• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ROMANETprůvodce domácností APATIKŮ aneb praktický návod jak přežít bez uklízení a dalších buržoázních přežitků
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    takový hezký bývák

http://urod.ru/news/10723/
    JOSEF_K
    JOSEF_K --- ---
    Bydlím teď na dvou místech (resp. třech, ale na tom třetím jsem minimálně). Moje primární bydiště na Vinohradech teď vypadá kouzelně. Není tam skoro žádný nábytek, jen nějaké věci, které nemám kam dát. Všechno se válí chaoticky po zemi a mezi tím prázdné flašky od chlastu a špinavé nádobí. Nádhera! Druhé bydliště, ve kterém trávím většinu času, je u přítelkyně. Ta má k pořádku podobný vztah jako já, takže jsme nejprve urputně bojovali s nějakým okřídleným hmyzem, až jsem odhalil, že pod kychyňskou linkou skladuje asi deset tašek se starým chlebem. Chleba jsme vyhodili a nálety ustaly. Teď řešíme, jak dostat z koberce hořčici po včerejší večeři:). Jo, život je fajn:).
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    EDYYYY: Som vedela ze to tak dopadne :D
    EDYYYY
    EDYYYY --- ---
    ha tak dva dny sem vetral a vono to nejak ustoupilo :) mam dojem zety dezinfekce by smrdeli jeste vic nez to pifko... ale diky za par rad ... :)
    jak se vam vlstne zije? pomalu to tady umira...
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    EDYYYY: já myslim že by stačilo to pořádně přejet takovou tou pěnou na čištění koberců...
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    EDYYYY: ted budeš potřebovat hodně vody. a různejch desinfekcí, který pokillujou ty bakterie.
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    EDYYYY: Vytepovat :)
    EDYYYY
    EDYYYY --- ---
    mno tak to tady tak lehce spi...
    hele nevite nekdo jak se zbavit vylityho pulitrovyho piva v koberci? žel už to zevcerejska zaschlo a ted to smrdi hur nez v hospe .... naky zaruceny veci jako vyriznout a podobne jako pat a mat .... moc nemaji cenu....
    za jakoukoli prinosnou radu budu vdecny :)
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no nevim, s těma chlupama narážim hlavně na hajzlu. kde člověk čistý hajzl a když to celý oschne, tak koukám, že jsou pubický chlupy na splachování a řikáš si, že tohle dobrej dojem nedělá.

ale jak je jeden spolubydlič teďka na dovolený, tak už jsem mohl vyfiltrovat, odkud všechno to ochlupení jde. protože u něj stačí se sprchovat a v koupelně jsou vlasy a chlupy do výše očí.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    Jdu si tak ke kombu, uklouznu, kouknu, a on to patričně použitej pešek... Naše spolubydlící je všech TOPIČŮ futrál :-D

a ROMANET: dumal jsem nad tím dál. Při posledním holení, což praktikuju cca ve čtvrtek a v dubnu, pokud je rok přestupný, jsem vydumal, že nejlepším prostředkem na odchlupení je holicí štětka. Doporučuju.
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    ROMANET: splachnout, polejt vodou, co nestece do odpadu, stece na zem, kdyz se to rozsmudla, skoncej max. tak ve sparach ci u zdi. TO by TOBE vadit nemelo :D
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    NAMATHUR: no to vytírání je právě průser, chlupy se pak dostanou na místa, kde bys je nečekal.
    PRAASHEK
    PRAASHEK --- ---
    taky často luxuju ve vaně
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    NAMATHUR: to spíš luxnout...
    NAMATHUR
    NAMATHUR --- ---
    jednou za cas polejt vodou a pak rovnou vytrit
    ROMANET
    ROMANET --- ---
    no mne jde hlavně o místa, kde je to nejvíc vidět. a to je třeba umyvadlo, vana či záchod... :)
    GIRAFFKA
    GIRAFFKA --- ---
    SELECTOR_IX: to se děje i s dlouhejma vlasama-teda já i muž máme dlouhý vlasy a průběžně se z nich na kobercích tvořej příruční morčátka...
    akorát v posteli nic moc-na mužově půlce postele je to cca po tejdu příliš šimrací..
    SELECTOR_IX
    SELECTOR_IX --- ---
    pokud není koberec, ale dlažba nebo parkety, doporučuju pořídit si kočku. s jejíma chlupama to vytváří takový chuchvalce, který, pokud vyhřeznou z podposlete a zpátky už se nevejdou, stačí jednou za čas posbírat...
    NESMELY
    NESMELY --- ---
    ZENIT: spávně! :-)
    ZENIT
    ZENIT --- ---
    ROMANET: ignorovat, casem se sami spolu s prachem shromazdi do nejakyho rohu, pote zamest
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam