• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT:
    DOCKINEZ: A to nebereme v potaz, ze se spis mysli statni prislusnost, nez narodni. :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PREVIT: Ne, spis to vubec neprozivam :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DOCKINEZ: Takze jsi hrdy na to , ze nejsi hrdy? :)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    To, ze jsem se narodil jako Cech, neni moje vina ani zasluha, nehodlam se tudiz za svuj puvod stydet ani na nej nejsem hrdy (ostatne bylo by to stejne debilni, jako kdyz feministka prohlasi picovinu typu "jsem hrda na to, ze jsem zena").
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    JOSEFDRUHY: To je cesta ke schizofrenii.
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: Co ti mam na to odpovedet? Vubec jsi zrejme nepochopil, o cem se tu s Finem dlouhodobe dohadujeme. Z pozice hodnotile ma naprosto jiny vyznam:
    1. Cesi jsou blabla ...... Pokud jsem Cechem, jsem blabla a pokud se stydim, stydim se i za sebe.
    2. Nekteri/vetsina/ cast Cechu je blabla ... I pokud jsem Cechem, vnimam, ze ne vsichni jsou blabla a ja (zrejme take ne) a stydim se za tuto cast (koneckoncu mohu se stydet i za to, ze jsem Cech, bez ohledu, ze nejsem blabla)
    3. Cesi jsou blabla ... nejsem Cech (necitim se byt Cech) a dovoluji si generalizaci aniz by toto hodnoceni postihlo i me - pak se ovsem za Cechy nemusim stydet

A nevic se mi libi, jak sis vytvoril kryti - kdyz ti ted nekdo oznaci tve nepochopeni minusem , zaradi se do blabla? Normalne bych ti ho nedal, ale za tuhle blbost ho mas mit!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: Cítit se Čechem ještě neznamená, že se za ně nemusím stydět .. když se dopouští špatností. Dokonce právě naopak : když se dopouští nepravostí a darebíctví jsem Čechem tím víc když takové činy odhaluji a kritizuji. Nadávat na špatné Čechy neznamená nadávat na všechny Čechy. ( Svými mínuskami které tu budou následovat, pouze dokreslíte "jací" jste vy zde Čechové, kam se zařadíte )
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    BONGI: Mozna se za to stydi, coz by me neprekvapilo, osobne se za to stydim celkem casto :S
    BONGI
    BONGI --- ---
    FIN: "Cesi jsou ..." Cesi jsme..." zarazujes se do sve definice, ci se Cechem necitis?
    FIN
    FIN --- ---
    SMRGL: víš, mně se vždycky líbí ty argumenty typu do politiky normální slušnej člověk nepůjde, tam jsou samí zloději a hajzlové". ona je to pravda. jenže - a to je důležité - ona je to jenom polovina pravdy. s oblibou vždycky tvrdím, že houba se bez podhoubí neobejde. a tady to podhoubí názorně vidíme: polišové - ne snad všichni, "jen" část - fixluje a krade. viz článek. a lidi co? lidi "tu službu využívaj". takže a na rovinu, řada lidí se prostě na tom fixlu podílí coby spoluzákazníci. čímžto pádem jsou podhoubí té houby s názvem "polišskej fixl". ty sám mluvíš o lesích. taky už jsem ledacos zaslechl. a tak dále. mám známé v energetice, některé i dost vysoko - totéž. a tak se "všude" u nás krade na všech úrovních - ne snad všichni, "jen" dost lidí na to, aby na zlodějny a podvůdky člověk často/pořád narážel - a to je zase podhoubí těch politiků. jak by vůbec šlo čekat, že oni nebudou, když a) se krade všude a b) na té jejich úrovni lze ještě víc a ještě lépe? myslím, že ač ne všichni, třeba asi pár lidí tady v tom klubu, si to nezaslouží, protože zrovna oni nekradou, mají zkrátka smůlu, že jsou nejspíš součástí národa českého, který jetam rozlezlým a kvalitním podhoubím, že kolem nich, i když nekradou, stejně ty houby fixlu radostně hojně porostou. a to je vlastně celé. část lidí tady krade a přijde jim to nomální - ti jsou podhoubí - zbytek je znechucen a"nemá koho volit". no nemá. jenže by napřed namísto nevolení musel (aktivně) kopat politiky doprdele - a než by to šlo, musela by napřed část čechů důkladně nakopat do prdele tu druhou část čechů, aby ta přestala být podhoubím. teprve pak můžeš vytrhávat prašivky.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FIN: zrovna o tomhle uz delsi dobu uvazuju, chybi mi akorat nejaky pozitivni reference :)
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    normálka... to samé lesy čr - všichni o tom vědí od začátku, nikdo to neřekne nahlas až najednou se ozvou překvapení politici čssd/ods/ksčm..
    FIN
    FIN --- ---
    taky dobrý http://zpravy.idnes.cz/policiste-radi-jak-neplatit-pokutu-duz-/domaci.aspx?c=A121026_205020_domaci_skr v tomhle státě prostě krade kde kdo, to se pak nesmíme divit :-)
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    o boha.. těšil jsem se do kanady a tam je to prej taky nahouby - mají drsný imigrační zákony...

