• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    FIN
    FIN --- ---
    PATISLAV: zeman, woe. doporučeno klausem, no neber to. dost možná by to mohl být ten nejlepší prezident, kterého jsme kdy měli, podobně, jako pavka bém byl tím nejlepším primátorem, kterého jsme kdy měli (c)klaus... oops, moment, omyl, nejlepší je samozřejmě klaus, tak druhým nejlepším prezidentem...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    PATISLAV: Fine? Jak jsi to tedy myslel?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Úplně vidim tý krve na Frommově sofá v ordinaci!!!!!
    FIN
    FIN --- ---
    DOCKINEZ: protože tak činí jen z nutnosti a aby zachránil naši situaci, ty jeden nechápající hlupáčku, kdežto okamura z čistého prospěchářství - chápeš?

(konec kapalného sarkasmu)
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Komunismus vždy skončil popravami, kritizuje Sobotka „rudého“ Okamuru - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/sobotka-kritizuje-okamuru-d07-/domaci.aspx?c=A121121_115416_domaci_jw

"Označovat komunismus za nejdemokratičtější systém může jen někdo, kdo neví nic ani o komunismu, ani o historii. Komunismus vždycky skončil popravami, totalitou jedné státostrany, státním kapitalismem a nakonec sociálním a hospodářským úpadkem," napsal Sobotka

Tak proc se s komousema paktuje, smudla jeden?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    LONESTAR: Viděl jsem mnohem veselejší kanceláře. Tohle je naprosto ok. :)
    FIN
    FIN --- ---
    LONESTAR: na té není nic k rozebírání - pehe, IMHO zcela fakticky správně, v podstatě konstatuje, že pokládá za poněkud k ničemu (a eventuálně pokrytecké) TEĎ ječet, jací jsou komunisti fuj, když PŘEDTÍM lidi vlažně mlčeli, na volby se vysrali (ačkoliv jen blbec, skutečně, jen blbec může nevědět, že když on se vysere na volby, tak disciplinovaní voliči rudých sviní nikoli, že, jak je zvykem už dlouho) - ostatně nešvar dlouhodobé tolerance rudých sviní a "odmávávání rukou" ("hele, už do toho nerejpejte, co sme si, to sme si, je jiná doba a voni už sou taky jiný") v tomto klubu kritizujeme celé roky, proto ten klub vlastně existuje, že, takže mě spíš hodně udivuje, že pehe je darebák za text, v němž napíše právě a přesně toto. bvlastně je taková reakce na text, v němž se říká to, co my tady děláme a připomínáme, postavená na hlavu :-)

(ano, souhlasím s bongim v tom, že "všichni" mělo správně být "leckdo" - ti studenti to nejspíš myslí vážně a před deseti lety si ještě mnozí hráli kdesi.)
    FIN
    FIN --- ---
    LONESTAR: žádné mezitím. ale z toho, že "nemám čas ani prostor teď prolézat pehecí texty a hledat ti sebrané politrukovy cintáty" tedy soudím, že takhle z voleje ty hlavní důvody nemáš a teprve je budeš hledat...?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    FIN: moment, to mi asi uniklo - kdo je kandidát KSČM?
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: mezitím můžeš rozebrat tu Peheho tezi o "pokryteckém antikomunismu" ;)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: ta je očividná :D)))
    hele - nemám čas ani prostor teď prolézat pehecí texty a hledat ti sebrané politrukovy cintáty - pokud na tom trváš, udělám si ten čas večer ;)
    CICO
    CICO --- ---
    FIN: já prostě jen nečekal takto frontální a zcela nepokrytý útok na bolševický anus...)) ale jak říkám, dobře, že tak, třeba to aspoň několika mým známým otevře oči...))
    FIN
    FIN --- ---
    LONESTAR: zajímavé, o mé patologii mluvíš klidně zcela veřejně :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: pošta, podvečer - OK?
    CICO
    CICO --- ---
    LONESTAR: jedna fotka může mít větší vypovídací schopnost než stovky příspěvků amatérských politických filosofů v tomto klubu...)
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: mě Okamura dost překvapil. až do této chvíle sbíral bodíky u vesnického lidu celkem zdatně, to za prvé, a za druhé jsem nečekal, že bude až tak hloupý, aby si neuvědomil, že komunistický volič poslechne direktivu strany a ta už svého kandidáta má a japonec to není. proto mě poněkud udivil, neprozřetelné.
    FIN
    FIN --- ---
    LONESTAR: budeme v rámci pořadí zodpovídání otázek postupovat korektně - souhlasíš?
    a proto, než položíš další ty mně a já na ni odpovím, napřed odpovíš ty na tu moji vznesenou dříve. opakuji:
    nuže, máš a můžeš sem dát nějaký ten výčet (hrozných) Peheho myšlenek a postojů, z nichž nějak logicky plyne, že to je malý a hloupý člověk? (čímž, jako vedlejší efekt, vyvrátíš moji domněnku*, že ho tak nesnášíš nikoliv pro jeho myšlenky, ale prostě proto, že si Pehe dovoluje nemít rád Klause)**

* v níž, především debatním tahem "ty patologický troubo a dál už to nebudeme rozpatlávat, jo?", jsi mě prozatím spíš utvrdil než ne
    ** což, mimochodem, také znamená, že ten Klaus není až tak "offtopický" - hergot, to se fakt NEDOKÁŽEŠ poučit, abys tyhle dabtní úhyby pořád nezkoušel, ne na mě? jak to? - anóbrž, pokud je má domněnka (nemáš rád Peheho ne pro faktické důvod, jichž nemáš, ale protože Pehe kritisuje Klause a Klaus nemá rád Peheho) pravdivá, tak navíc je Klaus coby motiv dost topický, minimálně k pochopení těch tvých mikro-Pehe-metrů, takříkajíc :-)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    a když už jsme u toho "pokryteckého antikomunismu"

Pokud má někdo stále pochyby o tom, kdo byli, stále jsou (a stále budou!) čeští komunisté, tak snad stačí aktuální fotka z výzdoby kanceláře prvního komunistického krajského hejtmana soudruha Bubeníčka
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FIN: ten Pehecí text jsem sem dával proto, že mi svým vyzněním přišel srovnatelný s tím Okamurovým (tj. obhajobou komunistů)
    s (zcela offtopickým) Klausem jsi opět přišel ty (FIN) - a já se, přiznávám, nedokázal ubránit reakci ;)

ergo tedy s tou Pehecí tezí o "strašáku antikomunismu" souhlasíš?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam