• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub

Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.

Hodní a nevinní komunisté aneb jak se nám pod nimi žilo

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    SHEALA --- --- 22:25:13 7.12.2011 ---
    me ten socik prisel jako takovej ustav socialni pece. Proste, klienti sou lehce nakrmeny, lehce pripocurany, a ven se vylezt neodvazi, protoze by je vrchnost servala, a ignorujou ty, co sou zavreny v klecovejch luzkach.
    rozbalit záhlaví
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SMRGL: [ diskuse nad HDV Diskuse nad HDV ]
    Nastavená práva nelze aktivovat, jsou němá, nevím jak to udělat, aby se ta fajfka v tom čterečku udělala, nejde to.
    Už před několika měsíci jsem se pokoušel těmi "právy" pustit do debaty lidi, ale nejde to a zatím nevím postup, krok za krokem co s tím.

Zde to doufám funguje : [ Dvouveličinový vesmír, co mu vytknout ] , pokud ne, tak to by byla pro mě novinka.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    JOSEFDRUHY: ješiš marjá, probuď se.. ostatní uživatelé do tvé diskuze nemají přístup, protože máš špatně nastavená práva... Hláška "do diskuze nemáte přístup!" se ukáže všem, kteří se tam chtějí podívat.

V hlavičce tvého klubu vedle "tlačítka" Zálohy najdeš "tlačítko" Práva. V posledním řádku "všeobecná práva" nastav povolení pro čtení a zápis - pak se ti tam možná bude konečně někdo z nyxu koukat a dokonce i přispívat.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    Tento klub slouží k boji proti komunismu (a zejména bolševické totalitě) mírovými prostředky. Je třeba stále připomínat fakta těm, co zapomněli a předávat zkušenosti těm, co v tom svinstvu nežili.
    To je velmi důležité a potřebné. Jenže...bohužel všichni, co jsme se po revoluci těšili na pořádný slušný spořádaný, vyvážený, pracovitý-tvořivý kapitalismus, v rámci nekorupce, zákonnosti atd., tedy na poctivou tržní ekomomiku, jsme totálně zklamáni jak to dopadlo. ! Kdo to zavinil, o tom jsem ochoten polemizovat a tvrdě. Ten kdo to zavinil určitě byl vadným antikomunistou.
    HUGO
    HUGO --- ---
    JOSEFDRUHY: to je hláška, která se Lubobovi objevila, když kliknul na linkovanou diskuzi; mně vyskakuje také
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LUBOB: ..a to proč a za co ? Děkuji.
    LUBOB
    LUBOB --- ---
    JOSEFDRUHY: do diskuze nemáte přístup!
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    [ diskuse nad HDV Diskuse nad HDV ] Dejte mi někdo kvalitní protinázor. Děkuji.
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    SMRGL: ...tak ty jsi mě už opravdu odepsal ? Ty už víš, že naozaj přijde ono mé plnění prohlášení ??, tj., že se naplní mé proroctví a budu se "muset" stěhovat do Austrálie ?, fuj, že se nestydíš. To je ovšem k pláči...já věřím, že se stěhovat nebudu muset...
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    JOSEFDRUHY: pokud něco umíš buď rád za EU - třeba německo, británii... v austrálii nemáš šanci, s PHd budeš házet lopatou na stavbě dokud si tam neuděláš nějakou školu...

Kámoš nedávno zjišťoval kam se vyplatí vyjet.. i v Kanadě je to na prd.. Do 35 tam dostaneš vízum pracuj a poznej kanadu, ale po vypršení tě tam taky nebudou chtít - zase je to vázaný na školu

JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LONESTAR: Smutný a údiv (!) Hrůůůza (!) Skoro se nechce věřit takovému faktu...zda ti lidé, co tak hlasovali, to řekli v pravdě, poctivě.
    Pokud ano, pak už vím a i vy víte kam to dopracovala Klausova doktrína "o nové posametové tržní společnosti". Pak se divíte, že tito lidé, co se cítí dnes hůř než za Husáka, hlasují pro KSČM a ČSSD ??? Divíte se ? (( Navíc se mladá generace a pohodlní bohatší lidé ani neobtěžovali jít k volbám, účast 31% )).
    Takže to ten Klaus řekl dobře, bohužel : Prohlála ODS ( přitom KSČ nemusela hnout ani prstem ) a to díky své vlastní totálně špatné strategii, protěžování vyšších daní od lidu co ho je 40% chudých, zamítnutí milionářské daně, a protěžování boháčů. Pokud to tak půjde dál v příštích volbách vyhrají komunisti na celé čáře a...a já se stěhuji do Austrálie.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    Anketa
    Považujete Husákovu éru za dobu nejvyšší životní úrovně Čechů a Slováků, jak o tom hovoří komunisté?
    Ano
    40.5%
    Ne
    59.5%
    Celkem hlasovalo 11068 čtenářů.
    Novinky.cz  – nejčtenější zprávy na českém internetu
    http://www.novinky.cz/
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    NEKROMANT: jsou naživu :-)
    NEKROMANT
    NEKROMANT --- ---
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    Ohař na estébácké stopě. Život a dílo Petra Placáka - Fotogalerie - Domácí - Aktuálně.cz
    http://aktualne.centrum.cz/domaci/fotogalerie/2012/12/19/petr-placak-stb-soud/
    FIN
    FIN --- ---
    ADMIX: ano, zdá se, že lidé, kteří kdysi statečně a s nasazením vlastních životů bojovali za tento stát, mívají zpravidla na "tak už o tom nemluvme, dyk se změnili" zcerla jiný názor - a musím dodat, že když se střetne ten jejich s tím dnešním pohodlně-pivním pseudo-tolerantním "hlavně-nerozdělovat" -zde samocenzurováno-, má u mě navrch ten jejich.
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Výsadkář převzal cenu na úřadu, kde vládne KSČM. Doufal, že se omluví - iDNES.cz
    http://usti.idnes.cz/rozhovor-s-generalem-jaroslavem-klemesem-fgz-/usti-zpravy.aspx?c=A121221_1869581_usti-zpravy_alh
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Checht

Lze pochopit myšlenkové pochody rudého socana? Blog - Karel Kříž (blog.iDNES.cz)
    http://kriz.blog.idnes.cz/c/308475/Lze-pochopit-myslenkove-pochody-rudeho-socana.html
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    FEMUR:
    Arijec - Reklama a reklamní spoty | animaxo.cz
    http://www.animaxo.cz/reklama/arijec/
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    PREVIT: jen obyc mejdlo.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    PREVIT: z italie vino, parfem a bonboniera.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    a ja myslel, ze se prace hodnoti podle vysledku a ne podle schopnosti neco napsat. Ale chapu, ze u lidi majici problem vyplnit fakturu, musi se na to soustredit a trva jim to i tak pulhodiny je nepredstavitelne, ze by vedle toho jeste premysleli nad cimkoliv jinym. Pripadne, ze existuji i kreativni zamestnani, kde si muzete cas zorganozovat podle sveho (ale to se musi pred tim nejdriv neco umet a mit portfolio, tedy vysledky prace predchozi).
    //nicmene chapu to, i ja mel pred mnoha lety zamestanni, kdy se muselo koukat do zdi, z toho jsem ale prchnul, protoze to nebyla prace ale buzerarna od lidi, co si pletou pracovni prostredi s normalizacni armadou. Doporucuji co nejdriv udelat to same a zmenit zamestnavatele//

LONESTAR: nerekl bych svoje deti, pan Haider neni nijak revolucne zalozen – spis koukam na neuveritelny oportunismus TOP09 a CSSD, kteri se boji si to rozhazet u mistnich normalizacnich komunistu. Videl bych to naopak na potvrzovani trendu navratu normalizace.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam