• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    FIN
    FIN --- ---
    LONESTAR: někdy mám pocit, že snad píšu mongolsky anebo lidé neumějí číst...
    já po tobě nechtěl, abys mi zopakoval něčí slova anebo svými řekl "pehe fuj", já po tobě chtěl seznam faktických důvodů, proč je Pehe tedy takový.
    protože když někdo dlouhodobě sleduje něčí názory (což, jak by se dalo předpokládat, jsi měl dělat...?), aby došel k hodnocení "X je fuj a jím na mikrometry měříme malost", pak jistě musí mít své důvody z názorů X odvozené a když je má, je taky na místě schopen je vysypat.

a nakonec bys měl vědět i to, že když se dostaneme do bodu, kdy ti fakta dojdou - a v případě Peheho si myslím, že došla, protože si skutečně myslím, že ho nesnášíš kvůli tomu, že on (ten Pehe) celkem už dlouho a vytrvale kritizuje Klause - a ty se uchýlíš (v onom okamžiku, kdy ti fakta dojdou) k nefaktické argumentaci ad hominem ("a tvá posedlost", "ta tvá patologie"), tak nejen, že na mě takové věci neplatí, ale maximálně tě leda tak budu nějaký čas ignorovat, než z toho režimu zase vypadneš. i to už se stalo vícekrát.

takže mě nezkoušej - protože se ti to nikdy povede - udolat tím, že ještě několikrát zopakuješ, jak je má posedlost klausem hrozná (nefaktické tvrzení ad hominem) a jaký je Pehe politruk (nefaktické tvrzení ad hominem (opět? že by?)*, ale chceš-li, abych uvěřil, že k takovému striktinímu odsudku máš dobré důvody (a dobré jsou ty faktické, jiné než "nemá rád Klause"), tak je vysyp. jak jsem říkal, pakliže jsou a dlouhodobě z Peheho postojů celistvě a utříděně plynou, nemůže to přece být takový problém, ne?

* a nerozumné k tomu - čtu Peheho, nastřídačku, už pár let a vím, že ačkoliv s ním ne vždy souhlasím (za ty roky jsem jej citoval jen asi 4 - 6x), rozhodně není hloupý a rozhled má

a na závěr technická: "to, že někdo nesdílí tvou nenávist ke Klausovi ještě neznamená, že dotyčný je nekritickým obdivovatelem Vency svatého a vševědoucího" - ne, to vskutku neznamená.
    až na dvě věci:
    nazval bych to spíše znechucení než nenávist, protože se vždy už jen bojím, co zas ten Kašpar v rámci svého zviditelňování se a upozorňování na výjimečnost svého egíčka naplká
    a za druhé, ačkoliv výše řečené neznamená to, na co upozorňuješ a s čím s tebou i souhlasím, že to neznamená, tak jsem nemluvil o "někom" (nekonkrétním abstraktním ve vesmíru), ale konkrétně o tobě a ty nekritickým obdivovatelem klause jsi anebos byl. plyne to už jen z toho, že vždy, když jsem klausovi něco konkrétně vytýkal, od tebe přilétlo nefaktické ad hominem "ta tvá patologická nenávist", ale konkrétně faktické zdůvodnění proč to či ono bylo užitečné nikdy :-)

hele, tudy fakt ne. prostě to na mě nefunguje a už bys to měl vědět :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: nebudem tady zase zasírat klub OT diskusí, kterou spolu s přestávkama vedeme už několik let ;)
    snad jen
    - to, že někdo nesdílí tvou nenávist ke Klausovi ještě neznamená, že dotyčný je "nekritickým obdivovatelem Vency svatého a vševědoucího" :)
    - Pehe není politolog, ale (pravdoláskovní) politruk (a to i když odhlédnu od jeho posedlosti Klausem) - viz též BONGI...
    FIN
    FIN --- ---
    LONESTAR: co říkáš, je s prominutím nesmysl, ať již se smajlíky nebo bez. patologická by byla, kdybych projevoval patologické rysy. ty ale neprojevuji, ne v tomto ohledu, kromě toho mám své důvody, proč ho nemám rád, ty jsou konzistentní a projevuji je už dlouho, a do třetice, naposled, avšak nikoliv nedůležitě, vím, že pehe je jeho kritikem. jelikož vím, že ty kritiky vency svatého a vševědoucího dost nesnášíš, usuzuji z toho- zcela nepatologicky, ale zato logicky - že to je hlavním motivem tvé nelibosti vůči pehemu. anebo mi snad teď můžeš - stručně a okamžitě, což by potvrdilo, že je máš, a nikoliv na fleku vymýšlíš - uvést důvody, co je pehem a jeho nápadech tak děsné (jinak než "nemám rád klause, protože..."), že ti to z dlouhodobého hlediska dalo důvod stvořit z peheho jednotku lidské malosti...?

nezlob se, ale celkem tipuji (a nemyslím, že bych se moc mýlil), že nic takového neuvedeš, protože žádný takový výčet, dlouhodobě daný, nemáš. taky si myslím, že hlavním důvodem pro až takovou nelibost nad pehem bude ta skutečnost, že nemá rád klause*, a naposled už mám celkem odpozorováno, že pro klause samého (a tudíž sekundárně pro jeho věrné příznivce) bývá škatulkování podobného typu pro ty, kdo neuchopili velikost klausových myšlének (a ten institu by mu nepřáli:), vyhrazeno celkem běžně :-)

* když už hovoříš o té, ehm, patologičnosti, trochu se zamysli, jestli mikrometrování pehem z důvodu "kritizuje mi venóše" do této kategorie nespadá :-)

jak vidíš, tok mých myšlenek je v tomto až nepatologicky prostý a nekomplikovaný :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: tvá obsese Klausem už nabírá patologické rysy :D)))
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: na druhou stranu má - jak sám podotýkáš - pravdu v tom, že existuje, pro mě osobně jen těžko stravitelný, rozpor v tom, jak hned po tzv. sametové část lidstva říkala "ale co, dyk, že jo, vodpustme si, co sme si, že jo" - a k pořádnému vyrovnání s minulostí v řadě hlav nikdy nedošlo - aby se posléze dělal rambajz teď, kdy to můžeme leckdy - nikoliv ovšem u těch studentů, ti si tenkrát hráli s autíčky, pravda :-) - okomentovat už jen "s křížkem po funuse"...

tohle
    Volební úspěch KSČM je totiž především výsledkem nezájmu o volby ze strany nekomunistických voličů, a ten je pro změnu výsledkem znechucení těchto voličů z politiky „demokratických“ stran. Protesty proti úspěchu KSČM, jakkoliv jsou vysvětlovány „morálním“ znechucením, tak přicházejí s „křížkem po funuse“, protože se lze zeptat, kde byli titíž aktivisté před volbami a v době voleb. Měli-li obavy, že komunisté mohou profitovat z nízké volební účasti, měli svoji energii investovat do kampaně za účast nekomunistických voličů ve volbách.
    mu klidně podepíšu, protože to pravda je

a na tomto
    Současná vlna protestů proti té či oné roli KSČM po krajských volbách je pokrytecká také proto, že, pokud známo, nikdo ze současných protestujících nepořádal demonstrace, když KSČM například pomohla zvolit současnou hlavu státu, nebo když s ní v minulosti dělaly malé a větší politické kšefty nejen ČSSD, ale i pravicové strany.
    je také díl pravdy. výjimkou budou právě ti studenti. ovšem jen kvůli nim - i když pehemu "jeden pytel" právě kvůli nim vytknout můžeme - bych jaksi nepřecházel, že u řady dalších má pravdu. a to my tady v tom klubu taky do toho pytle nepatříme, jelikož proti rudým sviním brojíme konzistentně a setrvale v čase, že...

LONESTAR: ale kdež. nemá rád klause, kterého ty nekriticky zbožňuješ, což už dnes zcela se vymyká mému pochopení. mimochodem, já toho proruského debila profesora doktora inženýra nemám rád také - jsem proto lidsky malý? nemyslím. jestli je někdo malý, tak je to ten kašpar, pro něhož celý život je "já já já jenom já, mě prezidentura zviditelnit má!" a nikoliv ti, kdo mu to vytýkají. jakože už polovina lidí napříč všemi generacemi a zájmy :-)
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR:
    FIN: Pana Pehe nesnasim, ale souhlasim s Finem, ze asi do pulky toho clanku ma v leccems pravdu. Od okamziku, kdy ale zacne vydavat za pokrytectvi a nedemokraticke protestni akce na krajich, uz je to zase stary blby Pehe.
    Proc by meli byt pokrytecti studenti protestujici proti komunisticke predstavitelce na skolstvi na kraji???? A dalsi jeho vyvody na tomto zaklade uz jsou jen manipulativni. Cil se ztraci v dali.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: Společná jednotka lidské malosti, závisti, anenávisti je 1 Pe-He. ale je to strašně bezrozměrná jednotka, proto se pro tyto "hodnoty" běžně používá 1µ Pe-He, 1p Pe-He, 1 n PeHe...
    FIN
    FIN --- ---
    LONESTAR: ? pehe není žádný blbec a navíc má ten článek v mnohém pravdu...
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PREVIT: ano, tentokrát Tomio překonal i tradiční blbce - ale i ti se snažili...
    Jiří Pehe: České antikomunistické pokrytectví - Deník Referendum
    http://www.denikreferendum.cz/clanek/14381-ceske-antikomunisticke-pokrytectvi
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Je to jeste vetsi blbec, nez jsem cekal...

Zase tu běhá strašák komunismu. Blog - Tomio Okamura (blog.iDNES.cz)
    http://okamura.blog.idnes.cz/c/304478/Zase-tu-beha-strasak-komunismu.html
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Vladimír Merta: Komunismus lze uskutečnit bez komunistů | Česká pozice
    http://m.ceskapozice.cz/magazin/special-report/vladimir-merta-komunismus-lze-uskutecnit-bez-komunistu
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Debilni mluvci, debilni vymluvy :)
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: je úžasné, jak debilní výmluvy dokáží lidé zkoušet používat.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jdu to zapit
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    FEMUR: Dnešního odpoledního pražského protestu proti současné vládě se paradoxně zúčastní i několik politiků z KSČM.

"Nemůžeme jim to zakázat. Kdyby si přinesli srpy a kladiva, to bychom je pravděpodobně nepřijali, ale to, že se k nám může kdokoliv přidat, to je demokracie," reaguje Májíček

Checht, to uz jsem nekde slysel v podobe "ale my nemuzem vyhanet nacky ze svych demonstracim kdyz nemaj hakovy krize"
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DOCKINEZ: Nejakej Cibulkuv kamos, asi... :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    17. listopad jsme nezneužili, komunisty se srpy nepřijmeme, tvrdí odboráři | Zprávy z domova | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/...ni-datum-zlobi-se-vondra-i-sobotka-na-17-listopad-nemate-vyhradni-pravo-reaguj-ijg-/ln_domov.asp?c=A121117_114851_ln_domov_kh
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    DOCKINEZ: jezis tohohle kokota.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nasel jsem loztomily stranky, nemohu se nepodelit:

radek-velicka.cz » Tupé komunistické hordy chtějí zase zneužít 17. listopad
    http://radek-velicka.cz/?p=2670
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    PREVIT: NYX.CZ by se měl prohlásit samostatnou republikou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam