• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KEMAL: fair enough.

Ja bych to puvodne ani nevytahoval, ale v tomhle pripade mi prijde fer, aby i neznami kolemjdouci vedeli, s kym maji tu cest, a neztraceli zbytecne nervy :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    no, uzavřel bych to s tím, že na tomhle se neshodneme
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KEMAL: Pokud nekdo pusti na verejnost vlastni rozsudek s hromadou barevnych komentaru, beru to tak, ze akceptuje, ze muze byt pouzit i proti nemu. V tomhle pripade evidentne opravnene.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    ADMIX: pochybuju že jí komukoliv dával za tím účelem, aby to tu kolovalo po diskuzích

Pamatuju si ho že s tím rozsudkem otravoval v právní poradě, takže podle mně to máte odtamtud.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    KEMAL: Nejdriv se na tu informaci podivej, schvalne jestli ti tam nebude neco divne ... treba jeho barevne komentare :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    No nevim, JOSEFDRUHY je sice podle mně ukázkový případ nic nechápajícího dementa, ale moc se mi nelíbí, jak tu veřejně propíráte jeho zdravotní stav (byť se to snažíte dělat maximálně slušně), tzn. propíráte informaci, kterou na něj někdo vyslídil stylem, který si nezadá s metodama dementa Tlustce.
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: pokročilé v čem?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    BONGI: I kdyz jsem dost skepticky, dam jeste jednu sanci.
    BONGI
    BONGI --- ---
    PREVIT: Jak nejsem normalne pro ban, tak ho dej, nic to neprinasi a v soucasne fazi to muze jen hloupe gradovat. Navic je pokracovani tehle diskuze vicemene nefer vzhledem k zdravotnimu stavu jedne strany.
    Hmmm, pri te prilezitosti mi napada - jeste je nyx porad misto pro pokrocile uzivatele?
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Tak doufam, ze uz to byl konec flame, jinak bych musel zacit jednat.....
    CICO
    CICO --- ---
    ty vole, nesežral chujim nějakou tu drogu lásky?...)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JOSEFDRUHY: upřímné doporučení: zkuste diskutovat jako normální, klidný člověk a ne jako někdo, kdo právě stoupl do hovna a potřebuje se na někom vyřvat. Jsem si jist, že úroveň diskuze pak stoupne i na straně vašich oponentů.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    JOSEFDRUHY: PATISLAV psal o nadavkach, ty blaboly o zabijeni a Mengelem jsou Vase projekce - dalsi dukaz toho, ze psychiatr se ve Vasem pripade trefil do cerneho.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    PATISLAV: ...nejen derou, že ?; možná by jste je nejraději i vyzabíjel...; a to, "kdo" je blázen nepříčetný a "kdo" ne, na to máte patent (od Boha) právě Vy, že ?..., takovou selekci "dle svého soukromého uvážení" už dělal Mengele...

Slušného člověka tu v klubu v poslední době člověk nepotká, stáhli se...reagují jen ti, co mají absťák, a nutně si potřebují flusnout.

Tento klub je klubem "proti komunismu" ... já tu vedl názory ( i na vedlejším klubu ) a tam jste mlčeli. Pak jste cosi špitli ( od věci - od názorů na komunismus ) a přidali hlavně okamžite plivanec, do mě. To vás charakteriozuje. K filozofii "o komunismu" nic, ale jak se něco šustne, kde by jste si mohli kopnout, ublížit, a urážet, tam se slejzáte !!! .. jako ty mouchy na lejno... - přesně to dělají ti, co jsou bezcharakterní, co potřebují škodit a urážet !!!
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    JOSEFDRUHY: Já jistě do blázince dementy urážet nechodím, ale když vidím nepříčetného blázna pobíhat po ulici, nadávky se mi na jazyk derou, to nemohu popřít.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    FIN: já už to ani nečtu ...
    FIN
    FIN --- ---
    já už jen zírám... :-)
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ANARCHY: Pane ANARCHY, teď jsem se zašel podívat do historie Vašich reakcí na mě a vidím, že Vy jste mě urazil pouze jednou a to ještě né moc. Nějak jsem vás vzal do jednoho pytle s těmi ostatními. Tak se Vám omlouvám. Děkuji.
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    JOSEFDRUHY: Za chovani ostatnich zodpovedny nejsem, a sam za sebe nemam pocit, ze bych vas nejak nepatricne urazil. Dejte mi tedy pokoj s podobnymi vylevy...
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    ANARCHY: Bůh Vám to nařídil urážet ? kohokoliv s nímž nesouhlasíte ? Není povinností občana urážet .. ani v blázinci. Anebo Vy chodíte do blázince urážet dementy, protože jsou dementy ? Co jim tam říkáte : pojď sem demente ať si flusnu protože mám důvod : narodil ses jako dement a tak mám právo si flusnout ...ano ? Prostě to je ve vaší povaze né v objektu-subjektu, který napadáte. Charakterní člověk neuráží ani sloup u silnice ani psa, ani slintajícího dementa. Proč urážet ? protože slintá? ... protože vy sám jste grázl a dement který P O T Ř E B U J E urážet, a oběť si hledá, nezáleží na tom co říkám oběť k tomu aby jste mluvil slušně !!! Chyba není na straně "špatné" hory ale u Mohameda.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam