• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    FIN
    FIN --- ---
    PATISLAV: kdu-čsl nikdy. jednak nemá s křesťanstvím prakticky nic společného, druhak je to kolaborant, který dodával rudým sviním zdání demokratičnosti - na upamatování se čehož se lidovci dodnes náramně vyhýbají.
    FIN
    FIN --- ---
    BONGI: nezapomněl. naprosto tě chápu. řeším podobný problém: koho mám jít volit?
    ODS: nepřipadá v úvahu. ta by připadala v úvahu jedině při otázce "zakládáme ODS klux klan - chceš se přidat?" to bych asi nezaváhal.
    TOP09: no... kalousek umí počítat. aspoň. to je pravda. ale jednou ode mě hlas dostal a ve zbytku už mě moc nepřesvědčil. nechci. hlavně ty postihy na osvčka mě dorazily + vlastička parkanovic taky má sedět u výslechu, žánop.

takže: koho sakra?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Tak ODS se snad už víc porozpadat nemůže, ne?
    BONGI
    BONGI --- ---
    LONESTAR: Coz nic neresi.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    GREATDRAKE: a pokud Schwarzenberg, tak ODS...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    BONGI: Podstatný bude teď vývoj po prezidentské volbě - pokud to vyhraje Zeman, je slušná šance na výhledový rozpad ČSSD :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PATISLAV: například?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LONESTAR: no, pokud nejsi schopen (nebo ochoten) pochopit, že dopad na státní kasu má v konečném důsledku velmi silný dopad i na tebe a tvé blízké, těžko tě z tvé ignorance vyléčím právě já.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PATISLAV: už jsem ti včera vedle řekl, že se rozcházíme v základních východiscích - já řeším, jestli bude mít zvýšení daní pozitivní nebo negativní dopad na mne, případně moje blízké - dopady na státní kasu jsou mi, upřímně řečeno, u prdele...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LONESTAR: já nemám potřebu takovéhoto členění. Mně jde o konkrétní názory a řešení konkrétních problémů. Neřeším, jestli je zákaz prolomení limitů těžby hnědého uhlí pravicový nebo levicový, přemýšlím o dopadech jedné nebo druhé varianty. Nepřemýšlím o tom, jestli je zvednutí daní levicové nebo pravicové, přemýšlím o tom, jestli to bude mít pozitivní nebo negativní dopad na státní kasu a na situaci obyvatel.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PATISLAV: jak říkám - definuj svůj klíč :)
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LONESTAR: inu, tvůj klíč by mohl být za určitých okolností použitelný, bohužel je ale dost odvislý od definice toho, co si představuješ jako svobodu. A v tom, jak oba víme, se dost značně lišíme.
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PATISLAV: "Říká-li někdo, že není pravičák ani levičák, je to levičák" :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    PATISLAV: ano, používám jednoduchého klíče "pravice je proti omezování svobod jednotlivce, levice je naopak pro posilování státního dirigismu a buzerace" - a podle tohoto klíče mi jak SNK-ED, tak melouni vycházejí docela jednoznačně :) máš-li lepší rozklíčování, sem s ním :)
    BTW "hloupé škatulky" levice a pravice použil BONGI, ne já...
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    LONESTAR: Nebudu o tom s tebou diskutovat, používáš-li hloupé škatulky a když už, nejsi ani s to rozlišit, co je levice, co je středová strana (KDU), co je liberální pravice (SNK-ED) a co je strana soustředící lidi na základě zcela jiného klíče, než je tohle škatulkování (SZ) (což je důvodem její určité roztříštěnosti, pokud jde o některá neekologická témata).
    BONGI
    BONGI --- ---
    GREATDRAKE: Pardon, zapomnel jsem dat uvozovky! :)
    LONESTAR
    LONESTAR --- ---
    JOSEFDRUHY: my už jsme s DIVERem takoví - co se škádlívá, rádo se mívá :D
    JOSEFDRUHY
    JOSEFDRUHY --- ---
    LONESTAR: ...a už se zase hádáte o prkotinách. Buďte státotvorní a řešte věc s nadhledem. Pro budoucnost národa.
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    BONGI: Strana Zelených, KDU-ČSL, SNK-ED. Tyhle strany bych rád viděl v parlamentu. Osobně doufám, že se neuchytí žádný další podnikatelský projekt, to by bylo neštěstí.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam