• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    "ten člověk ale musí mít ukrutnou sílu"...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    LONESTAR: ne klaus "jen" privedl oposmlouvu k zivotu se vsim co to prineslo...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PJGEPR: Klaus byl za oposmlouvy premiérem a/nebo ministrem financí???
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    LONESTAR: stat zacal bobtnat za jeho oposmlouvy ...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PJGEPR: Klaus byl za oposmlouvy premiérem a/nebo ministrem financí? :o)
    BTW - i od vlády oposmlouvy už je to deset let... Špidlových, Grossových, Paroubkových, Topolánkových, Fischerových a Nečasových...
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    LONESTAR: za jeho oposmlouvy?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: "ministrem financí a premiérem" byl naposledy před 15 lety... řekl bych, že ten stát začal bobtnat až později...
    FIN
    FIN --- ---
    JOSEFDRUHY: zajímavé, k tomu jasi došel jak? když tady naposledy rudé svině vyhrály, evropě se vcelku nestalo nic - zato česká republika zažila 40 let balastu a sraček... proto tomu závěru ne zcela rozumím.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    FIN: no právě proto trochu ironicky, že by se pochlapil..
    FIN
    FIN --- ---
    SMRGL: v zásadě má pravdu. ovšem vzhledem k tomu, že byl ministrem financí a pak premiérem, tzn. zastával dvě velice důležité funkce v tom slíbnoucím bobtnajícím státě, rád bych, aby ho někdo přinutil k odpovědi, jaký je jeho podíl na onom bobtnání a slábnutí a jaktože k němu vůbec došlo, když peníze a posléze vrchní velení třímal on, geniální ekonom...
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    že by se Klaus pochlapil??
    Prezident Klaus: Náš stát slábne a současně bobtná, přestává být autoritou a hodnotou | zpravy.ihned.cz - Politika
    http://zpravy.ihned.cz/politika/c1-58183370-prezident-klaus-nas-stat-slabne-a-soucasne-bobtna-prestava-byt-autoritou-a-hodnotou

JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    OJIRIO: citace : "...a lide nemuzou snest videt uspech nekoho jineho? " Pane asi jste se pomátl, protože všichni moudří a sebekritičtí ví, že není co závidět těm co se k bohatství dostali jen a jen a jen poctivě. Jenže celý národ ví jak se k bohatství v devadesátých letech dostalo nejméně 10% obyvatelstva : dostali v privatizaci obrovská jmění zadarmo !!!! a pak teprve pomocí těchto statků "vyrábí" velké peníze. To, že dostali hodnoty zadarmo, to se jim závidí, to nebylo od Klause spravedlivé. ( a dostali to bohatství především bývalí komunisté, protože ti měli k privatizaci nejblíže svými lokty, známostmi, a sounáležitostí, kdy si celou noc telefnovali a radili si jak na Ministerstvu privatizace u Ježka cokoliv shrábnout do vlstnictví. Ostatní lid na to neměl buď náturu, nebo se bál nebo na to neměl čas ( vědci, lékaři aj. ) a tak dnes ti, co nenakradli v devadesátých letech, "zapomněli" naprivatizovat, tak těm holičům, vrátným, skladníkům apod. závidí a chtějí je dohnat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SMRGL: pane, co říká pan FIN je dost závažné. Příště by to mohlo skončit evropskou katastrofou kdyby komouši vyhráli.
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    Jinak ma opakovane zarazi ty volani po rovnosti - nechcou lide "jen" zajisteni nejnutnejsich prostredku k zivotu a moznost se odrazit? Nebo je to opravdu ta zavist a lide nemuzou snest videt uspech nekoho jineho? Materialismus je jednou z veci, ktere me opravdu znechucuji, a tak nejak doufam, ze uvedomeni, ze uspech plyne nejen z penez, ale je determinovano mnoha jinymi faktory, ma vetsina lidi za sebou...
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    OJIRIO: vzhledem k registracím a začátku moderování všech diskuzí na novinových serverech bych se možná začel bát ;)
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    DOCKINEZ: Doufam ze ne imigrace zanicenych bojovniku z diskusnich for serveru typu novinky.cz
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    se poperte a bude to..
    FIN
    FIN --- ---
    JOSEFDRUHY: ano, kromě pomýlených, co mají za to, že je dobrý nápad nevolit, u nás ještě existuje i dost vyslovených debilů, kteří mají za to, že je dobré kvůli protestu volit rudé svině, protože "se přece nemůže nic stát / tamto opakovat"... já vím. mně to řikat nemusej, jak vidno z mého nadávání, jsem si toho vědom.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FIN: neplatí "když se k tomu nikdo nehlásí, je to asi volné", ale protože platí "když to není tvoje - a to ty víš, že to tvoje není - tak po tom nešmatej".

!!!

tahle samozrejmost je cizi vetsine populace, jsem rad, ze to ctu od nekoho jinyho nez sebe :) Proto me onehda tak rozrusil ten clanek o tom, jak nejaka ozrala zenska prodavala na trhu, a lidi ji bez ostychu kradli zbozi primo pod rukama. Hanbou bych se propad nejradsi na jinou planetu.
    TIGRE
    TIGRE --- ---
    JOSEFDRUHY: věř, že já si současné poměry nijak neidealizuju, stejně tak si ani neidealizuju pokrok. pouze mně přijde směšné si idealizovat minulost, tohle nostalgické vytváření minulých mýtů mi příjde stejně legrační a odtržené od reality jako Gazdíkových 95 %.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam