• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PHONETIX_ROB: Pane, já to nevím kolik je v Čechách darebáků apod. ( to neví nikdo ), ale co vím a vidím, tak televizní noviny to je 90% informací s podtextem lumpáren všeho druhu....na pozitivní informace, úsměvy, pochvaly a ukázky radostného života jaksi nezbývá ( televizi) prostor, anebo...anebo ? že by nic pozitivního nebylo ? I kdyby bylo, i tak lze intuitivně hodnotit těch 20 let porevolučních, že lumpáren všeho druhu přibývá na každém kroku...čímž nechci říci, že takoví jsou všichni Čechové, slušných je většina, ( dokonce bych řekl až 80% ...podle mě je to málo a slušní doplácí na vyšší drzost těch neslušných ).
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    JOSEFDRUHY: Dle mého skromného názoru jakákoliv generalizace není pravdivá. Já posuzuji každého člověka zvlášť - je to mnohem těžší a náročnější, ale myslím že správné. Při svém povolání se setkám během jednoho dne s Araby i Židy, Američany i Číňany atd. takže dobře vím o čem píši.

Netvrdím však, že tady v Česku není spousta darebáků...

Rozhodně jich však je dle mého názoru mnohem víc namátkou na Ukrajině, v Rumunsku, Kolumbii, Venezuele atd. Ale ani u těchto konkrétních zemí bych si já osobně nedovolil paušalizovat... To bych si to moc zjednodušil. ;-)

A jsou naopak země kde jsou na tom rozhodně lépe - Švédsko, Norsko, Švýcarsko...

V každém případě většina Čechů chodí do normální práce a vydělává - to mi rozhodně nevymluvíš.

Spíš buď konkrétní - kolik celkem procent Čechů je podle Tebe "darebáků, tunelářů, násilníků, neonacistů, zlodějů a podobných živlů" ???

Stačí mi jen hrubý odhad. ;-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Na adresu nekorektních zdejších "kmánů" přidám poznámku : Tento klub "...slouží k boji proti komunismu mírovými prostředky...atd. ...co v tomto svinstvu nežili." Jak jsem si já všimnul, tak se zde žádná svinstva komunistická neprobírají, ani svinstva morálky lidí za dob komunistické totality, ale probírají se zde živě a s nadšením svinstva současné doby a současných lidí. ( i dokonce zdejších na NYXu ).
    Kdo má chuť si flusnout ? Má někdo ? Račte, ...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ADMIX:
    Gratuluji. Netušil jsem, že se tak dobře trefím.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: ano, jsou i pitomci ( někteří Češi ).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: To jsou me nejlepsi vlastnosti!

\o/
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ADMIX: Tvoje kategorie je : "nesoudnost, podlost, nekritičnost, podlejzavost laciná populárnost a nekorektnost...a jiné ( což rozsoudí-usoudí jiní zda jsou korektní a rozumné tvé reakc k mým příspěvkům, ) ( od toho je tu instituce : archív ).
    A šups nějakou tu mínusku.
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: Kdybych generalizoval, napsal bych, ze Cesi jsou take pitomci, ale negeneralizuji.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: Tady mas minus ode me, muzu jeste poprosit nejakou konkretni kategorii? Nemuzu se rozhodnout mezi darebakem, tunelarem a neonacistou (i kdyz ten by mi sedel nejlepe)...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOCKINEZ: To že jsem Čech není moje zásluha, jistě, ale také to neznamená že mám zakázáno Čechy kritizovat a soudit o nich že jsou grázlové, zloději, darebáci, tuneláři, atd. pokud se odhalí jejich činy, které takové jsou. A pokud takových činů je nadměrně nejsem hrdý na to že jsem Čech....stydím se za to, že jsem Čech. ( Sbírám mínusky, od darebáků, tunelářů, násilníků, neonacistů, zlodějů a podobných živlů, kterých je na můj vkus v české kotlině nadměrně mnoho...i na NYXu ).
    A že je to pravda, důkazem jsou každodenní televizní noviny.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jen uvedu na pravou miru ten clanek o veseni pravicaku - ac se mi nezdalo, ze by v dnesni dobe tohle nekdo napsal verejne, tak jsem se taky nechal unest tou krasnou myslenkou, ze si pro me zkusi prijit ... however:

Jak dlouho trvá zmanipulovat média? Necelých pět minut | Médiář.cz
    http://www.mediar.cz/jak-dlouho-trva-zmanipulovat-media-necelych-pet-minut/
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PREVIT: Ostatne viz
    PREVIT:
    Kde je psano, ze vozickar nemuze byt dement.:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    BONGI: To m pripomnelo trochu tragikomickou situaci odjinud: Ve filmu 2:0 skanduji na fotbalovem stadionu vozickari pri derby Sparta - Slavia "Kdo neskace, neni spartan, hop, hop, hop!" :))
    BONGI
    BONGI --- ---
    DOCKINEZ: Mne zase napadlo, kdyby se cesstvi urcovalo podle definice "kdo neskace neni CECH", pak by mel Fin vlastne pravdu!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BONGI: Checht, jenom pomysleni na nejakou hypotetickou "hrdost na statni prislusnost" mne miji o nekolik megaparseku :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Hrdost na prislusnost ke skupine je casto projevem lidi, kteri uz na nic jineho byt hrdi nemohou. V horsim pripade je to hrdost na prislusnost k nejake extremisticke skupine. Pak se jedna o "sul zeme", "uzitecne idioty", ci jak to slusne nazvat...:))
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT:
    DOCKINEZ: A to nebereme v potaz, ze se spis mysli statni prislusnost, nez narodni. :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PREVIT: Ne, spis to vubec neprozivam :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DOCKINEZ: Takze jsi hrdy na to , ze nejsi hrdy? :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To, ze jsem se narodil jako Cech, neni moje vina ani zasluha, nehodlam se tudiz za svuj puvod stydet ani na nej nejsem hrdy (ostatne bylo by to stejne debilni, jako kdyz feministka prohlasi picovinu typu "jsem hrda na to, ze jsem zena").
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: To je cesta ke schizofrenii.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam