• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SHEALA: on to neříká švankmajer, ale celá škola kritické teorie.. já na něj narážel při feministických teoriích, vlivu psychonalýzy na filmovou teorie apod.. ta doba je jím posedlá:-) A některé věci byli velmi podnětné.

tady hrubý nástin..
    Sigmund Freud - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Sigmund_Freud#Philosophy
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    Sad but true...

Pepo, to je kravina - Babylon
    http://www.ibabylon.cz/pepo-to-je-kravina
    Stále totiž platí, že naši „demokratičtí chamtivci a zbabělci“ jsou lepší než komunisté, a to neporovnatelně – asi jako je rozdíl mezi lokální sítí podvodníků a celostátní vysoce proorganizovanou společností loupežných vrahů, kteří mají k ruce armádu, justici a policii
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    RUDOLF: ano, predevsim z psychologickeho. Nicmene, vzhledem k tomu, ze do Freudovskeho falu jde dosadit mmnoho pojmu ... predevsim moc... nedivim se ze si jej muze Svankmajer takto vykladat. Ja ovsem u Freuda nic o statu jako takovem nenalezam. Jedina snad v radikalni interpretaci podivneho "Totemu a tabu"... kde Freud dojde k zaveru ze primitivni tlupa snedla sveho otce, a tim zvitezila nad zdrojem moci, a to s tim snezenim neni ani symbol, ani metafora.
    CICO
    CICO --- ---
    FIN: závidět není hezké, přece...)) ale už mám program na sobotní odpoledne, udělám si na ty zmrdy v předvečer adventu čas...)
    FIN
    FIN --- ---
    CICO: nemám začít závidět? :-)))
    CICO
    CICO --- ---
    ...přátelé, i tak se žije u nás na severu

Vánoce zahájí v Ostravě komunista a děda Mráz. Budou lákat do Ruska - iDNES.cz
    http://ostrava.idnes.cz/komunista-rozsviti-v-ostrave-vanocni-stromy-s-dedou-mrazem-pla-/ostrava-zpravy.aspx?c=A121127_1859941_ostrava-zpravy_jog

Ježíšek vyrostl a zestaral, narostly mu vousy a stává se z něho děda Mráz. Nechodí už nahý a otrhaný, je pěkně oblečený v beranici a v kožichu. Nazí a otrhaní nechodí již dnes ani naši pracující a jejich děti. Děda Mráz přijíždí k nám od východu a na cestu mu září také hvězdy - nejen jediná betlémská. Celá řada rudých hvězd na našich šachtách, hutích, továrnách a stavbách. Tyto rudé hvězdy hlásají radostně, že vaši tatínkové a maminky splnili na svých pracovištích úkoly čtvrtého roku první Gottwaldovy pětiletky...
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    HAROLD: co je? já tu sem skoro furt ...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Já si řikal, že to přijde brzo.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Vítáme Husáka. :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    OJIRIO: Komunismus bez obeti zavisti by nebyl plnohodnotnym komunismem...
    OJIRIO
    OJIRIO --- ---
    Vis jak, tim ze delnasi taky nemaji mercedesy jako ty, tim tvoris komunismus - oni vidi ze ho mas a chcou ho taky - chcou komunismus a rovnost! :D
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    HAROLD: nech si ty svoje "-ismy"! :)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    RUDOLF: eeehhh ... pullman se mnou tvoří komunismus?

Jak ti chutnaly ty houby? Já je zkusil jenom dvakrát a pokaždý se mi chtělo blinkat.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Tak vono stačí sledovat tenhle klub a člověk se kolikrát cejtí, jak v hlubokym husákismu. :)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    RUDOLF: A tys ho vytvarel jak?
    CICO
    CICO --- ---
    RUDOLF: RUDOLF: sorry, dal jsem ti minus, protože vůbec netuším, jak na něco takového slušně a věcně zareagovat
    FIN
    FIN --- ---
    KEMAL: já se do něj taky jenom narodil a než jsem mohl začít tvořit - totiž, ech, namísto studií, kam bych se nedostal, jít nějak sloužit dělně lidu - naštěstí skončil. takže já jsem, jako ty, jenom ten vůl, co se do něj narodil, ale zato ho bude celý život splácet, což už 20 let děláme :-)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    KEMAL: ale tvoříš, právě teď jej tvoříš:-)

viz. pullman
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    KEMAL: ja v tom jedu s tebou :-)
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    RUDOLF: já žádný komunismus nevytvořil
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam