LONESTAR: někdy mám pocit, že snad píšu mongolsky anebo lidé neumějí číst...
já po tobě nechtěl, abys mi zopakoval něčí slova anebo svými řekl "pehe fuj", já po tobě chtěl seznam
faktických důvodů, proč je Pehe tedy takový.
protože když někdo dlouhodobě sleduje něčí názory (což, jak by se dalo předpokládat, jsi měl dělat...?), aby došel k hodnocení "X je fuj a jím na mikrometry měříme malost", pak jistě
musí mít své důvody z názorů X odvozené a když je má, je taky na místě schopen je vysypat.
a nakonec bys měl vědět i to, že když se dostaneme do bodu, kdy ti fakta dojdou - a v případě Peheho si myslím, že došla, protože si skutečně myslím, že ho nesnášíš kvůli tomu, že on (ten Pehe) celkem už dlouho a vytrvale kritizuje Klause - a ty se uchýlíš (v onom okamžiku, kdy ti fakta dojdou) k
nefaktické argumentaci ad hominem ("a tvá posedlost", "ta tvá patologie"), tak nejen, že na mě takové věci neplatí, ale maximálně tě leda tak budu nějaký čas ignorovat, než z toho režimu zase vypadneš. i to už se stalo vícekrát.
takže mě nezkoušej - protože se ti to nikdy povede - udolat tím, že ještě několikrát zopakuješ, jak je má posedlost klausem hrozná (nefaktické tvrzení ad hominem) a jaký je Pehe politruk (nefaktické tvrzení ad hominem (opět? že by?)*, ale chceš-li, abych uvěřil, že k takovému striktinímu odsudku máš dobré důvody (a dobré jsou ty faktické, jiné než "nemá rád Klause"), tak je vysyp. jak jsem říkal, pakliže jsou a dlouhodobě z Peheho postojů celistvě a utříděně plynou, nemůže to přece být takový problém, ne?
* a nerozumné k tomu - čtu Peheho, nastřídačku, už pár let a vím, že ačkoliv s ním ne vždy souhlasím (za ty roky jsem jej citoval jen asi 4 - 6x), rozhodně není hloupý a rozhled má
a na závěr technická: "to, že někdo nesdílí tvou nenávist ke Klausovi ještě neznamená, že dotyčný je nekritickým obdivovatelem Vency svatého a vševědoucího" - ne, to vskutku neznamená.
až na dvě věci:
nazval bych to spíše znechucení než nenávist, protože se vždy už jen bojím, co zas ten Kašpar v rámci svého zviditelňování se a upozorňování na výjimečnost svého egíčka naplká
a za druhé, ačkoliv výše řečené neznamená to, na co upozorňuješ a s čím s tebou i souhlasím, že to neznamená, tak jsem nemluvil o "někom" (nekonkrétním abstraktním ve vesmíru), ale konkrétně o tobě a ty nekritickým obdivovatelem klause jsi anebos byl. plyne to už jen z toho, že vždy, když jsem klausovi něco konkrétně vytýkal, od tebe přilétlo nefaktické ad hominem "ta tvá patologická nenávist", ale konkrétně faktické zdůvodnění proč to či ono bylo užitečné nikdy :-)
hele, tudy fakt ne. prostě to na mě nefunguje a už bys to měl vědět :-)