• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    YORICK
    YORICK --- ---
    VEETUHS: tak určitě, kdyz jses zranenej, tak mas proste zraneni a nemuzes hrat!
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    YORICK: já mam na přednim levym trošku zkroucenej disk, znamená to, že mám míň chlastat?
    YORICK
    YORICK --- ---
    JONAS3: tlumice a silentbloky nejsou problem! to akorat musis kapanek zhubnout, aby ti to neodchazelo po 10k km na prednim levym;)
    ATAN
    ATAN --- ---
    Řádí tu gang vykradačů bytů, varuje lidi v Liberci okradený nájemník - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/vykradaci-bytu-na-sidlisti-v-liberci-dvp-/liberec-zpravy.aspx?c=A120723_1807087_liberec-zpravy_oks
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: ses nám dala i na sběr šrotu ne? ;)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MORIARTY: neviděla, ale každodenně oceňuji kvalitu chodníků a silnic s naším přes třicet kilo vážícím kočárkem
    ;)
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    JONAS3: doporucuju zaregistrovat se na vymoly.cz
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    JONAS3: si ho zase za chvíli ještě víc zbaběle koupí
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MORIARTY: Což o to, liberečané ani tak ne, ale moje auto by ocenilo opravené silnice, v návaznosti na to pak peněženka a dvorní automechanik. Kdo má pořád měnit ty stabilizátory, silentbloky a tlumiče...
    Je ale fakt, že ty jsi zbaběle auta zbavil :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Stejně je zajímavý, že to tu Maggie dneska zmiňuje, když já jsem se zrovna ráno rozfláknul na chodníku u pátýho května, když se pode mnou náhle uvolnila dlažební kostka. Že ona ten držkopád viděla?...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MORIARTY: taky nikdo zadne potreby nezminoval
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MORIARTY: a moderní cyklostezky
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MAGGIE: Na co liberečané potřebujou silnice a chodníky, když mají jizerky? :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ne, město nejhezčích silnic a chodníků široko daleko
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Už nejsme město sportu, už jsme město vědy? :D
    ATAN
    ATAN --- ---
    ono to bylo tak, ze s tim vubec nikdo nepocital. pak se zjistilo, ze v jinych krajich takove nesmysly prosly, a aby se prece neprislo o evropske penize, tak u nas se take neco sesmolilo a nacpalo do iprm. a rodina V zas prisla k nejakym verejnym kackam.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BEBERA: Me osobne to zarazi dost hodne. A mimo jine me to taky dost se*e.
    Jsem odpurce dotovani prakticky cehokoliv (vyjimky se najdou, ovsem za jasne stanovenych a kontrolovatelnych pravidel), predevsim pak systemu evropskych dotaci, ktery by mel byt okamzite v plnem rozsahu zrusen... viz idiotske cyklostezky, vsech 27 operacnich programu fungujicih v CR (oo diky ti, vsemocny seximozku)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    JONAS3: komin jaderne elektrarny je samozrejme trapna autorova chyba, ale spis me zarazi, ze nikoho nezarazi, na co se vyhazuji evropske i ceske penize urcene na vedu a vyzkum...a ze nepomer "darovanych" penez a vlastnich zdroju je do oci bijici...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    GECKO: No ano, mas pravdu. Jeste to tak, aby u vetrniku a lánu FVE staveli chladící věže. To už by bylo peklo. A samozřejmě, máš pravdu, že na břehu moře není potřeba chladících věží, neb se chladí jinak.
    Myslel jsem obecně známé povědomí z ČR o elektrárně, kde se používají parní turbíny k výrobě el. energie a tam povětšinou chladící věže stojí.
    Pointa mého původního komentáře byla ovšem úplně jinde...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3: No.. u kazdy elektrarny nutne nestoji... kdyz odhledneme od vodnich, vetrnych a solarnich elektraren, kde by takova chladici vez nemela zadny smysl, tak nemusi nutne stat ani u jadernych a uhelnych elektraren. Fukusima napriklad zadnou chladici vez nemela (stejne jako spousta dalsich japonskych JE) a treba elektrarna Melnik sice jednu ma ale vpodstate se nepouziva. Jo, pak jsou treba i elektrarny na mazut a ty se bez chladicich vezi casto taky obejdou (protoze byvaji na ostrovech na pobrezi)...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BEBERA: Tohle je dobrý joke: "komín jaderné elektrárny". Přemýšlím, k čemu by tam takový komín byl, jakože když to málo kotlí na uran tak tam přišupneme pár lopat koksu nebo co?
    Jestli ten fundovaný redaktór nemyslel náhodou chladící vež, která stojí u každé elektrárny
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam