• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    kámoška mimo nyx hledá bydlení v lbc ideálně 1+1 nebo 1+KK ,má malýho psa nabídky do pošty dík
    KUBALIBRE
    KUBALIBRE --- ---
    NOIZER: nevim jestli se bude líbit mírovi to tvoje nastavení ;)
    NOIZER
    NOIZER --- ---
    na jednu stranu me bratr taky sere, na druhou stranu kdyz se mi vcera zasekl telefon pri instalaci aktualizaci aplikaci a po vypnuti nechtel naskocit (ja samozrejme nemam zadnou zalohu) a musel jsem udelat reset do tovarniho nastaveni, google ucet mi zachranil veskery kontakty, ktery jsem posbiral za deset mesicu cestovani.. jenom jsem to resetnul, aplikace se mi natahly samy, kalendar se sesynchronizoval, kontakty se znova stahly vsechny a ja se nemusel starat temer o nic, jen si zase nastavit telefon na miru:)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    CERMINEK: gut, zkusim to tam diky..nicmene jsem se nejdriv zeptal tady, protoze jsem mel za to, ze tady se vi vsechno:)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    ZICHY: To je spíš dotaz do jiného vlákna, jako třeba toto [ Android - otevřená mobilní platforma ]
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    poraďte mi někdo, zda se vůbec lze zbavit nechtěný reklamy Admob od Goodlu na Androidu? pomůže restartovat telefon na tovární nastavení, nebo kompletně zručit účet u Googlu? Big Brother mě pomalu začíná srát...
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    EIFI_MESER: nebut při pátku cimprlich a estét... mě se třeba líbí!
    OMIKK
    OMIKK --- ---
    RSZ: jestli to neni mican?!
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    RSZ: Asi usnul a nelíbila se mu spací poloha a tak se obrátil na bok
    RSZ
    RSZ --- ---
    jé, v pátek před 14ti dny jsme na R10 před bolkou zažili to samý.. řidič tehdy asi dostal druhou šanci:)

Kamión jel rychle a převrátil se mu návěs, kovový odpad blokuje R10 – Novinky.cz
    http://www.novinky.cz/krimi/274945-kamion-jel-rychle-a-prevratil-se-mu-naves-kovovy-odpad-blokuje-r10.html
    WELITELKA
    WELITELKA --- ---
    me se primove zvedl tlak kdyz jsem zjistila ze je opravdu opravdicka pravdiva pesi zona]
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    to je zase tunel do stanice bankrot
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    a je zase o čem remcat... :)
    Navíc kvůli ní musí předělávat a bourat nástupní ostrůvky, protože je široká...
    MORIARTY
    MORIARTY --- ---
    EIFI_MESER: Mně přijde strašně hlučná, včera v noci byla slyšet přes celou masaryčku, hučí jak stará tatrovka. Ale možná to je jen tím, že je to prototyp. Design nekomentuju, ty nynější tramvaje jsou stejně nejhezčí.
    EIFI_MESER
    EIFI_MESER --- ---
    čau lidi, už jste viděli tu hrůzu,které říkají nová tramvaj? Pojízdná rakev hardr! Včera jsem ji potkala (manipulační jízda) a zvedl se mi parádně kufr... to se asi zase někde strkali peníze do "nápravy"
    ZORBEN
    ZORBEN --- ---
    MARKHETKA1: zajimave vypada ten volcano house,ale neverim ze by byla sebemensi sance, ze by takovahle budova na tomhle miste nekdy mohla stat,,,asi spolyhaj,ze lidi tomu daj hlas podle hezkyho obrazku :D
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    RSZ: tybrďo ta okolní zástavba ve Světlý pod Ještědem, sem tam už dlouho nebyl koukám!

RSZ
    RSZ --- ---
    MARKHETKA1: můžeme i něco vyhrát? to je super, za naše krajský peníze;)
    MARKHETKA1
    MARKHETKA1 --- ---
    Pro info zasílám odkaz na naši soutěž - Stavbu roku Libereckého kraje. http://www.stavbarokulibereckehokraje.cz/
    Zahlasujte, můžete i něco vyhrát :)
    LWEEK
    LWEEK --- ---
    MAGGIE: Jo takhle, jj myslel sem v tom spodním patře nákupní zony tesco. Já tomu říkám pseudosnobské vetešnictví. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam