• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ATANLIBEREC - mesto jinak... :o)

Hotovo. Hirošima Hadr. Hasne Hulení, Hyeny Hodují.....

rozbalit záhlaví
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    JOHNNY_BOSCO: ok, přijď si pro ně...
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    BEBERA: já bych si dal..
    BEBERA
    BEBERA --- ---
    Nechcete někdo vypasené červy potemníka peruánského?
    ANS
    ANS --- ---
    v budapesti ted rozdavali na ulicich zadarmo vodu v pytlikach. tam by se vam libilo .)
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    Nemá v planu někdo o víkendu zajet na Farmu?
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    DOCENT: Nelhedě k tomu, že konkrétně v liberecký Huse je velice povýšená obsluha...
    RSZ
    RSZ --- ---
    Tady Hejnice, zde prší nejvíce, hlásí meteorolog Jech už 55 let - iDNES.cz
    http://liberec.idnes.cz/...si-uz-55-let-fao-/liberec-zpravy.aspx?c=A150813_175255_liberec-zpravy_tml
    DOCENT
    DOCENT --- ---
    Vždyť je tu spousta restaurací kde je voda k jídlu zdarma, ano tady v Čechách, prostě Potrefená Husa je píčovina kde kdyby snížili cenu vody na cenu piva, tak ten posranej Staráč nikdo pít nebude
    P_T
    P_T --- ---
    ZICHY: u komancu byli vodni lide vyhlasenymi bezci a hraci lakrosu. jestli davali vodu zadax jsem nenasel.
    zdroj: komanči

pic related:
    ERVIN
    ERVIN --- ---
    Jsme-li u těch kulturních zvyků, v jedný restauraci mi tvrdili, že džbány s vodou dávaj, protože to je v Bibli (něco jako, že hosta uvítáš džbánem vody). Nemam problém platit za vodu, ale přiměřeně. Sere mě princip. S touhle logikou by se mělo platit na hajzlech za mejdlo, toaleťák a spláchnutí... Karafa vody nově přišedší může v celkový režii bejt přesně ta blbona, která dělá dojem...
    ZICHY
    ZICHY --- ---
    nechapu, co vidite relevantniho na srovnavani s Francii a Indii... hádám, že státy, kde je hodně vedro vnímaj příjem tekutin jako automatickou nezbytnost...možná, kdyby bylo v čr vedro pořád jako tohle léto, tak vidíme džbánky s vodou na stole automaticky trochu častěji
    nechci chytračit, ale ty kulturní zvyky budou mít pravděpodobě dlouhodobější společenský kořeny
    a já se tedy ptám (protože jsem nebyl pořádně na světě) dával komanč vodu zadax?
    PS: ano, jsem příznivcem džbánku vody max. za pár kaček a hater 0,2 pindovinek
    GECKO
    GECKO --- ---
    WYMA: Ve Fr na horach, pokud clovek sel do restaurace s obsluhou jist, tak automaticky vodu dostaval, alespon ja vzdy. To neplati pro rekneme automaty na sjezdovkach a podobne, kde to s tou obslhou byva vselijaky. Tam to tak pravda obvykle nebylo.
    WYMA
    WYMA --- ---
    RSZ: ve fr sem 2 roky nebyl, ale na sjezdovce mi tehda nic zadarmo k jidlu nedali. ale to neni uplne referencni vzorek.
    jinak si nikde nevybavuju vodu k jidlu gratis ( namatkou de, at, it). asi blby hospody. vsude naopak voda stoji skoro stejne jak pivo ( min. 2 eura).
    TABBY
    TABBY --- ---
    Hledám domov pro Čuka a Geka, dva cca 5měsíční kocouří bratry. Nejlépe společně, případně po jednom, ale k další přátelské kočce či kocourovi.
    Jsou čistotní, naučení na kočičí WC, hodí se do bytu i domku se zahradou na bezpečném místě.
    Kocourci jsou velmi mazliví a přátelští, zvyklí na další kočky, hodné psy a hodné děti. Tedy zn. ideál :-)
    Oba jsou odčervení, vakcinovaní proti inf. kočičím chorobám.

Podmínky předání do nového domova: závazek k celoživotní řádné péči, kastrace na prahu dospělosti a příspěvek na prodělanou vet. péči. (Další info v poště, příp. na výše uvedených odkazech.)

JENDAVB
    JENDAVB --- ---
    GOG23: o 200% ?
    RSZ
    RSZ --- ---
    AQUALOCO: já vždycky říkám o karafu a 4 sklenky, a jen výjimečně nepochodím..
    WYMA: voda k obědu v ceně jídla je snad běžná skoro všude ne, třeba ve fr. ji donesou úplně automaticky, za sůl ve slánce taky neplatím 5kč navíc..
    AQUALOCO
    AQUALOCO --- ---
    mě na tom nejvíc sere to, že v Indii (kde to s vodou není lehký) jsme dostali džbánek ke každýmu thali/dose apod., a to byly obědy asi za 10,- Kč v přepočtu..
    GOG23
    GOG23 --- ---
    6746: jak české přepálit naprosto neadekvátně cenu, víme ?
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    RSZ: No, taky moc pěkné.

Jinak aby bylo jasno. Nijak tady nefňukám nad tím, že bych měl zaplatit za vodu. Ale očekávám spíš cenu v kraji obvyklou a mravnou. A při tak zásadní změně objednávky, jako je sklenice (obvykle zdarma nebo za symbolickou cenu)-karafa za 55,-) bych čekal jemné upozornění od obsluhy.
    A psal jsem to proto, že to vnímám jako svoji chybu, že jsem se nepodíval do lístku (kdo zná lístek v Huse, tak ví, co je to za opruz) a aby se tu někdo další stejně nenachytal.

Chytračení si prosím příště strčte do zádele.
    RSZ
    RSZ --- ---
    JONAS3: já se takhle už 2x spálil v bílém mlýnu, objednám si k jídlu "velkou vodu", prostě nechci ty 0,2 lahvicky,.. Dostanu láhev, a na účtu potom zjistím že je to poslána italská minerálka za 99,-
    JOHNNY_BOSCO
    JOHNNY_BOSCO --- ---
    WYMA: Mě ceny nezajímaj.. Ale když tak trvám na vodě zadarmo a jsem cech a českých hospodských praktik znalej tak pri nabídce karafy tudíž většího množství vody očekávám ze to je právě tah na peněženku(a zeptám se).. Kdyby mu nabídla barel taky kejvne?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam