BONGI:
Zadna uplna svoboda slova v tomhle auditku neni a nebude! Je to odborny klub a bude se tu mluvit k veci - pravidla tu urcuje spravce!
Jistě, P R A V I D L A zde určuje majitel klubu ( který se zavázal majiteli NYXu, že bude ctít demokratické.... atd. ), jistě. On určuje
téma, a v obrysech pravidla, a víceméně dbá na to, aby se od tématu neodbočovalo. A Vy mu do toho nemáte co kecat.(což jste už učinil)
Když několik debatéru odbočilo, pan "šmejdil-podrejvač" BONGI neřekl nic. Když jsem já podal na řeči netýkající se přímo názvu Tématu ironickou poznámku, nikoliv zlou, tak si toho pan čmuchálek BONGi všimnul. ( a rejpal cosi o trollingu )
Když jsem ho velmi slušně požádal o to, aby vysvětlil co míní tím trollingem, i jiným to vysvětlil, podal nám odkaz na WIKI. ( To umí každý blb ! ) Ani Miloš Zeman, když se ho redaktor zeptá na to "co je to zdravá ekonomika, podle něj" neodpovídá : pane Moravče, běžte si to přečíst na WIKI.
A neposledně :
Zadna uplna svoboda slova v tomhle auditku neni a nebude! Je to odborny klub a bude se tu mluvit k veci - pravidla tu urcuje spravce!
Co Vy BONGI máte co kecat do toho jak se má chovat majitel audítka ?, tedy zda i On musí mít stejný názor jako Vy, tj. že tu svoboda není a nebude ?!!! myslím, že jste ho urazil. Cokdyž majitel chce, aby tu svoboda byla !!! Co Vy, pane diktátore BONGI, máte co kecat majiteli do toho jak on to tu bude řídit a co má dělat, kdy zasahovat ??, kdy ne. Je to odborný klub
"proti komunismu" a jak všichni vidí, tak mnoho lidí se tu už bavilo i kousek vedle než je název klubu a majitel je nemazal...a nikdo je neosočoval "trollingem". Tak proč nařizujete majiteli, aby mazal podle vašeho diktátu někoho ?? právě toho, koho chete Vy ?
Je logické, ( a duševně zdravé ), že lidi nejsou stroje a občas trochu odbočí od tématu. A majiteli, opakuji, to dosud nevadilo. I ten kníže, či Zeman, či Roitová mluví nejen o hospodářství, o politice, o mezinárodních vztazích, ale i o tom, že si zapomněl přezout na autě gumy, a Moravec ho za to nepucuje, nehrozí výhazovem či neplive cosi o trollingu.
- - Tím jsem skončil s obranou a už si rejpálků nebudu všímat. Téma je "proti komunismu mírovými prostředky".