• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    HNZDD
    HNZDD --- ---
    EIFI_MESER: oběhni si sběrny
    EIFI_MESER
    EIFI_MESER --- ---
    Zdravím lidi, sháním špony, jaké koli tvary, velikosti, kovy.Víte o někom, kdo by daroval za odvoz?Díky
    EIFI_MESER
    EIFI_MESER --- ---
    ZICHY: taky jsem na to narazila, je to hnus
    RADU
    RADU --- ---
    Ve čt nejspíš pojedu po práci na Bassnectara do roxy, po akci návrat, kdybyste se někdo chtěl přidat.) mam min. 2 místa.)pošta
    JIGGYBIGGIE
    JIGGYBIGGIE --- ---
    Je čas nemlčet - nezávislá skupina libereckých občanů, kterým není lhostejná lokální politická situace a dění na radnici.

Liberec - zastupitelstvo, kauzy, problémy, besedy | JE ČAS NEMLČET, nezávislá občanská iniciativa
    http://www.casnemlcet.cz/
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    XMARTT
    XMARTT --- ---
    CERMINEK: jo to jo, jen sezona na lahve je nejlepsi koncem cervna...ted toho studaci jeste moc mit nebudou :)
    CERMINEK
    CERMINEK --- ---
    MALY_BOBIK: Obejdi obytované na Harcovských kolejích a máš lahví na deset let :D
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    něco málo k lékárnám:
    - kdo to neví, tak zrušili noční pohotovost jedný lékarny, takže máš v noci smůlu
    - lékárna v nemocnici může bejt u některejch léků asi o dost levnější..dnes po mě chtěli v Železný 300,- doplatek, v nemocníční lékárně nula...ptal jsem se jak je to možný a slečna v nemocniční lékárně říkala, že 1) normální lékárny mají jen určitý množství určitejch léků, který jsou dotovaný, pak musíš doplácet 2) nemocniční lékárna není tolik orientovaná na zisk jako ty ostatní
    MALY_BOBIK
    MALY_BOBIK --- ---
    cus sháním místo kde bych koupil láhve na víno nakej pěkné ale stacej i obyčejný, víte kde liberci koupit?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ZICHY: nevěř nikomu komu je přes 20 přece !
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    ZICHY: ne, že Liberec je pro mladý v pohodě a kultůra tady jede, přece
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    GOG23: nevěř reperum a funkcionářum?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    ZICHY: A jaký z toho plyne poučení ? :-D
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    ZICHY: jestlipak jste tam chteli zpivat, ze Liberec je v pohode????? A ze radnice jede...??? Pro pristi rok si to nachystejte a uvidis...
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    cože se to právě děje před radnicí?
    procházel jsem ve chvíli, kdy končí nějaký tanečně-divadelní vystoupení nebo co, což vypadalo v poho, ale potom nastupuje hoper a jeho crew, týpek zpívá něco ve stylu "asi už sis všimnul, že Liberec je pro mladý v pohodě, že kultůra tu pro všechny jede..."
    ...zajímalo by mě, na čí objednávku tohle někdo napíše a za kolik to tahle crew performuje...jen se mi zas chce trochu blejt, když poslouchám slova tohoto mladého umělce, protože se mi nemohlo nevybavit, jak dopadla finančně letošní Ještědská Odysea (20k v provaru), díky tomu, že se na nás vysral jeden nejmenovanej aktér společně s lidma, co určujou kam potečou peníze z dotačních fondů...ale tak hlavně, že zbyly zlaťáky na hopera, co říká, že je to v pohodě...tak asi joo no, když to řiká...
    P_T
    P_T --- ---
    RSZ: a to musi bejt hned vod Schutzstaffel? Pan je elitar a vobycejnej vod Wehrmachtu mu neni dost dobrej co?!
    RSZ
    RSZ --- ---
    nemáte někdo prosím na půjčení klešťovej SS ampérmetr? Případně takovej bočník, abych mohl měřit cca 40A běžným ampérmetrem..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: do tretice neasi :)
    WYMA
    WYMA --- ---
    FILOMENA: zase????
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    FILOMENA: flek uz je zmenenej :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam