LOPIK: "On je jen jako jeden z mála schopnej vidět možnosti kde jsou a naopak se neupínat k ideálům, který nejsou reálný" - a které, prosím tě?
jinak opět částečně souhlasím: dokáže se neuvěřitelně přizpůsobit - občas, když zrovna ego nevládne - a měnit názory a věci které říká. je to jistě velice pragmatické jednání - a pragmaticky, zcela a totálně, jednávají ti největší hajzlové.
oposmlouvu uzavřel poté, co horoval a svým příznivcům sliboval, že nikdy.
zde máš sérii jeho životních výroků
Citáty a výroky - Václav Klaus nemluví za mě
http://www.nemluvizame.cz/
řada z toho jsou dost neuvěřitelné věci. stupidní a hloupé. osobně u mě kralují následující:
"„Pavel Bém bude považován za jednoho z nejúspěšnějších primátorů, které kdy Praha měla.“
- jistě, *svým zvláštním způsobem* bém skutečně velice úspěšný byl. málokdo povolil a zúčastnil se zlodějen tak brutálních. klaus si ho váží.
O odposleších, které v březnu odhalily obrovskou míru korupce na pražské radnici: „Odposlechy jsou strašně nešťastná věc, která ničí demokracii.“
- není co dodat. morální vyznání v kostce. ostatně to následující rovněž:
„Je obtížné rozlišit čisté a špinavé peníze, protože to na nich není poznat.“
- a pragmatické, ano, dokonce velmi.
tento výrok:
"„Na otázku, jestli lidské aktivity neničí životní prostředí: To je takový nesmysl, že snad větší jsem neslyšel.“ "
prozrazuje autorovu naprostou a gigantickou stupiditu. a kdo takový nesmysl bude hájit, je taky vůl.
ona je to vůbec celé pěkná sbírka.