• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    tak chlebíčky jsou nejlepší od Kendíka, to doufám nebude nikdo rozporovat (nosej to ženský do práce, když maj narozeniny, takže je dávám celkem pravidelně)
    Bláha je má na druhou stranu velmi pěkně nazdobený (salát má na tom bramborový) v různejch variacích, což velmi pěkně vypadá na talíři
    nehledě na diskuzi o kvalitě housky má ode mě Bláha body za Svijany v provozovně na Šalďáku, protože je to asi jediný místo, kde ti daj točený a chlebíček k tomu:)
    FUCKENBRAU
    FUCKENBRAU --- ---
    JENDAVB: chlebicky z nika co sem mel vzdy good! Velky, dobry, nesetri se materialem..
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Zajímavé počtení pro fandy i odpůrce:

Korytář: Radši zakázku rozvrátíme, než bychom mhouřili oči nad manipulací | domaci.ihned.cz
    http://domaci.ihned.cz/...60-korytar-radsi-zakazku-rozvratime-nez-bychom-mhourili-oci-nad-manipulaci
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    tak kendik toho moc sám neprodukuje, ale cukrárna bude určitě lepší v Ruprechticích na náměstí nebo růžodolská. Průmyslové chlebíčky jsem měl nedávno od Niky z Chrastavy (dodává do vícero obchodů v Lbc) a proti Bláhovy znatelně lepší
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    JENDAVB: no tak na lahůdky byl vždy vyhlášený Kendik, ale nevím, jestli to platí pořád. Rozhodně mi od něj ale chlebíčky vždy chutnaly.
    JESTEDMAN: Shodou okolností jsem se včera bavil s chlapíkem v krámku "U nás" ve Vraťáku (je slavný mj. tím, že se tam točila ta reklama na t-mobile že už je po večerce ;)). A ptal jsem se ho, odkud bere ty skvělé rohlíky, které prodává za 2,30,- A jsou fakt parádní, vydrží poživatelné několik dní a chuťově výborné. A bere je z pekárny v Zeleném údolí, ale že jsou to ty nejdražší, co vyrábějí, že pro supermarkety dělají úplně jiné, z jiného těsta. Docela mi tím rozbil moji představu o jedněch rohlících z jedné pekárny...
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Teda nehodlám Bláhu nějak zvlášť adorovat. Co se mi líbí je plán na oživení Delty. o hodnotit nemohu je jeho přístup k zaměstnancům, ale podle toho, co zde bylo vyřčeno to nebude kapitalista-lidumil.
    Co si ale dovolím zhodnotit, tak je jeho pečivo. To si koupím jen ve stavu nejvyšší nouze, když už nikde nic není. Rohlíky a housky jsou hrozné, takové nechutné nafouklé nic, ale řádně zaplacené (3,- nebo víc). Zákusky taky docela bída, tuhle tu byla cukrářka z rodiny, ochutnala několik kousků a měla zcela zásadní připomínky. Např. poznala-odhadla stáří některých zákusků minimálně na týden, občas někde už byla žluklá náplň atd...
    Sladké pečivo jsem si tam kupoval ze začátku, protože bylo vidět i cítit i chutnalo tak, že je poctivě dělné doma. Teď už je to jen prefabrikovaný shit jako všude jinde, stejný druh (třeba švýcarka), nejde poznat, jestli je od něj nebo z jiné pekárny.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JESTEDMAN: Nechci se blahy zastávat ale kdo je v Liberci lepší pekař/cukrář/lahůdkář ? Od koho mě doporučíš v liberci koupit chlebíčky na oslavu ? Já jen tak pro predstavu
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    JENDAVB: jasně blbý je že co se týče pečiva tak máme v našem městě mizernou volbu. vybíráš jen mezi ještě ujde a eckelhaf. Je jasný že pak je pan podnikatel roku s pěkně nasvíceným regálem a personálem ve stejnokrojích jednookým králem.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    CDR: kafe jsem tam měl asi jednou, nejsem kofeinista, zákusky nemůžu hodnotit neb jsem žádný nekoupil, ale pokud se bavíme o lahůdkách, tak chlebíčky jsem měl na pár oslavách a vizuálně vypadají přijatelně, chuťově již méně. Dle mého to prostě není kvalita kterou by se měl pyšnit.
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    JESTEDMAN: co chces za 12k cistejch ....
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    no pamatuju, že když Bláha začínal, tak jsem tam rád zašel na nostalgický hit jahodový koktejl. Připravoval ho tam před očima, ze zmražených jahod, ale v dostatečném množství a chuť se dala srovnat s tou nostalgickou z mlíčňáku na šalďáku. Postupem času začal jahody ubírat na množství a také na kvalitě, což se dost promítlo do chutě, cena však zůstala.
    Párkrát se mi také stalo, že jsem viděl jak při manipulaci s rohlíky za pultem jich pár popadalo na zem. Paní nelenila a před plnou frontou velmi "nenápadně" pár takových vždy jednou za čas přihodila do pytlíku nic netušícímu nakupujícímu. Když jsem dostal i já svůj rohlík tak jsem se ozval, paní samozřejmě zapírala. (to nemá samo nic společnýho s kvalitou, ale s vnímáním kvality zaměstnanci, které je dost ovlivněno jeho personální politikou)
    housky má dobré do 3 hodin po upečení...
    CDR
    CDR --- ---
    JESTEDMAN: kafe hodnotím za tři (tz. dobré) a zákusky mi tam taky chutnají
    ANS
    ANS --- ---
    se predstira
    ANS
    ANS --- ---
    JESTEDMAN: co treba konkretne?
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    ANS: otázka je jak to žrádlo bude kvalitní, kvalita se totiž u Bláhů dle mého již nějakej ten pátek (a ne jenom v pátek) předstírá. Domů plných žrádla s pochybnou kvalitou je v Lbc dostatek
    ANS
    ANS --- ---
    podrobnosti mozna slunickovy nejsou (a tady se o ne nikdo podelit nechce), ale dum plnej zradla mi proste nemuze bejt nesympatickej .)
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    WYMA: Já ne :) ja jsem hnusnej korporatní pohunek
    GOG23
    GOG23 --- ---
    WYMA: no představit si to dokážu :-D
    WYMA
    WYMA --- ---
    GOG23: nechci jít moc do podrobností, ale prostě by sis to takhle uplně nepředstavoval, bejt tam jako nájemce...

JENDAVB: hehe, kdo že to vlastně potřebuje pohádky o hodných kapitalistech?
    GOG23
    GOG23 --- ---
    JENDAVB: v kauflandu na kase je to prej lepší řikali
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam