• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    YORICK
    YORICK --- ---
    VEETUHS: tak určitě, kdyz jses zranenej, tak mas proste zraneni a nemuzes hrat!
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    YORICK: já mam na přednim levym trošku zkroucenej disk, znamená to, že mám míň chlastat?
    YORICK
    YORICK --- ---
    JONAS3: tlumice a silentbloky nejsou problem! to akorat musis kapanek zhubnout, aby ti to neodchazelo po 10k km na prednim levym;)
    ATAN
    ATAN --- ---
    Řádí tu gang vykradačů bytů, varuje lidi v Liberci okradený nájemník - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/vykradaci-bytu-na-sidlisti-v-liberci-dvp-/liberec-zpravy.aspx?c=A120723_1807087_liberec-zpravy_oks
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    MAGGIE: ses nám dala i na sběr šrotu ne? ;)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MORIARTY: neviděla, ale každodenně oceňuji kvalitu chodníků a silnic s naším přes třicet kilo vážícím kočárkem
    ;)
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    JONAS3: doporucuju zaregistrovat se na vymoly.cz
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    JONAS3: si ho zase za chvíli ještě víc zbaběle koupí
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    MORIARTY: Což o to, liberečané ani tak ne, ale moje auto by ocenilo opravené silnice, v návaznosti na to pak peněženka a dvorní automechanik. Kdo má pořád měnit ty stabilizátory, silentbloky a tlumiče...
    Je ale fakt, že ty jsi zbaběle auta zbavil :)
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    Stejně je zajímavý, že to tu Maggie dneska zmiňuje, když já jsem se zrovna ráno rozfláknul na chodníku u pátýho května, když se pode mnou náhle uvolnila dlažební kostka. Že ona ten držkopád viděla?...
    CRS1138
    CRS1138 --- ---
    MORIARTY: taky nikdo zadne potreby nezminoval
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    MORIARTY: a moderní cyklostezky
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    MAGGIE: Na co liberečané potřebujou silnice a chodníky, když mají jizerky? :)
    MAGGIE
    MAGGIE --- ---
    ne, město nejhezčích silnic a chodníků široko daleko
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    Už nejsme město sportu, už jsme město vědy? :D
    ATAN
    ATAN --- ---
    ono to bylo tak, ze s tim vubec nikdo nepocital. pak se zjistilo, ze v jinych krajich takove nesmysly prosly, a aby se prece neprislo o evropske penize, tak u nas se take neco sesmolilo a nacpalo do iprm. a rodina V zas prisla k nejakym verejnym kackam.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BEBERA: Me osobne to zarazi dost hodne. A mimo jine me to taky dost se*e.
    Jsem odpurce dotovani prakticky cehokoliv (vyjimky se najdou, ovsem za jasne stanovenych a kontrolovatelnych pravidel), predevsim pak systemu evropskych dotaci, ktery by mel byt okamzite v plnem rozsahu zrusen... viz idiotske cyklostezky, vsech 27 operacnich programu fungujicih v CR (oo diky ti, vsemocny seximozku)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    JONAS3: komin jaderne elektrarny je samozrejme trapna autorova chyba, ale spis me zarazi, ze nikoho nezarazi, na co se vyhazuji evropske i ceske penize urcene na vedu a vyzkum...a ze nepomer "darovanych" penez a vlastnich zdroju je do oci bijici...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    GECKO: No ano, mas pravdu. Jeste to tak, aby u vetrniku a lánu FVE staveli chladící věže. To už by bylo peklo. A samozřejmě, máš pravdu, že na břehu moře není potřeba chladících věží, neb se chladí jinak.
    Myslel jsem obecně známé povědomí z ČR o elektrárně, kde se používají parní turbíny k výrobě el. energie a tam povětšinou chladící věže stojí.
    Pointa mého původního komentáře byla ovšem úplně jinde...
    GECKO
    GECKO --- ---
    JONAS3: No.. u kazdy elektrarny nutne nestoji... kdyz odhledneme od vodnich, vetrnych a solarnich elektraren, kde by takova chladici vez nemela zadny smysl, tak nemusi nutne stat ani u jadernych a uhelnych elektraren. Fukusima napriklad zadnou chladici vez nemela (stejne jako spousta dalsich japonskych JE) a treba elektrarna Melnik sice jednu ma ale vpodstate se nepouziva. Jo, pak jsou treba i elektrarny na mazut a ty se bez chladicich vezi casto taky obejdou (protoze byvaji na ostrovech na pobrezi)...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam