• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: Sledovani televiznich novin vysvetluje vetsinu veci, kterou na nyxu pachas - good :)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PHONETIX_ROB: Pane, já to nevím kolik je v Čechách darebáků apod. ( to neví nikdo ), ale co vím a vidím, tak televizní noviny to je 90% informací s podtextem lumpáren všeho druhu....na pozitivní informace, úsměvy, pochvaly a ukázky radostného života jaksi nezbývá ( televizi) prostor, anebo...anebo ? že by nic pozitivního nebylo ? I kdyby bylo, i tak lze intuitivně hodnotit těch 20 let porevolučních, že lumpáren všeho druhu přibývá na každém kroku...čímž nechci říci, že takoví jsou všichni Čechové, slušných je většina, ( dokonce bych řekl až 80% ...podle mě je to málo a slušní doplácí na vyšší drzost těch neslušných ).
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    JOSEFDRUHY: Máš pravdu, že by jsme se opět měli vrátit ke kořenům tohoto klubu...

Na druhou stranu, mnoho špatného dnes má přímou souvislost s tím co zde bylo.

Jsou to dvě spojité nádoby...

Ale kdyby sis prošel pečlivě historii tohoto auditka, tak by jsi zjistil, že se to v minulosti zde už mnohokrát probíralo.
    PHONETIX_ROB
    PHONETIX_ROB --- ---
    JOSEFDRUHY: Dle mého skromného názoru jakákoliv generalizace není pravdivá. Já posuzuji každého člověka zvlášť - je to mnohem těžší a náročnější, ale myslím že správné. Při svém povolání se setkám během jednoho dne s Araby i Židy, Američany i Číňany atd. takže dobře vím o čem píši.

Netvrdím však, že tady v Česku není spousta darebáků...

Rozhodně jich však je dle mého názoru mnohem víc namátkou na Ukrajině, v Rumunsku, Kolumbii, Venezuele atd. Ale ani u těchto konkrétních zemí bych si já osobně nedovolil paušalizovat... To bych si to moc zjednodušil. ;-)

A jsou naopak země kde jsou na tom rozhodně lépe - Švédsko, Norsko, Švýcarsko...

V každém případě většina Čechů chodí do normální práce a vydělává - to mi rozhodně nevymluvíš.

Spíš buď konkrétní - kolik celkem procent Čechů je podle Tebe "darebáků, tunelářů, násilníků, neonacistů, zlodějů a podobných živlů" ???

Stačí mi jen hrubý odhad. ;-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Na adresu nekorektních zdejších "kmánů" přidám poznámku : Tento klub "...slouží k boji proti komunismu mírovými prostředky...atd. ...co v tomto svinstvu nežili." Jak jsem si já všimnul, tak se zde žádná svinstva komunistická neprobírají, ani svinstva morálky lidí za dob komunistické totality, ale probírají se zde živě a s nadšením svinstva současné doby a současných lidí. ( i dokonce zdejších na NYXu ).
    Kdo má chuť si flusnout ? Má někdo ? Račte, ...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ADMIX:
    Gratuluji. Netušil jsem, že se tak dobře trefím.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    BONGI: ano, jsou i pitomci ( někteří Češi ).
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: To jsou me nejlepsi vlastnosti!

\o/
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ADMIX: Tvoje kategorie je : "nesoudnost, podlost, nekritičnost, podlejzavost laciná populárnost a nekorektnost...a jiné ( což rozsoudí-usoudí jiní zda jsou korektní a rozumné tvé reakc k mým příspěvkům, ) ( od toho je tu instituce : archív ).
    A šups nějakou tu mínusku.
    BONGI
    BONGI --- ---
    JOSEFDRUHY: Kdybych generalizoval, napsal bych, ze Cesi jsou take pitomci, ale negeneralizuji.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: Tady mas minus ode me, muzu jeste poprosit nejakou konkretni kategorii? Nemuzu se rozhodnout mezi darebakem, tunelarem a neonacistou (i kdyz ten by mi sedel nejlepe)...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    DOCKINEZ: To že jsem Čech není moje zásluha, jistě, ale také to neznamená že mám zakázáno Čechy kritizovat a soudit o nich že jsou grázlové, zloději, darebáci, tuneláři, atd. pokud se odhalí jejich činy, které takové jsou. A pokud takových činů je nadměrně nejsem hrdý na to že jsem Čech....stydím se za to, že jsem Čech. ( Sbírám mínusky, od darebáků, tunelářů, násilníků, neonacistů, zlodějů a podobných živlů, kterých je na můj vkus v české kotlině nadměrně mnoho...i na NYXu ).
    A že je to pravda, důkazem jsou každodenní televizní noviny.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Jen uvedu na pravou miru ten clanek o veseni pravicaku - ac se mi nezdalo, ze by v dnesni dobe tohle nekdo napsal verejne, tak jsem se taky nechal unest tou krasnou myslenkou, ze si pro me zkusi prijit ... however:

Jak dlouho trvá zmanipulovat média? Necelých pět minut | Médiář.cz
    http://www.mediar.cz/jak-dlouho-trva-zmanipulovat-media-necelych-pet-minut/
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    PREVIT: Ostatne viz
    PREVIT:
    Kde je psano, ze vozickar nemuze byt dement.:)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    BONGI: To m pripomnelo trochu tragikomickou situaci odjinud: Ve filmu 2:0 skanduji na fotbalovem stadionu vozickari pri derby Sparta - Slavia "Kdo neskace, neni spartan, hop, hop, hop!" :))
    BONGI
    BONGI --- ---
    DOCKINEZ: Mne zase napadlo, kdyby se cesstvi urcovalo podle definice "kdo neskace neni CECH", pak by mel Fin vlastne pravdu!
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    BONGI: Checht, jenom pomysleni na nejakou hypotetickou "hrdost na statni prislusnost" mne miji o nekolik megaparseku :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Hrdost na prislusnost ke skupine je casto projevem lidi, kteri uz na nic jineho byt hrdi nemohou. V horsim pripade je to hrdost na prislusnost k nejake extremisticke skupine. Pak se jedna o "sul zeme", "uzitecne idioty", ci jak to slusne nazvat...:))
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT:
    DOCKINEZ: A to nebereme v potaz, ze se spis mysli statni prislusnost, nez narodni. :D
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    PREVIT: Ne, spis to vubec neprozivam :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam