikdo mi to nevymluví.
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: velice zjednošeno: vyspělý člověk, když se mu něco nelíbí, tak projeví aktivitu, jde, jedná (= volí) a mění. debil naiopak se na to vykašle a začne mumlat dvě věci: a) to nemá cenu, není stejně z čeho vybrat a b) si zdůvodní, jak tím nicneuděláním "jim to natřel". ale hovno. prdlajs natřel. blbě se zachoval. to je to.
    FIN
    FIN --- ---
    "který mi eventuálně umožňuje něco volit" mělo být "který mi eventuálně umožňuje něco volit a měnit"
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: "Stavajici vysledky nevidim" - to už máš ale vážný problém s neviděním, nic ve zlém... navíc ignoruješ řadu věcí, tak to probereme po bodech.

1. prvním příznakem kreténství je situace, kdy se mi něco nelíbí - chování pravicových stran - a já se vykašlu na jediný nástroj, který mi eventuálně umožňuje něco volit: volby. je to asi tak inteligentní, jako se vykašlat na krumpáč a lopatu v době, kdy se zvolna rozvodňuje místní potok.

2. druhým příznakem kreténství je nezvolit strany, které mě naštvaly, a zároveň volit "protestně" opačné šmejdy. je to hloupé a silně slabomyslné - projevem rozumu by bylo nevolit ani "pravici", která mě sere, ani rudé svině, ani socíky, co to už taky podělali, ale ve zvýšené míře nová a ještě neotřelá sdružení, nejlépe místní. v tomto ohledu se vyznamenalo pouze liberecko a svému libereckému kamarádovi oprávněně závidím jeho celkem dobrou náladu.

a pokud bod 1 + 2 je nějak nejasný, tak to už není chyba u mě. konec omlouvání, laskavě, a přiznej si hořkou skutečnost: nedaly se čekat zázraky, ale na to, že už máme od 89 celkem 23 let, se toho češi naučili pořád ještě velice málo.

ve skutečnosti kašlat na volby a pak si zdůvodnit, že top zase tak špatné není - jako to to právě děláš ty. a to přesně je to špatné. hrozně. dokud si to dokážeme vždycky takhle zdůvodnit - jako že to vlastně tak blbé není - nic se nezmění. a velice se mi to nelíbí. to zdůvodňování a omlouvání.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam