• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PREVITAntikomunisticky klub - Antikomunisticky a antitotalitni klub
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    FIN: Ano. Tedy odpovídám: ony "oběti chartistů" jsou součástí sarkastického výčtu činitelů v inkriminovaném příspěvku, na který jsi reagoval větou o tesání "do žulových náhrobků obětí". Jde tedy pravděpodobně o ryze hypotetické oběti chartistů, jelikož jsi měl zjevně ve skutečnosti na mysli buď oběti Brežněva anebo oběti našich zákonodárců. (V té větě je i ďábel a přitom mne ani Harolda nenapad'! Mínil jsi oběti ďábla?)

Nadále doufám ve tvé vysvětlení.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Von fakt nevodpoví, to je so cute. :)))
    FIN
    FIN --- ---
    HAROLD: jo, taky mě dost udivuje, že jste ještě v provozu, ale už jsem si zvykl, že síly nevyplýtvané na myšlení, vám zbývají na plkání, které právě vděčně provozuješ přesně ve chvíli, kdy mi chudák arcák vysvětluje, jak neplkáš :-) realita je svinstvo :-)
    FIN
    FIN --- ---
    ARCAK: good. tak přestaň konečně žvanit a plevelit to tu výchovnými lekcemi a udělej tu ukrutně jednoduchou věc, které se dožaduji již (opět) několik dní, a řekni mi, co jsou to sakra ty oběti charty, ta "doplněná možnost", jak ten vstup ty nazýváš. prostě mi to řekni, já to hrozně chci vědět.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Daz - not - kamp - jůt!
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Normální počítač, kdyby takhle sám sebe obrátil proti sobě, tak by snad i vyzkratoval... :))
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    FIN: Myslím, že se to Alexandera Dubčeka netýká; alespoň mi není známo, že by Chartu 77 podepsal. Od tebe už například "vím", že všechno dobré okopíroval ze Svazu :D

1. Já jsem postnul citaci z Víříkova linku,
    2. ty jsi na ní reagoval tímto plkem o číchsi obětech,
    3. já jsem ti položil otázku, zda máš na mysli oběti Brežněva nebo zákonodárců; ačkoli další příspěvky reagují na tuto otázku, nikdy jsi na ni neodpověděl,
    4. Harold doplnil poslední možnost z té citace,
    5. tehdy jsi si zřejmě v hlavě situaci obrátil a vehementně se dožaduješ vysvětlení vlastního renoncu.

Je ovšem možné, že se mýlím. V tom případě jsem chybně zřejmě pochopil tento tvůj příspěvek a prosím tě o jeho vysvětlení. Tentokrát velice přímo, protože při předchozích prosbách jsem skončil nepochopen.
    FIN
    FIN --- ---
    ARCAK: "Jelikož nebylo jasné, proč a k čím obětem přesně reaguješ" - nebylo? zkus používat šedou kůru namísto toho, abys mi zkoušel 'dát sežrat', že jsem ti šlápnul na posvátný objekt víry sašu dubčeka. já si naopak myslím, že je to tak jasné, až nic jasnějšího být nemůže a že myšlenkou k tomu dojít je proces vskutku jen minimálně komplikovaný. a protože harold, navzdory tvé snaze a jako obvykle, plácá a kloudné odpovědi se od něj člověk nedočká a protože jsi, z důvodů mně neznámých, převzal náhle věc, můžeš mi tedy ty říci, co tím báječným doplňkem myslel, když to tak víš, a co jsou sakra "oběti charty"?
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    FIN: Znám vás oba a jeden z váís rád plácá. Harald to není.
    FIN
    FIN --- ---
    ARCAK: čistě soukromě a k: "Jistě, metodu "plácnu něco a pak nikdy donekonečna neodpovím a budu chytračit" používá celý svět jenom Fin ne." - podobné haroldovu ne(vy)žádanému vysětlení gramatického jevu. pročteš-li si tento klub dlouhodobě do minulosti, zjistíš snadno, až přesnadno, že v tom je zde opravdový mistr :-)
    FIN
    FIN --- ---
    ARCAK: pořád nechápu dvě věci:
    proč odpovídáš za harolda, ačkoliv tu linku jsem vedl s ním, a ne s tebou
    proč harold neodpoví, ale nechá odpovědět tebe a pak pokračuje v chytračině
    - je pro to celkem nějaké vysvětlení?
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    (Jak že to bylo s těma šachama a holubem?)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    FIN: Jistě, metodu "plácnu něco a pak nikdy donekonečna neodpovím a budu chytračit" používá celý svět jenom Fin ne.

Jelikož se ti nepodařilo toto vlákno vystupovat až k začátku, pominul jsi prostinkou skutečnost, že jsi o obětech začal sám a zmínil je v souvislosti s několika skupinami obyvatelstva (Brežněv, chartisté-osmašedesátníci a zákonodárci).
    Jelikož nebylo jasné, proč a k čím obětem přesně reaguješ, položil jsem doplňující otázku. Takže ještě jednou, myslel jsi oběti Brežněva, oběti našich zákonodárců anebo oběti chartistů? A máš technický problém skrolovat pod ten Sušerův příspěvek (doplnil mou otázku o právě tu skupinu lidí, které jsi zjevně myslel), nebo je problém v něčem jiném?
    FIN
    FIN --- ---
    HAROLD: jelikož nerozumím pojmu "oběti charty", nemohu odpovědět. domnívám se rovněž, že nejsem jediný, kdo mu nerozumí. proto zcela logicky svou otázkou žádám o vysvětlení tohoto pojmu, abych mohl zvážit, zdali vůbec odpověď existuje. děkuji předem.
    technicky sice vím, že to je tvá oblíbená metoda "plácnu něco a pak nikdy donekonečna neodpovím a budu chytračit", ale když se hraje tak, proč ne.
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    FIN: Já jsem položil hned v prvním citovaném příspěvku velice prostou a jednoduchou otázku a stále ještě jsem neobdržel odpověď. Děkuji předem.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    Nebo ze si ti chartisti za to vlastne mohli sami, podobne jako znasilneny zensky, co "se nemely co producirovat venku samy" :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Aby se nakonec nezjistilo, že mělo jít o objetí Charty. ;-)
    FIN
    FIN --- ---
    HAROLD: v logické posloupnosti následujícího znění:
    HAROLD: Nebo snad obětí Charty?!
    FIN: oběti charty?
    HAROLD: žádná odpověď + zcela nenadálé vysvětlení funkce interpunkčního znaménka nesouvisející s dosavadní posloupností
    FIN: poděkování za nečekanou informační vsuvku + opakování otázky: oběti charty?
    HAROLD: ano?
    nebyl náš tým vědců schopen nijak vyhodnotit odpověď a přišel s tvrzením, že nedává logický smysl. žádáme o jinou :-)
    ARCAK
    ARCAK --- ---
    FIN: Je spíše otázkou na tebe, o jakých obětech jsi to vlastně přesně mluvil...
    HAROLD
    HAROLD --- ---
    Zdá se tak...

Ano?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam