LONESTAR: budeme v rámci pořadí zodpovídání otázek postupovat korektně - souhlasíš?
a proto, než položíš další ty mně a já na ni odpovím, napřed odpovíš ty na tu moji vznesenou dříve. opakuji:
nuže, máš a můžeš sem dát nějaký ten výčet (hrozných) Peheho myšlenek a postojů, z nichž nějak logicky plyne, že to je malý a hloupý člověk? (čímž, jako vedlejší efekt, vyvrátíš moji domněnku*, že ho tak nesnášíš nikoliv pro jeho myšlenky, ale prostě proto, že si Pehe dovoluje nemít rád Klause)**
* v níž, především debatním tahem "ty patologický troubo a dál už to nebudeme rozpatlávat, jo?", jsi mě prozatím spíš utvrdil než ne
** což, mimochodem, také znamená, že ten Klaus není až tak "offtopický" - hergot, to se fakt NEDOKÁŽEŠ poučit, abys tyhle dabtní úhyby pořád nezkoušel, ne na mě? jak to? - anóbrž, pokud je má domněnka (nemáš rád Peheho ne pro faktické důvod, jichž nemáš, ale protože Pehe kritisuje Klause a Klaus nemá rád Peheho) pravdivá, tak navíc je Klaus coby motiv dost topický, minimálně k pochopení těch tvých mikro-Pehe-metrů, takříkajíc :-)