FIN: Pane, nevím proč bráníte korupci ?, a proč chcete mermomocí ztotožnit ono všimné ( flaška, bonboška ) za komoušů s morálním hnusem jako jsou současné milionové korupční lumpárny ???, dát mezi ně rovnítko. Nechápu...já sice mohu tvrdit že se mýlíte, Vy pak že se mýlím já, ale soud musí říci ostatní. (( určitě, bohužel, Vám dají zdejší čtenáři plusky a mě mínusky, ze setrvačnosti, nikoliv po zamyšlení se ... pak to znamená, že budete mít pravdu )).
FIN: to opravdu myslíte vážně, že ti co za komoušů dávali flašku, kytičku, či bonbošku jsou stejné svině jako dnes ti ( boháči ) co berou úplatky ( 7 milionů Rath aj. ) a odírají státní rozpočet o nadhodnocené rozpočty "svých" zakázek ?? Opravdu je ztotožňujete jako stejné svině ???, pane...to je neuvěřitelné. Nechci Vaše jméno, ale prozraďte mi věk. Vy jste na to odlišení, jak píšete, alergický. Já nikoho takto nenapadám, proč Vy ? A říkáte, že maličtí korupčníci ( s těmi bonboškami ) nejedou ve velkém né že by nechtěli, ale jen proto že jsou méně schopní a k tak velkým korupčním lizům se nedostali.., to je ale neslušné-nekorektní posouzení. Takže já nejsem vrah jen proto, že néé že bych jím nechtěl být, ale jen proto, že mi v tom brání morálka ??, anebo neschopnost ?? anebo jsem se nedostal "k pořádnýmu lizu" - tak nějak to chcete filozoficky vyjádřit ???