asi se začnu učit španělsky a vyrazím někam do jižní ameriky.. i když, to co jsem slyšel o brazílii a chování k zaměstnancům, nemá nikde obdoby - tam by měli naši soudruzi zakročit.....
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    ako sa ta krava podoba sudruhom z KSC okolo roku 1946/1947

No, je fakt, že v těch letech mnohem víc než KSČ chtěli znárodňovat všelijací ti Zenklové a Miládky Horákové a tadleta parta... Ti kdyby se dostali k moci, to by byl teprve fičák...
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: máš ho u mě :-)
    FIN
    FIN --- ---
    nepoučitelným kreténům mezi námi (jo, bongi, teď už na té definici, co ji nakonec řekl i harold, trvám - češi jsou nepoučitelní kreténi) aneb "jak jsou teď noví a jiní"...
    Asistent místopředsedy KSČM chce pravičáky věšet po městech – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/domaci/282900-asistent-mistopredsedy-kscm-chce-pravicaky-veset-po-mestech.html
    jak nekulturně netolerantní, že? (konec kapalného sarkasmu)
    a nakonec i tohle
    Soudružka Vostrá: Nebudeme znárodňovat. Není na to situace. | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/soudruzka-vostra-nebudeme-znarodnovat-neni-na-situace
    k čemuž kamarádi poznamenali jen:
    kolega č. 1
    "Je to fíčák. nenápadný, ale fičák."
    a:
    kolega č. 2
    "Az teraz s oneskorenim si to citam detailne a neverim, ako sa ta krava podoba sudruhom z KSC okolo roku 1946/1947. Na nich treba fakt tazke zbrane pechoty, este kym sa im podari zorganizovat puc."

zkrátka, my na svoje západně-civilizační tradice pod taktovkou multikulti blbečků rádi zapomínáme, soudruzi ale kupodivu nezapomínají na to, jak s nimi naložit...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Soudružka Vostrá: Nebudeme znárodňovat. Není na to situace. | Česká pozice
    http://www.ceskapozice.cz/domov/politika/soudruzka-vostra-nebudeme-znarodnovat-neni-na-situace?page=0%2C0

Vnímáme, že se změnila Evropa, změnila se společnost, jsme v nějakých svazcích – v Evropské unii a v NATO. Realitu vnímáme, to není o tom, že vyhrajeme volby a budeme hned znárodňovat. To přece není ani v této situaci možné. V tom je to zkreslení. Že se říká: vyhrají a vrátí to někam dvacet let nazpátek. Přitom reálně se to tam nikdy vrátit nemůže. Nikdo z nás se nemůže vrátit o dvacet let.

To ze se rika? A kdepak? Ja teda spis ctu reci o tom, ze pravice vraci republiku do 19. stoleti ci kam...
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    FIN:
    Captain grammersotzi here have this medal
    FIN
    FIN --- ---
    RAGNAROK: "bys". asi bolševika nepamatuješ.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    DOCKINEZ:
    Jo za bolsevika by si lustil neci skrabopis. Jinak se omlovam cestinarum.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF: chci tím říct, že vyvázáním z ruského vlivu a otevřením hranic, bychom se otevřeli i západu a nechali transformovat naše politbyro z venku. Ale čr nemá konfuciánskou tradici, chorobně rozvinutej nacionalismus a silnou armádu. Takže by to padlo, tak jako tak..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam