• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    FIN
    FIN --- ---
    UFOMAN: ale no tak... to přece není možné - už jsou přece jiní, moderní a poučili se...

*grin* nikoliv. rudá svině zůstane rudou sviní a důkazy o tom nám podávají neustále :-)
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    UFOMAN: Prece nepodrazi schopnyho soudruha! :)
    UFOMAN
    UFOMAN --- ---
    KSČM podpořila radního Kučeru. Práce pro StB prý není důvod k rezignaci - iDNES.cz
    http://budejovice.idnes.cz/...pravy.aspx?c=A130220_180325_budejovice-zpravy_jkr#utm_source=rss&utm_medium=feed&utm_campaign=zpravodaj&utm_content=main

V létě 1989 podepsal dnešní starosta Horní Stropnice a krajský radní spolupráci se Státní bezpečností. Stal se z něj rezident, který vedl, vytěžoval a školil další tajné spolupracovníky. Rezident byl přitom člověk, ke kterému měla kontrarozvědka maximální důvěru. Jednalo se o nejvyšší možnou míru spolupráce.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    LIQUID_SOUND: LOL a Čína nám bude vládnou:-)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    Shared experience:

ProtiAlt · 1,408 like this.
    8 minutes ago ·
    Nejraději mám to utěšování, že to co bylo se už nikdy nemůže opakovat.
    Řeknu vám to takto: jsem z komunistické rodiny. Můj otec byl vysokým funkcionářem KSČ na Moravě a do důchodu odcházel koncem osmdesátých let jako kádrový náměstek federálního ministra financí.
    Vy nemáte ani tušení kdo a co jsou komunisté. Jak myslí, jak se dívají na svět, na život, na lidi. Věřte tomu.
    Já jsem od malička nežil normální život a dokud jsem z naší rodiny konečně nezdrhul ve 22 letech, tak jsem od narození absolvoval každodenní politické školení. Poznal jsem jako malý kluk všechny známé papaláše. Aloise Indru, Biľaka, Husáka, Lenárta. S Lenártem se otec narodil v jedné vesnici a později spolu vystudovali vysokou školu UV KSČ.
    Poznal jsem naprosto dokonale typ lidí, kteří věří komunistické ideologii. A teď nemám na mysli prospěcháře, kteří k nim vlezli aby dostali koryto. Ale skutečné fanatiky. Ti jsou nebezpeční.

Komunistická strana ve skutečnosti nikdy nebyla klasickou politickou stranou. To je politická sekta, která pouze Boha vyměnila za Marxe a Lenina.
    Komunista nikdy nepracuje pro národ, pro lidi nebo svojí zemi. On pracuje pouze pro stranu a ta není odpovědná státu a národu. Je odpovědná mezinárodnímu komunistickému hnutí. Tomu jezdí každý rok komunisti skládat účty. Dřív jezdili do Moskvy dnes jezdí do severní Koreje a do Pekingu.
    Pokud by dostali šanci a skutečně by se chopili moci v naší zemi tak bez váhání zavedou drastická opatření. Tak jako dřív a provedli by to daleko důmyslněji než před tím. Měli 23 let na přípravu. Běžte se podívat do třídy politických vězňů. Tam od roku 1991 pracuje od rána do večera gigantické analytické oddělení, kde pracují bývalí profesionální analytici STB vyškolení v Moskvě. Tam to nevypadá jako v sídlech jiných partají kde je pusto a prázdno. To je výkonná fabrika na zpracovávání informací ze všech oblastí Česka. A mají perfektní výsledky. Jejich poslanci jsou na tiskovky i na vystoupení v parlamentu dokonale připraveni. V tom se jim téměř nikdo z ostatních poslanců nemůže rovnat. Bohužel.
    Nikdo si například nevšiml, že komunisté jako jediná partaj na procento přesně před volbami oznamují kolik budou mít procent. Ani jednou se nespletli. Ani jednou za celá ta léta.
    Nechci nikomu brát optimismus. Ale pokud komunisté vyhrají volby tak tady začne peklo. Věřte mi. Ty svině z milicí, ze staré armády, bývalí diplomati atd. se už nemohou dočkat až si vyřídí účty. Oni nám nikdy nezapomenou listopad 89.
    Vím, co jsou zač a oni neumí a ani nemohou být jiní.
    A takové ty řeči, že si nic nedovolí jsou směšné. A kdo jim to zakáže? EU nebo NATO? To si skutečně někdo myslí, že by uprostřed Evropy riskovali konflikt kvůli nějakému bezvýznamnému plácku zvané Česko? A nezapomeňte, prvním opatřením, co chtějí komunisté udělat, je vystoupení z EU. A tedy z Schengenského prostoru. To v praxi znamená znovuobnovení hraničních kontrol, celnice atd. Znám je natolik dobře, že vím že si nedělají legraci, Oni to myslí vážně.
    (autor znám, mmt)
    LIQUID_SOUND
    LIQUID_SOUND --- ---
    ADMIX: A hlavně to všechno bylo zadarmo!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    Krasne tenkrat muselo bejt, hlavne to dostupne vzdelani!

PREVIT
    PREVIT --- ---
    Pani ucitelka ma muj respekt
    Od expolitruka nic nepřevezmu, odmítá krajské ocenění bývalá učitelka - iDNES.cz
    http://zpravy.idnes.cz/ucitelka-eva-slabova-nechce-prevzit-oceneni-od-expolitruka-sloupa-10o-/domaci.aspx?c=A130215_160801_vary-zpravy_slv
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    zas tak vtipnej není, mao

FEMUR
    FEMUR --- ---
    Vrahem z povolání: Karel Vaš děsí jako mladík i jako stařec | Kultura | www.lidovky.cz
    http://www.lidovky.cz/vrahem-z-povolani-karel-vas-desi-jako-mladik-i-jako-starec-pz2-/kultura.aspx?c=A130210_180518_ln_kultura_btt
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    BONGI: tak dekuji za upresneni.
    BONGI
    BONGI --- ---
    VIRIK: No jabych jeste upresnil - on ani tak neprotestoval proti okupaci ale proti tomu, jak se lide s touto situaci v kratke dobe v podstate smirili, jak rezignovali na idealy, ktere se v obdobi 68 hlasaly, jak nastupuje normalizace bez vetsiho odporu. Nebylo to vuci zadnemu konkretnimu nepriteli ( ikdyz samozrejme v pozadi byl), ale snaha o vyburcovani z letargie a normalizacniho smireni smerem ke konformismu.

To, ceho se stal symbolem - boje proti komunismu ci okupaci bylo pridano pozdeji, protoze kazdy samozrejme hleda chybu radeji u druhych nez u sebe. Ale Palachovo poselstvi bylo urceno narodu, ne komunistum at uz reformnim ci skalnim, ani okupacnim vojskum.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    ono jde totiz o tohle:
    V západním světě se Jan Palach stal symbolem boje proti totalitní komunistické moci

Protoze to skutecne je prekrucovani, on se stal symbolem proti okupaci vojsk zemi varsavskeho paktu.
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    On nezpochybnil obet. On rekl, ze to nebyl protest proti komunismu, ale proti okupaci.

Clovek by rekl, ze antikomunisti a pravice nebude lhat a uzivat propagandu, ze proste nebudou jako ti, proti kterejm stojej. Jenze jsou. CO taky chtit od deniku jako je iDNES, kam treba naposled psal komentare proti Zemanovi clovek, co haji pravici a v minulosti podepsal antichartu a psal scenare pokrokovym normalizacnim serialum?
    PATISLAV
    PATISLAV --- ---
    Začínaj vystrkovat růžky...
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    SMRGL: Chucpe.
    SMRGL
    SMRGL --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam