• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    JESTEDMAN: asi nevypadas...
    SYMEON
    SYMEON --- ---
    BEBERA: Z mých zkušeností je ten na Jablonecké nejlepší a cenově nejdostupnější. To, co mi u bazénu nedokázali opravit, tento opravil za dvě stovky a dobře.
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    MRDAC_BEDEN: hele je mi něco přes třicet a bavili se se mnou normálně
    MRDAC_BEDEN
    MRDAC_BEDEN --- ---
    BINARY_PARANOIC: Radim Nyc, Kudrnac / OK Sport u Bazenu, Ludek Zavora (mel by normalne fungovat v te stare pulce baraku)
    predpokladam ale, ze se s tebou budou bavit az po padesatce.
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    JESTEDMAN, BEBERA: díky, zkusím zavolat :)
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    BINARY_PARANOIC: Lyže brousí i cykloobchod na Jablonecké. Ale bohužel nevím cenu, ještě jsem si je nevyzvedla...
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BINARY_PARANOIC: no závora mi brousívával i prkno, zkusil bych tam cinknout. jo a mám dojem že tento servis dělá i Decathlon
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    JESTEDMAN: ah, pardon, sjezdové lyže…
    JESTEDMAN
    JESTEDMAN --- ---
    BINARY_PARANOIC: Nyč na Horákový, možná to ještě furt dělá i závora
    BINARY_PARANOIC
    BINARY_PARANOIC --- ---
    Kdyby mě náhodou u Žabáka shledali příliš intelektuálským, nemáte tip, kde jinde si v Liberci nechat nabrousit lyže? Není to přímo pro mě, takže rozumný poměr cena/výkon... ;)
    CHORBON
    CHORBON --- ---
    U blahy maj dobrou tu slaninovou housku kamos jich sni k snidani 6
    VEETUHS
    VEETUHS --- ---
    Nejlepší chleba mají stejně v Žabákovi, když už je ten pátek
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    P_T: JJ jobstudent me ukazal co v zivote uz nechci delat ;]
    HAWKEYE
    HAWKEYE --- ---
    Bídu na vás na všechny, holomci!!!
    P_T
    P_T --- ---
    JENDAVB: tam jsem byl taky :]]
    velka zivotni skola...
    NYCK
    NYCK --- ---
    ziju v Liberci kratce, asi ctyri roky, ale kdybych si mel vybrat mezi cerstvym Blahou a tri dny starym pecivem z pekarstvi v Roznove p. Radhostem, v Uherskem Hradisti nebo ve Zline, tak rozhodne volim Moravu.. Sladke, slane, slunecnicovy chleba, chlebicky... Kuprikladu ve Vratislavicich po ranu jsem z vystavenych exemplaru vzal jen veku a to spis ze slusnosti..
    JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    LUCKY_MAN: Jo my co delaly brigosku na mase v hypernove tak uz si nedelame iluze z nicim ...
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JESTEDMAN: A ještě...cca 15 let zpět jsem si se spolužákem udělal pro prdel jednu šichtu ranního rozvozu pečiva po Hradci Králové, tehdy ještě klasickou Avií. A co myslíš, že se stalo s rohlíky, který se vysypaly z horní bedny při neopatrném skládání/nakládání u rampy? I paní vedoucí z nějaké vesnické sámošky nad tím mávla rukou, šup s nima zpět. Od té doby si nedělám iluze a když mi spadne někde v tescu rohlík na zem, klidně ho sežeru. (A žiju:-) zatím).
    LUCKY_MAN
    LUCKY_MAN --- ---
    JESTEDMAN: Možná zrovna moje maminka ti vydávala v onom nostalgickém mlíčňáku ten jahodový koktejl. A jahodový koktejl byl ze sirupu (tehdejší obyčejný jahodový hustý sirup), nikoliv z jahod;-). A z nanukáče + vanilkový cukr...a ano, byl moc dobrej :-)
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    tak chlebíčky jsou nejlepší od Kendíka, to doufám nebude nikdo rozporovat (nosej to ženský do práce, když maj narozeniny, takže je dávám celkem pravidelně)
    Bláha je má na druhou stranu velmi pěkně nazdobený (salát má na tom bramborový) v různejch variacích, což velmi pěkně vypadá na talíři
    nehledě na diskuzi o kvalitě housky má ode mě Bláha body za Svijany v provozovně na Šalďáku, protože je to asi jediný místo, kde ti daj točený a chlebíček k tomu:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam