Shared experience:
ProtiAlt · 1,408 like this.
8 minutes ago ·
Nejraději mám to utěšování, že to co bylo se už nikdy nemůže opakovat.
Řeknu vám to takto: jsem z komunistické rodiny. Můj otec byl vysokým funkcionářem KSČ na Moravě a do důchodu odcházel koncem osmdesátých let jako kádrový náměstek federálního ministra financí.
Vy nemáte ani tušení kdo a co jsou komunisté. Jak myslí, jak se dívají na svět, na život, na lidi. Věřte tomu.
Já jsem od malička nežil normální život a dokud jsem z naší rodiny konečně nezdrhul ve 22 letech, tak jsem od narození absolvoval každodenní politické školení. Poznal jsem jako malý kluk všechny známé papaláše. Aloise Indru, Biľaka, Husáka, Lenárta. S Lenártem se otec narodil v jedné vesnici a později spolu vystudovali vysokou školu UV KSČ.
Poznal jsem naprosto dokonale typ lidí, kteří věří komunistické ideologii. A teď nemám na mysli prospěcháře, kteří k nim vlezli aby dostali koryto. Ale skutečné fanatiky. Ti jsou nebezpeční.
Komunistická strana ve skutečnosti nikdy nebyla klasickou politickou stranou. To je politická sekta, která pouze Boha vyměnila za Marxe a Lenina.
Komunista nikdy nepracuje pro národ, pro lidi nebo svojí zemi. On pracuje pouze pro stranu a ta není odpovědná státu a národu. Je odpovědná mezinárodnímu komunistickému hnutí. Tomu jezdí každý rok komunisti skládat účty. Dřív jezdili do Moskvy dnes jezdí do severní Koreje a do Pekingu.
Pokud by dostali šanci a skutečně by se chopili moci v naší zemi tak bez váhání zavedou drastická opatření. Tak jako dřív a provedli by to daleko důmyslněji než před tím. Měli 23 let na přípravu. Běžte se podívat do třídy politických vězňů. Tam od roku 1991 pracuje od rána do večera gigantické analytické oddělení, kde pracují bývalí profesionální analytici STB vyškolení v Moskvě. Tam to nevypadá jako v sídlech jiných partají kde je pusto a prázdno. To je výkonná fabrika na zpracovávání informací ze všech oblastí Česka. A mají perfektní výsledky. Jejich poslanci jsou na tiskovky i na vystoupení v parlamentu dokonale připraveni. V tom se jim téměř nikdo z ostatních poslanců nemůže rovnat. Bohužel.
Nikdo si například nevšiml, že komunisté jako jediná partaj na procento přesně před volbami oznamují kolik budou mít procent. Ani jednou se nespletli. Ani jednou za celá ta léta.
Nechci nikomu brát optimismus. Ale pokud komunisté vyhrají volby tak tady začne peklo. Věřte mi. Ty svině z milicí, ze staré armády, bývalí diplomati atd. se už nemohou dočkat až si vyřídí účty. Oni nám nikdy nezapomenou listopad 89.
Vím, co jsou zač a oni neumí a ani nemohou být jiní.
A takové ty řeči, že si nic nedovolí jsou směšné. A kdo jim to zakáže? EU nebo NATO? To si skutečně někdo myslí, že by uprostřed Evropy riskovali konflikt kvůli nějakému bezvýznamnému plácku zvané Česko? A nezapomeňte, prvním opatřením, co chtějí komunisté udělat, je vystoupení z EU. A tedy z Schengenského prostoru. To v praxi znamená znovuobnovení hraničních kontrol, celnice atd. Znám je natolik dobře, že vím že si nedělají legraci, Oni to myslí vážně.
(autor znám, mmt)